Güvenim sarsıldı, düşüncem yersiz mi ?

etkinlik tesettür etkinliği, kız bikinili fotoğraf paylaşan bir kız ve çok takipçili bile değil. erkek arkadaşım onlar like almak takip için herkesi takip edebileceklerini söylüyor ama dünya bu kadar küçük olmamalı
Peki tam olarak kimdir necidir nerden tanışıpta ekleşmişler onu öğrendiniz mi?Bunları sakince sormamızda fayda var.Erkek milletinin çoğunda inada bindirme olayı var çünkü.Birini hele ki hemcinsinizse sevmediğinizi duymaya görsün ilk fırsatta silah olarak kullanıyorlar,yani benim çevremdekilerin çoğu öyle.Kızı gündeme fazla getirip aklına düşürmeyin.Bu sefer de sizi takıntılı olmakla suçlayabilir.

Peki tam olarak kimdir necidir nerden tanışıpta ekleşmişler onu öğrendiniz mi?Bunları sakince sormamızda fayda var.Erkek milletinin çoğunda inada bindirme olayı var çünkü.Birini hele ki hemcinsinizse sevmediğinizi duymaya görsün ilk fırsatta silah olarak kullanıyorlar,yani benim çevremdekilerin çoğu öyle.Kızı gündeme fazla getirip aklına düşürmeyin.Bu sefer de sizi takıntılı olmakla suçlayabilir.
tanıdığını sanmıyorum çünkü zamanında onu benimki takip etmişti ve bildiğin tüm fotoğraflarını beğeniyordu kızsa sadece tek fotosunu beğenmişti. Nerden biliyorum diyeceksiniz profili açıktı ben hep bakıyordum :D

tanıdığını sanmıyorum çünkü zamanında onu benimki takip etmişti ve bildiğin tüm fotoğraflarını beğeniyordu kızsa sadece tek fotosunu beğenmişti. Nerden biliyorum diyeceksiniz profili açıktı ben hep bakıyordum :KK70:
😬😬😬 valla inşallah kuruntu yapıyorsunuzdur.o şüphenin verdiği o hissi hele o arada kalmışlık hissini çok iyi bilirim.siz bakarak olun nasılsa çıkıyor bir şekilde

sosyal medya cok acayip ya,
bana olabilir geldi bu durum,
ben nerelerden kimlerle takiplesiyorum ben bile sasiriyorum :KK53:

ama sizin bu kadar didiklemeniz bence daha anlasilmaz,
ben olsam sizden tirsardim ya.

sosyal medya cok acayip ya,
bana olabilir geldi bu durum,
ben nerelerden kimlerle takiplesiyorum ben bile sasiriyorum :KK53:

ama sizin bu kadar didiklemeniz bence daha anlasilmaz,
ben olsam sizden tirsardim ya.
hahah güldürdün beniiiii :D

ben kendimi bildim bileli böyleyim sadece sosyal medya konularında değil ilgimi çeken her konu ve durumda en ince ayrıntısına kadar araştırabiliyorum, mesleki olarak fayda sağlıyor ama bu aşk konularında açıkçası zorluyor beni

şöyle bişey var, mesela o hesap erkek arkadaşınızı takip ediyorsa, erkek arkadaşınızın önceden beğendiği fotoğraflar instagramların "ara" kısmında önüne düşer, o da tanıdık biri beğenmiş diye ekleyebilir.
bir şekilde ortak hashtagler varsa kızla beğendikleri (firma hesabından bahsediyorum) o nedenle eklemiş olabilir.
kızı takip eden başka ortak isimler olabilir.

sosyal medya çok değişik bir dünya. karşınıza çıkması çok imkansız bir tesadüf değil.

hahah güldürdün beniiiii :KK70:

ben kendimi bildim bileli böyleyim sadece sosyal medya konularında değil ilgimi çeken her konu ve durumda en ince ayrıntısına kadar araştırabiliyorum, mesleki olarak fayda sağlıyor ama bu aşk konularında açıkçası zorluyor beni

yani arastirman ok de sormussun ya sevgiline, o kisimda sevgilin yerinde olsaydim tirsardim demek istedim,

kendine saklasaydin keske :)

Ya sevgılınız sıze guven susu vermek ıcın kızıckendınden takıpı bıraktı o reklam sayfasından takıbe basladı. Sızınde kızı takıp ettıhını farkettıgınızı dusunerekten ben yonetmıyorum demıstır. Kendısı yonetmıyosansosyal medyadakı x kızı o reklam sayfası nerden tanısında tesadufen bulup takıp etsın. Ya da o reklam sayfası erkek arkadasınıxın lıstesındekı herkese ıstek atmıstır takıp sayısını yukseltmek ıcın. Oyle de olsa bu dusuk ıhtınal gercı erkek arkdas kızı cıkarmıs reklam sayfası cocugun lıstesıne ıstek atsa kız eklı bıle degıl ona atamaz. Bence resmen kızın ısmını o reklam sayfasından aratıp oyle eklemısler. Sevgıkın bana samımı gelmedı. O reklam sayfası ne tesaduf o kızı bulupte eklemıs de. Ne bılm bende gormustur derse ıyıfe sen onu coktan sıldın ama bu sayga kızı yenı eklemıs sen sıldıgın halde kızın ısmımı aklındamı tutmusta sımdı eklemıs de. Gerekırse bıtır yanı. Ben ınanmadım o sayfayı yonetmedıgıne. Kızı tesaduf ekledıklerıne

Her takip ettiğini takipten çıktığını ve beğendiğini böyle irdeliyor musunuz? Sevgili yapınca insanlar neden birbirini takipten çıkar? Bunlar bana çok garip geliyor. Onun dışında işletme hesapları genelde rastgele istek atabiliyor takipçi kasma açısından. Bir ara bahaneyle telefondan instasına bakın o hesap açık mı değil mi görürsünüz

Bana pek inandırıcı gelmedi. Bu kadar kısa bir süreçte aynı kızın erkek arkadaşınızın bağlantılı olduğu bir hesap tarafından tesadüfen takip edilme olasılığı çok düşük diye düşnüyorum.

