• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenmeyecek Bundan Sonra

Aynen öyle tahammülü olmayan erkek hiç evlenmesin baba da olmasın bu kadar basit konu sahibinin ne kadar üzgün olduğunu hepimiz görüyoruz.Kadın belli ki kendini değersiz hissediyor.Kim kendini değersiz hissettiği biriyle yani buna neden olan biriyle evli kalmak ister ki ?
Kaçarak evlenenlerin hiç mutlu olduğunu görmedim. Başta ablamda yaptı aynı hatayı 10 yıldır çekiyor. Ama kocasına toz da kondurmuyor. Kocasından izinsiz markete bile gidemiyor. Bence konu sahibi değer görmediği yerde kalmamalı. Baştan hata yapmış ama çocuk yok nerden dönerse kardır

22 yaşında evlenmek için acelen neydi güzelim üstelik kaçarak hayatınızı yaşayacağınız yaşta evde kaldım korkusumu sardida kaçtın. Önce kendi büyüt sonra çocuğu yaparsın

Ergen misin ? 22 yaş küçük bi yaş değil ki bende 22 yaşında evlendim. Ama fark su ki sen evliliği herhalde evcilik oyunu falan sandın. Niye sureklı yalan konusuyorsun? Güveni kırılır tabi. Adam anlamış seni keşke önceden anlasaymış

KIZLAR.!! Ben sevdim ve severek birine kaçtım, ailem ilk başta kabullenmedi sonradan razı oldular konuşuldu anlaşıldı bi şekilde, şuan 2. ayımız ve ben ona yalan söyledim üst üste bi kaç defa böyle olunca güveni sarsıldı, acayip bi şekilde belirtiyor her defasında böyle yaptın nasıl yapabildin bana, nasıl yalan söyleyebildin diye.
Yalanlar asla aldatma gibi birşey değil onun haricinde telafi edilir mi bilmiyorum, ne tür yalanlar diyeceksiniz, bildiğimiz yalan dolan işte. Baba evine dönme gibi bi düşüncem oldu bi ara sonra vazgeçtim, dönsem de bi halta yaramayacak bi ara konuştuk dönmek istiyorsan dön ama kal da diyemem gitte diyemem dedi kalmak istiyorsan kal gitmek istiyorsan yolun açık olsunn dedi.
Aslında anlaşıyoruz ama bundan sonra güvenmeyecek en büyük problem de bu. Çocuk bile düşünmüyor sen bırakıp gidersin baba evine veya çocuk sana benzer kendini yeterince geliştirememişsin diyor.
Beni sevmediğini düşünüyorum bazen ama ben seviyorumm. Güvenmeyecek bundan sonra diye ağlıyorum, zırlıyorum. Telefonda konuştuğumuz da bana ağlama ağlayınca hiçbirşey düzelmeyecek daha da batırıyorsun diyor.
Ne yapmam gerekir bi beni aydınlatınn KIZLARR.!!
Anladığım kadarıyla küçüçük bir kız çocuğusun.. Evli olman bunu değiştirmiyor işte...

Yalan söylemeyin bundan sonra. Neden yalan söylediğinizi açıklayın, bilmiyorum ama yüksek ihtimalle onun tepkisinden çekindiğiniz için yalan söylediniz. Eşler birbirinden bir şey saklamamalı ve yalan söylememeli, konu neyse gerekirse o an kavga edilecekse edilmeli, o an edilmeli ama çözülmeli, yoksa daha sonra daha kötü oluyor. İki aylık evliliğiniz daha çok yeni; yavaş yavaş gelişecek aranızdaki güven, birbirinizi tanıyıp tepkilerinizi öğreneceksiniz vs. Sakin bir şekilde konuşun, barışın, zamana bırakın gerisini, karşılıklı iyi niyet olduktan sonra düzelir diye düşünüyorum.

