Guvenligimiz kalmadi. Yok, sifir, zilch.

İlk yorumu yazan arkadasa verdiği cevap ne öyle peki, hassas olmak herkesi kalaylamayı haklı mı gösterir

Bende 3.5 senedir terörle iç içe yaşıyorum

Size sabir diliyorum. Isiniz cok zor ve buyuk bir fedakarlik yapiyorsunuz. Soylemesi kolay gelebilir ama, kendinizi kollayin ve kendinize dikkat edin lutfen.

CUNKU BIZIM BASIMIZI KOYUP AGLaYACAK BIR TURK OMUZUMUZ YOK
PAYLASIM YOK BURADA YAPAYALNIZIZ
turkcem mi yetmiyor yoksa insanlarin algisinda bir problem mi var. Yoksa uzaylilarla mi konusuyorum burada.
Arkadasim senin sorunun nedir? Turkceniz yetmiyor evet cunku ortaya karisik konusuyorsunuz. Turkce kelimelerin icine yabanci kelimeler katarak, dert anlatmaya kalkinca tikiler gibi oluyorsunuz.
Yasadiginiz zorluklar olabilir ama, burdaki arkadaslara neden saldirgan bir uslup icindesiniz?
Bastan sona okudum ve tutumunuzu yanlis buldum. Siz Turkiye ye gelseniz ben en basta sizden korkarim.
Cok yanlis uslup

Çok itici bir yazı bir kere, had bildirir gibi, herkese bir azarlama

Has nicktir ne yazmış sen ne cevap veriyorsun ne alaka nihilizmle, evet alkış bu kelimeyi biliyomuşsun

İşid boku üstlenmiş diyorlar olayı tam bilmiyorum afyonum patlamadı ama kim yaptı ise Kahrolsun, akrabalarım var Paris'te ki olmasa da can candır yahu, ne nokta bir gezegen oldu burası

Haberlere bakıp geliyorum

Gercekten DUYARSIZLASMIS borglarla ayni dunyada olmak istemiyorum.
Bu olaylara sevinen bir grup ayari bozuk insanlar gorunuyor internette.
Onlarla ayni gezegende yasamak istemiyorum.
İnsanların yüzde doksan dokuzunun psikolojisi bozuk
Bence bi tek çocuklar normal hatta
İnsanlar... Üzgünüm diyrsim geldi büyüdükçe önce vicdanımızı kaybedşyoruz daha iyi düşünüyoruz güya ama frontal lobumuz gelişse de hep limbik sistemimiz üste çıkıyor.savaşlar ego cinsellik..

Kimse ustlenmedi arkadaslar.
EGER Fransa'da akrabaniz sevdikleriniz varsa mutlaka arayin.
Sanirim sokaga cikma yasagi var bolgede. Sinirlar kapatildi ve cok buyuk capta bir oprasyon yapiyor guvenlk. Ordu sokaklara indi guvenligi saglamak icin (vatanimizda olsa darbe derler degil mi, ne aci degil mi?)

Hah bak şu son cümlene imzamı atarım

Irkçılık dünyanın her yerinde var.Alışmak gerek.Türkiye'de en azından genel olarak Türklere değil de diğer ırklara yapılıyor mesela.Doğunun bazı yerlerinde Türklere yapılıyor.Burada Ermeni olsanız söylemeye korkarsınız atalarınızdan başlıyorlar çünkü.Demek istediğim kafa her yerde aynı.Türkiye hasreti çekip kendinizi daha fazla üzmeyin,burada doğuda bir yere gitseniz yine aynı şeylerle karşılaşabilirsiniz.Burada da silahlar konuşuyor,bombalar patlıyor.İnsanlarla aynı dili konuşmanız aynı şeyi düşünmediğiniz,aynı şeye üzülmediğiniz sürece hiçbir işe yaramıyor.Yani Türk bir omuzdan çok,sizi olduğunuz gibi kabul eden bir omuz yeterli olacaktır.

Gercekten DUYARSIZLASMIS borglarla ayni dunyada olmak istemiyorum.
Bu olaylara sevinen bir grup ayari bozuk insanlar gorunuyor internette.
Onlarla ayni gezegende yasamak istemiyorum.

Ayrıca bu nasıl bir üslup anlamadım gerçekten...
Kötü bir şey yazmamış,Türkiye'de benzer muamelelere Suriyeliler katlanıyor.

Arkadaslar s u anda Eylul 11 ikinci bolumu yasiyoruz.
Durum cok vahim.
Hollande G20'ye bu hafta sonu gelmekten vazgecti dogal olarak.

Uslübunuz baya sert, duygusallıkla da birleşince buradaki üyelerle sorun yaşıyorsunuz. Üzgün olmanız başkalarına kıt anlayışlı ya da uzaylı deme hakkını vermiyor size.
Ben ilk anlayamadım noluyor sorun ne diye. Tv falan bozuldu da haberim yok hiçbir şeyden. Evet artık hiçbir yerde can güvenliği yok. Böyle nereye kadar bilmiyorum. Bizde kalabalık yerlere gitmiyoruz artık. Korkuyor insan

TVsi olmayan vatandaslar icin :

Butun Avrupa ayakta, kimsenin uslubuyla muslubuyla ugrasilmasi gereken bir zamanda degiliz.

TVsi olmayan vatandaslar icin :

Butun Avrupa ayakta, kimsenin uslubuyla muslubuyla ugrasilmasi gereken bir zamanda degiliz.

Insanlar sizi anlamaya çalışırken onlara sert davranırsanız sizinle iletişime geçmezler. Sağlıklı bir iletişim kuramazsınız.

Okudum haberlerde çok korkunç. En azından gerekli önlemler alınıyor bu konuda içiniz rahat olsun. Burada terör olaylarında hiçbir şey olmamış gibi hayata devam ediliyor. Yapılan hiçbir şey olmuyor burada. O kadar değersiz canımız haberin altındaki yorumlar çok korkunçtu oh olsun yazanlar vardı. Bu nasıl vicdansızlık bilmiyorum.

sanırım siz terörle yeni tanıştığınız için bu kadar fevri şaşkınsınız daha yeni ankara nın göbeğinde kaç vatandaşımız öldü hergün şehit haberleri geliyor biz alıştık ama avrupa amerika da olunca tüm dünya şokta oluyor çok merak ediyorum acaba bizim burada olanlar orada o kadar yankı yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…