Kızı tesasüf eklenmemiş olabilir burdan bakınca yalan gibi duruyor ama siz de çok kuruntulusunuz, ilişki bir otursun öyle araştırma yaparsınız, böyle anca soğutursun, biraz zaman geçince güven oluşur, sosyal medya olayları karışık zaten bana göre sana bağlandığını hissettikten sonra haşa gözünün dışarda olduğunu hissedersen bas tekmeyi. Ama şimdi biraz zaman gerekli bence ilişkiye.
Ayrıca saf gözük ki çok korkmasın senden😂

Kızlar düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum ve aydınlanırım buna ihtiyacım var.

3 aylık bir ilişkim var ama bakınca sanki yıllardır birlikteymişiz hissi veren güven huzur veren bir ilişki, 26 29 yaşlarımız. Olay şöyle gerçekleşti umarım karışık gelmez.
Onunla tanışmadan önce takipleştiği ve sadece sosyal medyadan tanıdığı X diye bir kız vardı diyelim kızın her fotoğrafını beğeniyordu benimki. Biz tanışıp flört düzeyine gelince kendiliğinden takipten çıktı ve kızı da çıkarttı sosyal medyasından.

Erkek arkadaşım reklam işiyle uğraşıyor, firmaların reklamlarını giriyor sosyal medya reklam odaklı bir işi var. İş yaptığı bir organizasyon şirketi var ve benim instagramımda birden karşıma çıktı bir festival düzenleniyor festivalin hesabına girdim bir baktım ki o X kızı takip ediliyor yeni takip edilmiş ve son fotoğrafı beğenilmiş. Bu organizasyonun temasıyla X kızının hayatının tek bir ortak noktası yok, kız açık bir kız festival kapalılara özel.
Bunu gördüm ve kan beynime sıçradı. E bu çocuk reklam işini yapıyorsa sosyal medyasıyla da ilgileniyordur dedim ve üstten sordum '' evet reklam işilerini yapıyorum aşkım'' dedi. instagram hesabını sen mi yönetiyorsun dediğimde yok firmadaki başka biri yönetiyor bende kapalı hesap dedi. Sonra bu durumu açıkladım ve alakası olmadığını neden o kızı takip edeyim hesapları bende açık bile değil diye kendini savundu.
Açıkçası ona güvenmek istiyorum ama mantıken bakınca gidip sadece kapalı kızlar takip edilirken açık bir kız ve zamanında onun fotoğraflarını beğendiği bir kız benim aklıma mantığıma sığmıyor.
Uzatmamak için konuyu kapattım ama şuan güvenim 0. Ne yapmalıyım ben ?
Birebir aynısı başıma geldi erkek arkadaşım emlakçıydı kendi hesabından takip ediyordu bu kızı ve her gönderisini beğeniyordu sonra ben rahatsız olduğumu söyleyince takipten çıkardı. Bi gün şeytan dürttü iş için kullandıkları xgayrımenkul diye bi hesapları vardı instagramdan neyse girip takip ettiği kişilere baktım ve o kızı ordan yeni takibe almıştı
Sonuç : kızla sevgili oldu aldatıldım 🤣🤣
İnanma hep yalan söylüyorlar

Ya bisi sorucam gercekten sevgilinizin tum takipcilerine girip bakiyor musunuz?

5 yillik evliyim 1 kere bile esimin instagram yada facebook sayfasina girip kimi takip ediyor , onu kim takip ediyor diye bakmadim

Neden yapiyorsunuz bunu?

Ya bisi sorucam gercekten sevgilinizin tum takipcilerine girip bakiyor musunuz?

5 yillik evliyim 1 kere bile esimin instagram yada facebook sayfasina girip kimi takip ediyor , onu kim takip ediyor diye bakmadim

Neden yapiyorsunuz bunu?
Ben de sizinkini anlamıyorum insan neden merak etmez ? Sonuçta eşine ait bir medya orası, takip ettiklerini geçtim saçma sapan insanlar görürseniz siz de bu ne kim bu demez misiniz ?

Ben de sizinkini anlamıyorum insan neden merak etmez ? Sonuçta eşine ait bir medya orası, takip ettiklerini geçtim saçma sapan insanlar görürseniz siz de bu ne kim bu demez misiniz ?

güvendiği için merak etmez.
aslında kilit nokta bu. bende bilmiyorum eşimin sosyal medyasında kim var kim yok.

sizin mevzuya gelince yeni mi beğenilmiş kızın fotosu? eskiden beğenmiştir belki.

Neden merak ediyim ki , sacma insandan kastiniz nedir? Zaten esimin sosyal medyadinda ekliyse bi nedeni vardir , is sebebiyle vs vs , uzerinde durmam , bakmam cunku beni ilgilendirdigini dusunmuyorum
Esim de benimkilere bakmaz , ben kendimi biliyorum degil mi? Bana baska birinin verecegi akla da ihtiyacim yok bu konuda yani sunu cikar bunu takip etme vs diyecegi bir durum olamaz neticede cocuk degilim, karsilikli guven duyuyoruz esimle , guven bir iliskinin temelidir , guvenmedigim sorgulayacagim bir adamla zaten evlenmezdim yada badlangicta beraber olmazdim
Ben sadece oglumun takipcilerini takip ediyorum sapik bir pedofili takip etmesin diye

Back
X