- 16 Temmuz 2019
- 25
- 15
- 3
- 40
- Konu Sahibi kadersizprensesi
-
Güven olmadan sevgi nasil oluyor bende bunu anlamadimSevgilimle 6 aylık bir ilişkimiz var. Seviyorum biliyorum oda beni seviyor. Ama güven duymuyorum bir türlü kendisine. Geçmişi düzgün değil çünkü. Hayatında çok kız olmuş ve beğendiği kızlar hep kısa saçlı değişik kadınlar. Ve hepsi ile hiç uzun sürmemiş. Beğendi tarz kadınlar ve ben arasında dağlar kadar fark var. Neden benimle bende bilmiyorum. 32 yaşında anne baba yok tek yaşıyor acaba benimle evlilik mi düşünüyor dicem ama hiç o konulara girmiyor. Ben de hiç açmam bile o konuyu. Geçenlerde ayrılık yaşadık ve o dönemde başka bir kadınla görüşmüş. Biz barıştık ve kadının bittiğini diyor. Bu adamın kadınlara zaafımı var acaba. Hani bana da dört dörtlük sevgili değil öyle hediye almaz pek fazla yemeğe çıkarmaz biraz öküze kaçıyor. Ama küs olduğumuz dönemdeki kadını bir yere götürmüş kahve içmiş. O hala benim içimde soru işaretidir ama sormam. Ben bunu çok kıskanıyorum ama belli etmek istemiyorum sizce nasıl yapabilirim?
yol ver gitsin belliki kadınlara karşı zaafı var zaten aldatan erkeklerin her zaman çok.bahanesi olur Iyide olsa kötü de erkeklere güvenilmez bunu unutmaSevgilimle 6 aylık bir ilişkimiz var. Seviyorum biliyorum oda beni seviyor. Ama güven duymuyorum bir türlü kendisine. Geçmişi düzgün değil çünkü. Hayatında çok kız olmuş ve beğendiği kızlar hep kısa saçlı değişik kadınlar. Ve hepsi ile hiç uzun sürmemiş. Beğendi tarz kadınlar ve ben arasında dağlar kadar fark var. Neden benimle bende bilmiyorum. 32 yaşında anne baba yok tek yaşıyor acaba benimle evlilik mi düşünüyor dicem ama hiç o konulara girmiyor. Ben de hiç açmam bile o konuyu. Geçenlerde ayrılık yaşadık ve o dönemde başka bir kadınla görüşmüş. Biz barıştık ve kadının bittiğini diyor. Bu adamın kadınlara zaafımı var acaba. Hani bana da dört dörtlük sevgili değil öyle hediye almaz pek fazla yemeğe çıkarmaz biraz öküze kaçıyor. Ama küs olduğumuz dönemdeki kadını bir yere götürmüş kahve içmiş. O hala benim içimde soru işaretidir ama sormam. Ben bunu çok kıskanıyorum ama belli etmek istemiyorum sizce nasıl yapabilirim?
kısa saçlı kadınlar derken erkeğe benzeyen kadınlar hep dövmeli kısa saclı değişik kadınlar ben ise beyaz tenli uzun saçlı hanım hanım bir kızımKahve icmeye bile gitmiyorsaniz, bulustugunuzda ne yapıyorsunuz?
IIlişki beklentileriniz farklı, ittire ittire yürümez..
Boşa zaman kaybı..
Kısa saçlı kadınları neden tuhaf buldunuz onu da anlamadım
kısa saçlı kadınlar derken erkeğe benzeyen kadınlar hep dövmeli kısa saclı değişik kadınlar ben ise beyaz tenli uzun saçlı hanım hanım bir kızım
6 ayda 3 kere buluştuk arabası tamirde hep onu bahane etti. 3 kere de tabi kahve içtikKahve bile içmiyorsanız, buluştuğunuzda ne yapıyorsunuz?
seviyorum kimseyi onu gördüğüm gibi görmedim sevdası yüreğime düştü ayrılamıyorumda.Peki hanım hanım bir kız olarak bu ilişkiden beklentin nedir? Neden devam ediyorsun?
6 ayda 3 kere buluştuk arabası tamirde hep onu bahane etti. 3 kere de tabi kahve içtik
O zaman güvenmeye güvenmeye devam ne diyelim. İliski bile denilmez buna ama size mutluluklar.seviyorum kimseyi onu gördüğüm gibi görmedim sevdası yüreğime düştü ayrılamıyorumda.
Sizinkisi "telefon arkadaşlığı" ilişki filan değil6 ayda 3 kere buluştuk arabası tamirde hep onu bahane etti. 3 kere de tabi kahve içtik
Neden ayrilmistiniz peki6 ayda 3 kere buluştuk arabası tamirde hep onu bahane etti. 3 kere de tabi kahve içtik
Ortada ilişki yok ki.6 ayda 3 kere buluştuk arabası tamirde hep onu bahane etti. 3 kere de tabi kahve içtik
Yüreğe düşen sevda öyle ölümcül bir hastalık filan değildir. Arabeskin dozunu azaltırsanız, daha mantıklı bakmaya başlarsınız bence.seviyorum kimseyi onu gördüğüm gibi görmedim sevdası yüreğime düştü ayrılamıyorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?