Başka platformlarda vs görüyorum sık sık inanınKim hortlattı güncel konular arasında var mı ki?? Siz açtınız aylardan sonra ilk kez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka platformlarda vs görüyorum sık sık inanınKim hortlattı güncel konular arasında var mı ki?? Siz açtınız aylardan sonra ilk kez
Hayır öğretmen değişim mühendisim. Ama şuanki soruşturmam adliye için, katiplik içinHâkim savcılıkta bakiyolar. Siz öğretmen degil miydiniz bu arada?
Yaa öyle mi ne güzel denk geldi :) bende hem zabıt katipliği hem icra katipliği sınavını geçtim mülakata girdim sonuçları bekliyorum. Ama sanırım güvenlik soruşturması da şuan yapılıyor ve daha sonra sonuçlar açıklanacak.Zabıt katibiyim
Yaa öyle mi ne güzel denk geldi :) bende hem zabıt katipliği hem icra katipliği sınavını geçtim mülakata girdim sonuçları bekliyorum. Ama sanırım güvenlik soruşturması da şuan yapılıyor ve daha sonra sonuçlar açıklanacak.
1 buçuk ay oldu sonuçlar açıklanmadı, ben de o yüzden şuan güvenlik soruşturması da mı yapılıyor acaba diye düşündüm. Sizin mülakat sonuçları açıklandı daha sonra güvenlik soruşturması bağlanıp onun sonucu mu, açıklandı? Maalesef keşke mesleğimi yapabilseydim ama şuan katipliğe de razıyım. Tabi olur mu olmaz mı belli değil. Kafama şu otel kayıtları takıldı, biraz da takıntılı bir insanım. Olur da güvenlik soruşturması olumsuz bile çıksa x neyden dolayı olumsuz çıktığı yazmıyor ama Di mi. En azından o yönden rahat olayım :)Bildiğim kadarıyla mülakat sonucundan sonra güvenlik soruşturması yapılıyor ama belli de olmaz
Bizim baya uzun sürmüştü sonuçlanması. Aralık sonunda kazandım Nisan'da iş başı yaptım. Bir de ben ilk başlayan gruptaydım :)
Mühendis olup katiplikle ugrasmaniza üzüldüm ama, keske mesleğinizi yapma sansiniz olsaydi.
Napalım bacım. Ben 3 senelik erkek arkadaşımla hür irademle birçok geziye tatile gittim. Bu benim için sıkıntı yaratmayan bir durum. Ama güvenlik soruşturması için sıkıntı yaratır mı kafama taktım iyiceBu da son yıllarda moda oldu.
Başlığı göresiye "aha yine kim sevgilisiyle geçmişteki kaçamağı yüzünden ıtırcıklandı?" diye düşündüm..![]()
Napalım bacım. Ben 3 senelik erkek arkadaşımla hür irademle birçok geziye tatile gittim. Bu benim için sıkıntı yaratmayan bir durum. Ama güvenlik soruşturması için sıkıntı yaratır mı kafama taktım iyice
1 buçuk ay oldu sonuçlar açıklanmadı, ben de o yüzden şuan güvenlik soruşturması da mı yapılıyor acaba diye düşündüm. Sizin mülakat sonuçları açıklandı daha sonra güvenlik soruşturması bağlanıp onun sonucu mu, açıklandı? Maalesef keşke mesleğimi yapabilseydim ama şuan katipliğe de razıyım. Tabi olur mu olmaz mı belli değil. Kafama şu otel kayıtları takıldı, biraz da takıntılı bir insanım. Olur da güvenlik soruşturması olumsuz bile çıksa x neyden dolayı olumsuz çıktığı yazmıyor ama Di mi. En azından o yönden rahat olayım :)
Sizin olumlu sonuçlandığında göre sıkıntı olmuyor demek ki :) zaten bana da saçma gelmiştiEvet yanlış hatırlamıyorsam mülakata Kasımda girdim, 31 ocakta sonuçlar açıklandı, nisanda da iş başı yaptık.
Bu sebepten soruşturması olumsuz tamamlanan görmedim rahat olun, olsa da sebebini söylemiyorlar
Yok artık. İlk kez buraya açtım bu konuyu. Bugün ilk kez duydum bunu, ve Araştırma yaparken sağlıklı bir bilgi bulamadığımçin buraya yazdım. Her bu konuyu açan ben mi oluyor arkadaşım hayret bir şeyBöyle birşey sorun olur mu olmaz mı bilmiyorum ama siz sürekli dikkatleri üzerine çekiyorsunuz. facebookta da aynı konuyu açan sizseniz sürekli her yere aynı konuyu açıyorsunuz. bütün hesapları kontrol ediyorlar bundan bilginiz vardır umarım. bu güvenlik soruşturmasında sorun olmuyorsa bile sürekli yazarak kendinize sorun yaratmayın!!!![]()
Hiçbir sosyal medya hesabım yok, haberim yok ve uzun yıllardır kullanmıyorumBöyle birşey sorun olur mu olmaz mı bilmiyorum ama siz sürekli dikkatleri üzerine çekiyorsunuz. facebookta da aynı konuyu açan sizseniz sürekli her yere aynı konuyu açıyorsunuz. bütün hesapları kontrol ediyorlar bundan bilginiz vardır umarım. bu güvenlik soruşturmasında sorun olmuyorsa bile sürekli yazarak kendinize sorun yaratmayın!!!![]()
Somut bir örneği de yok. Aslında İnternette çok fazla bilgi kirliliği var her konuda. Ama öyle hassas konularda ister istemez insana mantıksız bile gelse takabiliyor kafayabunu ılk ortaya atan kım acaba hep merak etmısımdır
delının bırı kuyuya bır tas atmıs...
yanı oyle bırsey yok
İnsana mantıksız gelse bile hassas bir konu olduğu için insan kafaya takıyor azcık işte. Kim ilk ortaya attıysa bunu vallahi bulmak isterim :)) yok yere huzursuz oldumBen sevgilinizle tatile gitmenize laf etmedim. Son zamanlarda bunu soran çoğaldı diye dedim.
Zira ben de eşimle sevgiliyken tatile gittim. Bu kimseyi ilgilendirmez..
:)) o teknoloji var aslında kayıtlar tutuluyor ve bulunuyor. Ama mesele şu ki yasal olmayan bir durum değil, izin verilen bir şeyden dolayı sıkıntı çıkması saçma.valla cinde her bir seyin kaydini tutuyorlar da,
bizde o kadar kapsamli bir sistem var mi bilemiyorum,
sorsaniz kurumlarin guvenlikleri bile kim ne zaman girmis cikmis bilemezler, kaldi ki yillarca geriye gidip x otelinde kalan sizi bulsunlar![]()
daha o teknoloji devrine gecemedik henuz, rahat rahat gezin![]()