KIZLAR.!! Ben sevdim ve severek birine kaçtım, ailem ilk başta kabullenmedi sonradan razı oldular konuşuldu anlaşıldı bi şekilde, şuan 2. ayımız ve ben ona yalan söyledim üst üste bi kaç defa böyle olunca güveni sarsıldı, acayip bi şekilde belirtiyor her defasında böyle yaptın nasıl yapabildin bana, nasıl yalan söyleyebildin diye.
Yalanlar asla aldatma gibi birşey değil onun haricinde telafi edilir mi bilmiyorum, ne tür yalanlar diyeceksiniz, bildiğimiz yalan dolan işte. Baba evine dönme gibi bi düşüncem oldu bi ara sonra vazgeçtim, dönsem de bi halta yaramayacak bi ara konuştuk dönmek istiyorsan dön ama kal da diyemem gitte diyemem dedi kalmak istiyorsan kal gitmek istiyorsan yolun açık olsunn dedi.
Aslında anlaşıyoruz ama bundan sonra güvenmeyecek en büyük problem de bu. Çocuk bile düşünmüyor sen bırakıp gidersin baba evine veya çocuk sana benzer kendini yeterince geliştirememişsin diyor.
Beni sevmediğini düşünüyorum bazen ama ben seviyorumm. Güvenmeyecek bundan sonra diye ağlıyorum, zırlıyorum. Telefonda konuştuğumuz da bana ağlama ağlayınca hiçbirşey düzelmeyecek daha da batırıyorsun diyor.
Yetişkin insanın çocuklardan tek farkı yaptıklarının sorumluluğunu almasıdır. Size guvenmemesi kadar normal birşey yok. Güvenmediği birinden çocuk yapmak istememesi gayet normal hele ki hiç bir şey olmamış olsaydı da daha 2. Ayında nbebek istemiyor olması normal. Tek yol zaman ve bu süreç içerisinde kesinlikle yalan olmamalı

Boşanmanızdan başka çare yok! Kimse değişmeyecek,ikinizde yetişkinsiniz.Birbirinizi olduğunuz gibi kabul edemiyorsunuz.Daha 2 ayda böyle sorunlar oluyorsa daha da kötü!Ayrıca kocanızın yaşını yazmamışsınız ama 22 yaşında anne baba olmak çok mantıksız bana göre.En az bir 28-29 olmalı.Hele erkek için 35 falan yani baba olmalı.Bu evliliğin elle tutulur bir yanı yok!

Ne güzel iyice don lastiğine döndürmüşsünüz ilişkinizi. Kaçmıssınız affedilmissiniz sonra yalan söylemissiniz yine baba evine geri dönmeyi düsünmüssünüz . Ben burda tıkandım. Karsı taraf baya bi sabırlıymış takdir ettim..

Gercekten seven bastan kavmaniza razi gelmezdi. Ailenizi ikna etme cabasina girerdi bana göre. Aileniz onu istemiyor zaten kirginlik var üstüne yalanlari siraliyorsunuz..yapmayin bir daha..ve evlilik oturmadan cocuk yapmayın zaten

Yalan söylüyorsaniz bunu göze almışsınızdır demek ki eger bu yalan onur kırıcı vs degilse ornegin evdeyken evde degildim tarzi bir yalan ise hakkinizi savunun ya korkak gibi davranmayin. Ne o sana git diyemem kal demekte gelmiyor içimden şarkısı gibi... bu kadar nostaljiye baglamayin olaylari. Eger mitomani degilseniz soylediginiz yalanlarinda bir sebebi vardir. Bundan sonra soylememeye calisirsiniz. Esime hic yalan soylemedim ama bu hic soylemeyecegim anlamina da gelmez bazen durum kurtarmak için gerekiyor. Kendinize biraz guveniniz gelsin pısırık davranmayin yoksa cok ezilirsiniz

Konu sahibi söylediği yalanları anlatmamakta ısrarcı herhalde. Okudum bulamadım.
Ne gibi yalanlar konu sahibi?
Mesela galerimde bi fotoğrafım vardı geçmişimi anlatmıştım orada bi sıkıntı yok geçmişte konuştuğun kişilere attın mı bu fotoyu dedi bende atmadım dedim sonra ikinci kez sordu attım dedim. Bu yalanlarımdan birisi.

Dönecek misin kalacak mısın karar ver önce sonra da hangisini seçtiysen ona sıkı sıkı tutun. Kalacaksan dürüst harika bir eş olmaya bak gideceksen de onu tamanen hayatından çıkar ve uzun süre de ilişki düşünme.

Back
X