- 15 Kasım 2015
- 144
- 44
- 13
- 42
- Konu Sahibi GUZEL_GUNLER_NEREDELER
-
bu olayda siz napardınız, bir koca ne yapmalı sizceO adamla ayni evde yasamaya mecbur degilsiniz. Hayatinizi bosa gecirmeye de mecbur degilsiniz.
Hersey sizin elinizde emin olun. Bu adamdan koca olmayacagi bariz. Siz mutlu bir anne olmak icin elinizden geleni yapin.
Ozellikle Calisiyorsan ayaklarinin ustunde durabiliyorsan ayrilmalisin eger sevgi guven saygi vs yoksa zorlamanin alemi yok. He calismiyorsan da zaten o cocuguna bakmak icin nafaka vermek zorunda. Maddi yonler bir sekilde hallolmus olacak . Sen de manevi olarak huzurlu olmak icin evladin icinde ayni zamanda ayrilmani mantikli buluyorum. Sen ona mecbur degilsin. Siz cocugunuzla Evinizde yasamaya devam edin duzeninizi bozmayin.1
bu olayda siz napardınız, bir koca ne yapmalı sizce
Pardon ama korunup kollanmanızı gerektiren bir durum yok bence... Bi fatura hatasının düzeltilmesi için gerekeni yapacak güçte bi insansınız. .. üstesinden gelebileceğiniz durumlarda neden muhtaç rolüne bürünmek istiyorsunuz tuttuğunu koparan biri olduğunuzu göstermek yerine?
Kesinlikle katılıyorum!Sonra da kadınlar neden değer görmüyor ?
Biz kendimizi aciz görürsek olacağı bu .
bu sadece birörnek, hep dışarıdaki adamı tutuyor, bana kavgacı diyor,sankihayat arkadaşı değilde düşman gibi, bir birolma durumu yok, ikimiz de ayrı yollarda yürüyoruzÇok fazla haklılık iddia ediyorsunuz ya da yaşadığınız şeyleri fazlaca mı dramatikleştiriyorsunuz acaba?
Evliliğinizde bir sorun göremedim ben eşinizin yapısı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?