- 24 Ocak 2012
- 1.598
- 1.087
- 333
er geç varsa bir ilgisi çıkar zaten, umarım dediği doğrudur ben boşa kuruntu yapmışımdırTesettüre yönelik festivalde kızın olmadı da şüphenizi artırıyor. Haklısınız da. Takip edin bakalım bi müddet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
er geç varsa bir ilgisi çıkar zaten, umarım dediği doğrudur ben boşa kuruntu yapmışımdırTesettüre yönelik festivalde kızın olmadı da şüphenizi artırıyor. Haklısınız da. Takip edin bakalım bi müddet
Peki tam olarak kimdir necidir nerden tanışıpta ekleşmişler onu öğrendiniz mi?Bunları sakince sormamızda fayda var.Erkek milletinin çoğunda inada bindirme olayı var çünkü.Birini hele ki hemcinsinizse sevmediğinizi duymaya görsün ilk fırsatta silah olarak kullanıyorlar,yani benim çevremdekilerin çoğu öyle.Kızı gündeme fazla getirip aklına düşürmeyin.Bu sefer de sizi takıntılı olmakla suçlayabilir.etkinlik tesettür etkinliği, kız bikinili fotoğraf paylaşan bir kız ve çok takipçili bile değil. erkek arkadaşım onlar like almak takip için herkesi takip edebileceklerini söylüyor ama dünya bu kadar küçük olmamalı
tanıdığını sanmıyorum çünkü zamanında onu benimki takip etmişti ve bildiğin tüm fotoğraflarını beğeniyordu kızsa sadece tek fotosunu beğenmişti. Nerden biliyorum diyeceksiniz profili açıktı ben hep bakıyordumPeki tam olarak kimdir necidir nerden tanışıpta ekleşmişler onu öğrendiniz mi?Bunları sakince sormamızda fayda var.Erkek milletinin çoğunda inada bindirme olayı var çünkü.Birini hele ki hemcinsinizse sevmediğinizi duymaya görsün ilk fırsatta silah olarak kullanıyorlar,yani benim çevremdekilerin çoğu öyle.Kızı gündeme fazla getirip aklına düşürmeyin.Bu sefer de sizi takıntılı olmakla suçlayabilir.
tanıdığını sanmıyorum çünkü zamanında onu benimki takip etmişti ve bildiğin tüm fotoğraflarını beğeniyordu kızsa sadece tek fotosunu beğenmişti. Nerden biliyorum diyeceksiniz profili açıktı ben hep bakıyordum![]()
hahah güldürdün beniiiiisosyal medya cok acayip ya,
bana olabilir geldi bu durum,
ben nerelerden kimlerle takiplesiyorum ben bile sasiriyorum
ama sizin bu kadar didiklemeniz bence daha anlasilmaz,
ben olsam sizden tirsardim ya.
hahah güldürdün beniiiii
ben kendimi bildim bileli böyleyim sadece sosyal medya konularında değil ilgimi çeken her konu ve durumda en ince ayrıntısına kadar araştırabiliyorum, mesleki olarak fayda sağlıyor ama bu aşk konularında açıkçası zorluyor beni
ama içimde mi kalsaydı cevabı o verdi sonuçta nereden bilecektiim yoksa :)yani arastirman ok de sormussun ya sevgiline, o kisimda sevgilin yerinde olsaydim tirsardim demek istedim,
kendine saklasaydin keske :)
Birebir aynısı başıma geldi erkek arkadaşım emlakçıydı kendi hesabından takip ediyordu bu kızı ve her gönderisini beğeniyordu sonra ben rahatsız olduğumu söyleyince takipten çıkardı. Bi gün şeytan dürttü iş için kullandıkları xgayrımenkul diye bi hesapları vardı instagramdan neyse girip takip ettiği kişilere baktım ve o kızı ordan yeni takibe almıştıKızlar düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum ve aydınlanırım buna ihtiyacım var.
3 aylık bir ilişkim var ama bakınca sanki yıllardır birlikteymişiz hissi veren güven huzur veren bir ilişki, 26 29 yaşlarımız. Olay şöyle gerçekleşti umarım karışık gelmez.
Onunla tanışmadan önce takipleştiği ve sadece sosyal medyadan tanıdığı X diye bir kız vardı diyelim kızın her fotoğrafını beğeniyordu benimki. Biz tanışıp flört düzeyine gelince kendiliğinden takipten çıktı ve kızı da çıkarttı sosyal medyasından.
Erkek arkadaşım reklam işiyle uğraşıyor, firmaların reklamlarını giriyor sosyal medya reklam odaklı bir işi var. İş yaptığı bir organizasyon şirketi var ve benim instagramımda birden karşıma çıktı bir festival düzenleniyor festivalin hesabına girdim bir baktım ki o X kızı takip ediliyor yeni takip edilmiş ve son fotoğrafı beğenilmiş. Bu organizasyonun temasıyla X kızının hayatının tek bir ortak noktası yok, kız açık bir kız festival kapalılara özel.
Bunu gördüm ve kan beynime sıçradı. E bu çocuk reklam işini yapıyorsa sosyal medyasıyla da ilgileniyordur dedim ve üstten sordum '' evet reklam işilerini yapıyorum aşkım'' dedi. instagram hesabını sen mi yönetiyorsun dediğimde yok firmadaki başka biri yönetiyor bende kapalı hesap dedi. Sonra bu durumu açıkladım ve alakası olmadığını neden o kızı takip edeyim hesapları bende açık bile değil diye kendini savundu.
Açıkçası ona güvenmek istiyorum ama mantıken bakınca gidip sadece kapalı kızlar takip edilirken açık bir kız ve zamanında onun fotoğraflarını beğendiği bir kız benim aklıma mantığıma sığmıyor.
Uzatmamak için konuyu kapattım ama şuan güvenim 0. Ne yapmalıyım ben ?
Ben de sizinkini anlamıyorum insan neden merak etmez ? Sonuçta eşine ait bir medya orası, takip ettiklerini geçtim saçma sapan insanlar görürseniz siz de bu ne kim bu demez misiniz ?Ya bisi sorucam gercekten sevgilinizin tum takipcilerine girip bakiyor musunuz?
5 yillik evliyim 1 kere bile esimin instagram yada facebook sayfasina girip kimi takip ediyor , onu kim takip ediyor diye bakmadim
Neden yapiyorsunuz bunu?
Ben de sizinkini anlamıyorum insan neden merak etmez ? Sonuçta eşine ait bir medya orası, takip ettiklerini geçtim saçma sapan insanlar görürseniz siz de bu ne kim bu demez misiniz ?
Neden merak ediyim ki , sacma insandan kastiniz nedir? Zaten esimin sosyal medyadinda ekliyse bi nedeni vardir , is sebebiyle vs vs , uzerinde durmam , bakmam cunku beni ilgilendirdigini dusunmuyorumBen de sizinkini anlamıyorum insan neden merak etmez ? Sonuçta eşine ait bir medya orası, takip ettiklerini geçtim saçma sapan insanlar görürseniz siz de bu ne kim bu demez misiniz ?