Guvenligimiz kalmadi. Yok, sifir, zilch.

Tanidiklar atmosferin cok fena oldugunu hepimiz icin hic de hayrli olmadigini yazdilar.
Bu shocku atlatinca olacaklar cok korkutuyor.

Terör kötü birşey masum insanların ölmesi kötü birşey ama bunların sebebi ne? ülkelerin sacma salak siyasi sömürgeci politikaları büyüttükleri hırsı gelip kendi halkına sıkıyor. Filistini bombalarken oturup seyreden ülkeler, suriyeyi boşaltıp bombalayanlar, irak'a özgürlük götüren o kadar insanı katledip seyredenler birgün başlarına gelecegini bilmiyormuydu? Bu ların hepsi birer kanlı senaryo masum halkta bunların oyuncakları karşı çıkmak durdurmak istiyorsanız büyük güç olacaksınız meydanlara dökülüp protesto etmek hiç bir işe yaramaz.

Dengesiz dengesiz atıp tutmuşsun madem o kadar çok üzülüyordun şehit haberlerinde neden konu sçmadın???

şu yorumun saçmalığı.. şehıt konusunu da sen açsaydın madem. ya da bende çok uzuluyorum ama açmıyorum.
insan kendı guvenliği söz konusu olunca daha duyarlı oluyordur belkı olamaz mı? kız korkmuş içini dökmüş Kazen silah mı dayıyor basınıza konulara yorum diye? acıdan anlamıyorsunuz bari susun. ölüm her yerde acı. korku her yerde korku.

Şimdi denizde ürediler, büyüdüler, kontrolden çıktılar. Artık onlar da baş edemez oldu. Kendilerine tehlike oluşturdu.
Ne denir ki olan günahsız insanlara oluyor sonuçta.

Evet beni tutan bir sey var. Keyfime gurbet elde kadin basina zorluk cekmiyorum.
Size vatanınızda ulaşamadığınız sosyo ekonomik, kültürel vb üstünlükler sağlandığı için gurbette değil misiniz? diye sormussunuz, degilim. Aksine her anlamda Turkiye'den daha asagi bir ulkedeyim. Sizdeki bu celal nedir? Buradaki bizi begenmez don evine don ulkene der. Ulkemdeki bizi burada bir elimiz yagda bir elimiz balda sanar. Onyargilarinizi empati yoksunlugunuzu seveyim. Yurtdisini avrupadan ibaret sanmak he. Guldurdunuz beni.

Polemiğe girmiyorum seninle. İşine bak.

Cok tesekkur ederim, sagolun. hepimiz sag olalim. Yarin birgun ne olacagimiz belli degil. Bu gercekten kabul edilecek bir sey degil. Artik UYANIP SILKINMENIN ZAMANI. Artik hafizayi saglamlastirmanin zamani.

Cogu insanimizin duyarliligini yitirmedigine eminim. Yitirenler kendini belli ediyor.

Insanligin el ele vererek bu sikintilari yenecegine inanmak istiyorum, ortak deger yargilari olanlarin kenetlenmesine ve hafizayi korumalari gerektigini dusunuyorum.

Hoop.
Hanfendi tamam anladim tedirginsiniz tamam anladim uzgunsunuz ve daha bursuru seyler.
Bizim ne sucumuz var be?
Bende hollandadayim, bende turkiyemin gidisatini takipteyim, uzuluyorum agliyorum.
Ama burda gelip kk hanimlarimiza ofkelenenip sinirlenmiyorum.
Kimsiniz siz be?
Bi yorumamada buyuk harflerle yorum yapin hemen kosun, bagirir gibi.
Bizim sucumuz ne be??
Delimi ne

yok canım şimdi olmaz o silkelenme. bu saldırı yıne bı ortadoğu ulkesıne mal edılsın,
oraya savaş açılsın. masum insanlar ölsün ondan sonra..

Yazimi okuyabildiginize ve anlayabildiginize sevindim. Sok yazinca ayni anlam cikmiyor Turkc eolmayan klavyede, kusura bakmayiniz.
Klavye mağduru olmaması lazım bu kelimenin. Diğer yazdıklarını ingilizce klavyeden pek ala anlıyoruz.
Sok oldum yazınca sokmak/dürtmek olarak anlayacak değil insanlar.

Klavye mağduru olmaması lazım bu kelimenin. Diğer yazdıklarını ingilizce klavyeden pek ala anlıyoruz.
Sok oldum yazınca sokmak/dürtmek olarak anlayacak değil insanlar.
Bakin tum geceyi klavye basinda insnalarima ulasmakla gecirdim. Bir Shock kelimesi sizi bu kadar rencide ediyorsa varin okumayin, olmasa da olur, yazilarimi. Yine de tiztizliginizi takdir ediyorum da biraz yeri degil sanki. Umarim tum arkadaslara Turkcelerinde bu titizlikle yardimci oluyorsunuzdur.

Bıraktıkları imaja göre yardımcı oluyoruz tabi.

Rahatsizlik verdigim icin ozur dilerim. Siz de rahatsiz olmamak icin okumayiverebilirsiniz. Oyle degil mi ?
Ben bu siteye üyeyim arkadaşım istediğimi okurum ama ne yazıkki siz her istediğinizi istediğiniz şekilde yazamıyorsunuz? Herneyse tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…