- 13 Nisan 2007
- 33.832
- 103.230
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Şu var ki sevgilim gerçekten işte hayatımın erkeği diyebileceğim birisi. O yani benim için. Onun için seviyorum ve sorunları halletmeye çalışıyorum. Ama ben güvendikce böylkede yapması zoruma gidiyo şimdide ben paronaya olup çıkıyorum
Aynısını sordum benim tanıdığım gözlemlediğim kişilerle dost olabilirsin diyor
Şu saatten itibaren aldatıldığımı düşünüyorum kızlar. Sizce nasıl emin olabilirim?
Nasıl yani?
Nasıl katlanıyorsun tüm bunlara?
Adam resmen kompleksli, özgüvensiz farkında değil misin?
Kişi kendinden bilir karşındakini.. Bu adam sana güvenmiyorsa kesin bir haltlar karıştırıyordur diye düşündüm ben..
Bu kıskançlık falan değil resmen kötü niyet!!!
Şu var ki sevgilim gerçekten işte hayatımın erkeği diyebileceğim birisi. O yani benim için.
Hayır canım nereye gitsem haber veriyorum, ne yesem içsem söylüyorum kaldıki çoğu yere annemle giderim. Daha ne yapayım anlamadım
Ama kızlar gözlemlediğim bir kaç şey var. Siz fikir verin bana. Geçen hafta okullar açıldığından beri benimki kafayı yedi. Sürekli onu aldattığımı düşünüyo kavgalar çıkıyo bu yüzden. Ve iş çıkışları çok değişik davranıyo. Yani tamam bana yazmasında, eve geliş saatlerinde bir değişiklik yok ama o işten çıktığı zaman kendimi huzursuz hissediyorum. neden anlamadım ben de. Artık onu beni aldattığını o yüzden böyle davrandığını düşünmeye başladım. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez artık ama öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?