- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
" Buram buram vatan hasreti cekenlerin neden Turkiyeye tasinmadigini soylermisiniz"Bu nasil bir soru yahu ? Belki calistigi isyeri gonderiyor,belki mesleginde yikselmek icin gidiyor,belki devlet gorevlendirdi calismaya gidiyor.Belki belki belki.....onlarca sebep olabilir.Bunu sorgulamak nedir yani ? Bir yorumda daha sorulmus.Neden sorgilama yapiliyor yani bu konuda?Ozlemini cekiyosan gitme arkadas imasi ??
Burada yazdigi bazi yorumlara da katilmiyorum ama belli ki su anda asiri hassas.Bu kadar zor degil 2 telkin yorumu ..biz napalim biz bunu hep yasiyoruz kiyasina girmek.Simdi mi korktun heaa? demek ne demek?
Ayrıca duyarsız olduğumuzu kim söyledi, sizden daha çok ağlıyorum daha çok üzülüyorum gözyaşlarım sokakları suladı bla bla, terazisi mi var bunun kim daha çok üzüldü ağladı?
Ben Avrupayı geç Türkiyenin en dibinde Batman'da yaşıyorum eşim polis memuru, binerek metro falan zaten yokta sokakta 500 metrelik yol bile yürüsek ayak sesi takip ediyoruz arkamızı kolluyoruz, ne yapabiliriz
Arkadasim senin sorunun nedir? Turkceniz yetmiyor evet cunku ortaya karisik konusuyorsunuz. Turkce kelimelerin icine yabanci kelimeler katarak, dert anlatmaya kalkinca tikiler gibi oluyorsunuz.CUNKU BIZIM BASIMIZI KOYUP AGLaYACAK BIR TURK OMUZUMUZ YOK
PAYLASIM YOK BURADA YAPAYALNIZIZ
turkcem mi yetmiyor yoksa insanlarin algisinda bir problem mi var. Yoksa uzaylilarla mi konusuyorum burada.
Çok itici bir yazı bir kere, had bildirir gibi, herkese bir azarlama
Has nicktir ne yazmış sen ne cevap veriyorsun ne alaka nihilizmle, evet alkış bu kelimeyi biliyomuşsun
İnsanların yüzde doksan dokuzunun psikolojisi bozukGercekten DUYARSIZLASMIS borglarla ayni dunyada olmak istemiyorum.
Bu olaylara sevinen bir grup ayari bozuk insanlar gorunuyor internette.
Onlarla ayni gezegende yasamak istemiyorum.
İşid boku üstlenmiş diyorlar olayı tam bilmiyorum afyonum patlamadı ama kim yaptı ise Kahrolsun, akrabalarım var Paris'te ki olmasa da can candır yahu, ne nokta bir gezegen oldu burası
Haberlere bakıp geliyorum
Kimse ustlenmedi arkadaslar.
EGER Fransa'da akrabaniz sevdikleriniz varsa mutlaka arayin.
Sanirim sokaga cikma yasagi var bolgede. Sinirlar kapatildi ve cok buyuk capta bir oprasyon yapiyor guvenlk. Ordu sokaklara indi guvenligi saglamak icin (vatanimizda olsa darbe derler degil mi, ne aci degil mi?)
Gercekten DUYARSIZLASMIS borglarla ayni dunyada olmak istemiyorum.
Bu olaylara sevinen bir grup ayari bozuk insanlar gorunuyor internette.
Onlarla ayni gezegende yasamak istemiyorum.
Arkadaslar s u anda Eylul 11 ikinci bolumu yasiyoruz.
Durum cok vahim.
Hollande G20'ye bu hafta sonu gelmekten vazgecti dogal olarak.
Uslübunuz baya sert, duygusallıkla da birleşince buradaki üyelerle sorun yaşıyorsunuz. Üzgün olmanız başkalarına kıt anlayışlı ya da uzaylı deme hakkını vermiyor size.Kimse ustlenmedi arkadaslar.
EGER Fransa'da akrabaniz sevdikleriniz varsa mutlaka arayin.
Sanirim sokaga cikma yasagi var bolgede. Sinirlar kapatildi ve cok buyuk capta bir oprasyon yapiyor guvenlk. Ordu sokaklara indi guvenligi saglamak icin (vatanimizda olsa darbe derler degil mi, ne aci degil mi?)
Uslübunuz baya sert, duygusallıkla da birleşince buradaki üyelerle sorun yaşıyorsunuz. Üzgün olmanız başkalarına kıt anlayışlı ya da uzaylı deme hakkını vermiyor size.
Ben ilk anlayamadım noluyor sorun ne diye. Tv falan bozuldu da haberim yok hiçbir şeyden. Evet artık hiçbir yerde can güvenliği yok. Böyle nereye kadar bilmiyorum. Bizde kalabalık yerlere gitmiyoruz artık. Korkuyor insan
Insanlar sizi anlamaya çalışırken onlara sert davranırsanız sizinle iletişime geçmezler. Sağlıklı bir iletişim kuramazsınız.TVsi olmayan vatandaslar icin :
Butun Avrupa ayakta, kimsenin uslubuyla muslubuyla ugrasilmasi gereken bir zamanda degiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?