- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Dengesiz dengesiz atıp tutmuşsun madem o kadar çok üzülüyordun şehit haberlerinde neden konu sçmadın???
Şimdi denizde ürediler, büyüdüler, kontrolden çıktılar. Artık onlar da baş edemez oldu. Kendilerine tehlike oluşturdu.Ağzına sağlık, yıllarımız bir PKK beslemesine gitti, açıklanamayan şehit sayıları, hamile eşine Ayva alan şehidimiz, üniversitelerde PKK Tarafından şehit edilenler, Türkiye üzerinde Görünmeyen bir Paylaşım bıktık artık Üzerimizde oynanan orta Doğu projesinden...
Dönün, tutan mı var?
Oraya gitmenizin, ya da orada doğmanızın elbette haklı gerekçeleri vardır.
Size vatanınızda ulaşamadığınız sosyo ekonomik, kültürel vb üstünlükler sağlandığı için gurbette değil misiniz?
Bu kadar şikayetçiyseniz, dönün ülkemize.
Hep beraber sürünelim.
Ne yardan ne serden sizin durum.
Şok demek istedin sanırım?Tanidiklar atmosferin cok fena oldugunu hepimiz icin hic de hayrli olmadigini yazdilar.
Bu shocku atlatinca olacaklar cok korkutuyor.
şu yorumun saçmalığı.. şehıt konusunu da sen açsaydın madem. ya da bende çok uzuluyorum ama açmıyorum.
insan kendı guvenliği söz konusu olunca daha duyarlı oluyordur belkı olamaz mı? kız korkmuş içini dökmüşKazen silah mı dayıyor basınıza konulara yorum diye? acıdan anlamıyorsunuz bari susun. ölüm her yerde acı. korku her yerde korku.
biz memleket olarak ankara saldırısını bile bir kaç haftada unutmuşuz belli.
konuyu siyasallaştıranlar var ılgısı yok bu konu londra saldırısından sonra açılmış. konu sahıbı geçmiş olsun bu arada.
yorumları okuyunca kusura bakmayın ıkı yuzlulukten tıksındım. hangı ara bu kadar ölumu kabullendık de baskasının korkusunu acısını tepkısını anlayamayacak duruma geldik. yazık.
Güvenlik için normal bir durum. Biz çok alışkınız bu sahnelere. İnşallah daha fazla kayıp olmaz.Pariste tum umumi binalar, okullar, muzeler, spor merkezleri her yer.. pazarlar marketler klupler her yer kapatilmis.
Polemiğe girmiyorum seninle. İşine bak.
Şok demek istedin sanırım?
Cok tesekkur ederim, sagolun. hepimiz sag olalim. Yarin birgun ne olacagimiz belli degil. Bu gercekten kabul edilecek bir sey degil. Artik UYANIP SILKINMENIN ZAMANI. Artik hafizayi saglamlastirmanin zamani.
Cogu insanimizin duyarliligini yitirmedigine eminim. Yitirenler kendini belli ediyor.
Insanligin el ele vererek bu sikintilari yenecegine inanmak istiyorum, ortak deger yargilari olanlarin kenetlenmesine ve hafizayi korumalari gerektigini dusunuyorum.
Klavye mağduru olmaması lazım bu kelimenin. Diğer yazdıklarını ingilizce klavyeden pek ala anlıyoruz.Yazimi okuyabildiginize ve anlayabildiginize sevindim. Sok yazinca ayni anlam cikmiyor Turkc eolmayan klavyede, kusura bakmayiniz.
Ama bak sok yazabildin yine aynı klavyede.Yazimi okuyabildiginize ve anlayabildiginize sevindim. Sok yazinca ayni anlam cikmiyor Turkc eolmayan klavyede, kusura bakmayiniz.
tabi mal etmişler bile hemen. Hem de bizim içimizden insanlar.yok canım şimdi olmaz o silkelenme. bu saldırı yıne bı ortadoğu ulkesıne mal edılsın,
oraya savaş açılsın. masum insanlar ölsün ondan sonra..
Bakin tum geceyi klavye basinda insnalarima ulasmakla gecirdim. Bir Shock kelimesi sizi bu kadar rencide ediyorsa varin okumayin, olmasa da olur, yazilarimi. Yine de tiztizliginizi takdir ediyorum da biraz yeri degil sanki. Umarim tum arkadaslara Turkcelerinde bu titizlikle yardimci oluyorsunuzdur.Klavye mağduru olmaması lazım bu kelimenin. Diğer yazdıklarını ingilizce klavyeden pek ala anlıyoruz.
Sok oldum yazınca sokmak/dürtmek olarak anlayacak değil insanlar.
Rahatsizlik verdigim icin ozur dilerim. Siz de rahatsiz olmamak icin okumayiverebilirsiniz. Oyle degil mi ?Ama bak sok yazabildin yine aynı klavyede.
Türkçe cümlelerin içine yabancı kelimeler katman aşırı rahatsız edici.
Bıraktıkları imaja göre yardımcı oluyoruz tabi.Bakin tum geceyi klavye basinda insnalarima ulasmakla gecirdim. Bir Shock kelimesi sizi bu kadar rencide ediyorsa varin okumayin, olmasa da olur, yazilarimi. Yine de tiztizliginizi takdir ediyorum da biraz yeri degil sanki. Umarim tum arkadaslara Turkcelerinde bu titizlikle yardimci oluyorsunuzdur.
Ben bu siteye üyeyim arkadaşım istediğimi okurum ama ne yazıkki siz her istediğinizi istediğiniz şekilde yazamıyorsunuz? Herneyse tamam.Rahatsizlik verdigim icin ozur dilerim. Siz de rahatsiz olmamak icin okumayiverebilirsiniz. Oyle degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?