İstese istediği gibi saklar yapmak isteyen hep bi yolunu buluyor bence bisileri arastirinca buluyorum çünkü içimde bu şüpheyle nasıl yaşanır bilmiyorumYani asla birşeyleri fitillemek istemem ama boşanma avukatıyım.
Sözde iş arkadaşlıklarından kaç yuva dağıldı.
Tabi eşiniz aldatıyor diyemem ama böyle yalan söylemesi miğde bulandırıcı.
Masum olsa saklamaz direk söyler.
Bence kavga edip sürekli tekrarlama ama gözlemle.
Aynı yerden kardeşim de biniyor onu hiç aramadiAynı yerden servise biniyorlarmis ya hani...bir ortak nokta var
İstese istediği gibi saklar yapmak isteyen hep bi yolunu buluyor bence bisileri arastirinca buluyorum çünkü içimde bu şüpheyle nasıl yaşanır bilmiyorum
Evet valla onun araması soru işareti.Bana gruptan bulmuştur numaramı diip eşimin onu aradığını öğrendim böyle birşey hissettirmese neden yapayım
Asla asla demeyin.Siz kıskanıp sıkıştırdıkça yalana iteceksiniz. Eşinize neden güvenmiyorsunuz neden aldatsın sizi madem öyle bir potansiyeli var niye evlisiniz.
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin evladınizi. Ben olsaydim tlf nu açar cevap verirdim is arkadasi bile olsa servis için sürekli arama hakkına sahip değil. Fazla takma gözlemle eşini. Ama masum gelmedi tabiki.
Bigun işe gitmicekti sabah erkenden uyandım telefon çalsın da ben açayım diye o kadar eminim ki arayacagindan aramış ama eşim arayacagini düşünüp sesini kismis telinRabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin evladınizi. Ben olsaydim tlf nu açar cevap verirdim is arkadasi bile olsa servis için sürekli arama hakkına sahip değil. Fazla takma gözlemle eşini. Ama masum gelmedi tabiki.
Aynı şeyi düşündüm ama dahası gelip sürekli arayınca öyle gelmediÇok abartmışsın hani kocanda gözü olsa o saatte senin yanında olacağını bilr neden arasın ki.
Şüphelenmekte haklısın demekki. O tlf nu birgun sen açacaksın yada kıza kendini göstereceksin.Bigun işe gitmicekti sabah erkenden uyandım telefon çalsın da ben açayım diye o kadar eminim ki arayacagindan aramış ama eşim arayacagini düşünüp sesini kismis telin
Aynen keşke deseydi bizim fabrikadan biri var geç kaldı aradım deseydi ben faturada bulunca bile yalanladı daha önce de bi konuşmamız vardı insan hata yapabilir ama söyle güven geri gelmez demiştim ona para mevzunda olan konulardan dolayıİlk eşiniz aradığında servis geldi neredesiniz demek için aramış olabilir. Ama yalan söylemesi falso tabi. Kadının da sürekli araması saçma geç kalıyorsan erken çıkmaya çalışır insan ama böyle tipler de var bilemedim.
Gözlemleyin derim.
Kızla konuşurken durakta ben balkondan bakıyordum eşim beni görüp el salladı kadınsa bi adım uzağa kaydı bana hiç normal şeyler var gibi gelmiyorŞüphelenmekte haklısın demekki. O tlf nu birgun sen açacaksın yada kıza kendini göstereceksin.
İnşallah o duruma düşecek kadar şüphe sarmaz içinizi birgunValla biri benim fatura kayıtlarımı incelese çok kızarım. Dedektif falan mısın? Bebeğinle ilgilensene.
Normal değil zaten ben olsam kıza sürekli aramasindan rahatsiz olduğumu net bi şekilde söylerim. Servis saati belli sonuçta. Eşinle de aynı şekilde konuşmalisin.Kızla konuşurken durakta ben balkondan bakıyordum eşim beni görüp el salladı kadınsa bi adım uzağa kaydı bana hiç normal şeyler var gibi gelmiyor
Eşimle defalarca konuştum o sürede açma teli dedim ama açtı kaç kere en sonunda dinledi açmadı bilmiyorum açmadığı için mi muhabbet bile etmiyo farklı yerde beklio kadin aramiyo geç kalınca.hic anlayamadimNormal değil zaten ben olsam kıza sürekli aramasindan rahatsiz olduğumu net bi şekilde söylerim. Servis saati belli sonuçta. Eşinle de aynı şekilde konuşmalisin.
Diyelim ki ilişkileri var, ne yapacaksınız ? Boşanmaya cesaret edeceğinizi hiç sanmıyorumİnşallah o duruma düşecek kadar şüphe sarmaz içinizi birgun
Bu arada evli 2 çocuk sahibi bi kadınNormal değil zaten ben olsam kıza sürekli aramasindan rahatsiz olduğumu net bi şekilde söylerim. Servis saati belli sonuçta. Eşinle de aynı şekilde konuşmalisin.
Hayatımı kafamda bu şüphelerle yaşayıp zehir etcek kadar basite almıyorum bunu boşuna mı yapmış olucam zaten olmayan birseye mi kafa yoruyorum yoksa eşim sadakatsiz bi adam mi bunu anlayamiyorumDiyelim ki ilişkileri var, ne yapacaksınız ? Boşanmaya cesaret edeceğinizi hiç sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?