Güvenmeyecek Bundan Sonra

Mesela galerimde bi fotoğrafım vardı geçmişimi anlatmıştım orada bi sıkıntı yok geçmişte konuştuğun kişilere attın mı bu fotoyu dedi bende atmadım dedim sonra ikinci kez sordu attım dedim. Bu yalanlarımdan birisi.
Bu mu yalan benim de aklımda ne entrikalar geçti 😂
Fotoğrafı silmeyi mi unutmuşsun keşke silseymişsin..
Onun dışında öyle büyütülecek birşey değil zamana bırak bir daha yalan söylememeye çalışın size tekrar güvenmesini sağlayın
 
İki ayda nasıl bu hale geldiniz? Geleceğiniz çok parlak gözükmüyor. Biraz sabredin, olmuyorsa boşanın. Tabiki nikah varsa...

Ve lütfen çocuk yapmayın. Sorunlu evlilikler çocukla düzelmez. Daha da kötü olur. Size bugün git diyen, yarın çocuğu bırak git der.
 
KIZLAR.!! Ben sevdim ve severek birine kaçtım, ailem ilk başta kabullenmedi sonradan razı oldular konuşuldu anlaşıldı bi şekilde, şuan 2. ayımız ve ben ona yalan söyledim üst üste bi kaç defa böyle olunca güveni sarsıldı, acayip bi şekilde belirtiyor her defasında böyle yaptın nasıl yapabildin bana, nasıl yalan söyleyebildin diye.
Yalanlar asla aldatma gibi birşey değil onun haricinde telafi edilir mi bilmiyorum, ne tür yalanlar diyeceksiniz, bildiğimiz yalan dolan işte. Baba evine dönme gibi bi düşüncem oldu bi ara sonra vazgeçtim, dönsem de bi halta yaramayacak bi ara konuştuk dönmek istiyorsan dön ama kal da diyemem gitte diyemem dedi kalmak istiyorsan kal gitmek istiyorsan yolun açık olsunn dedi.
Aslında anlaşıyoruz ama bundan sonra güvenmeyecek en büyük problem de bu. Çocuk bile düşünmüyor sen bırakıp gidersin baba evine veya çocuk sana benzer kendini yeterince geliştirememişsin diyor.
Beni sevmediğini düşünüyorum bazen ama ben seviyorumm. Güvenmeyecek bundan sonra diye ağlıyorum, zırlıyorum. Telefonda konuştuğumuz da bana ağlama ağlayınca hiçbirşey düzelmeyecek daha da batırıyorsun diyor.
Ne yapmam gerekir bi beni aydınlatınn KIZLARR.!!
Neden kaçtın ailen neden istemedi ki adamı 🤔
 
Eşiniz bir fotoğrafınıza bakınca nerden aklına gelmiş ben de bunu anlamadım. Telefonda 10larca fotoğraf var.
 
Sen ne kadar buyutur ve ozur dılersen o da o kadar büyütür olayı. Aldatma vs yoksa tamam yalan ıyı bısey değil elbette ama madem pısman oldunuz ona sunu dıyın; o zamanlar psıkolojık olarak ıyı hıssetmıyordum ve hatalar yapmıs olabılırım ama bu benım karakterım degıl, bendekı bu eksıklıgı tamır etmeme yardımcı olacagına daha da damarıma basıyorsun, bu hosuma gıtmıyor.
siz kendinizi ezdikçe o da sızı ezer cunku
 
Mesela galerimde bi fotoğrafım vardı geçmişimi anlatmıştım orada bi sıkıntı yok geçmişte konuştuğun kişilere attın mı bu fotoyu dedi bende atmadım dedim sonra ikinci kez sordu attım dedim. Bu yalanlarımdan birisi.
Kaçarak evlenmenizi ve yalanı asla doğru bulmuyorum.
Yalniz adam ayrılmaya bahane arıyor gibi pişman olmuş gibi geldi bana.

Hani öyle yolları ayıracak bir yalan değil bu. Keşke biraz daha tanısaydınız birbirinizi kaçmadan.
 
Mesela galerimde bi fotoğrafım vardı geçmişimi anlatmıştım orada bi sıkıntı yok geçmişte konuştuğun kişilere attın mı bu fotoyu dedi bende atmadım dedim sonra ikinci kez sordu attım dedim. Bu yalanlarımdan birisi.
Sürekli bunu yüzüme kakacaksan ömür boyu boşanalım de.
 
Kimse kendini geliştirmek zorunda değil
Evet herkes kendini geliştirmek zorunda.
Bunu toplum için değil, kendisi için yapmak zorunda.
Ciddi anlamda bunu savunduğunuza inanamıyorum, yaşınız 19 üstelik.
 
Ya ne buluyorsunuz şöyle tuhaf tuhaf erkeklerde seviyorum falan.Bu evlilik yürümez.Ufak tefek yalanlar illa ki olur erkekler daha beterini yapmıyor mu?Dövüp aldatmak vs. Ben olsam boşanırdım hatta onu geçtim o adama kaçmayı da geçtim öyle bir herifin yüzüne bile bakmazdım insan doğru kararlar vermeli,inşallah siz de yaşadıklarınından ders alırsınız.
Kimse kendini geliştirmek zorunda değil
Sizin kafa pırıl maşallah :confused: :eğlence:
 
eninde sonunda ayrılacaksınız, biraz büyümen gerek, bu olay işte ömür bpyu ders sana

ailelenin rızası olmazsa olmaz

evliliği beleşe getirmek için kaçırıyor erkekler

sonrada ilgilenmiyorlar otursun evinde köle gibi diyorlar

çpçuk falan yapma 3 yıldan önce
 
Sana kendini geliştirememişsin diyen zat kendini ne kadar geliştirmiş ailesinin rızasını almadan kızlarıyla evlenen birisi olarak(kaçıran demek istemedim)
Seviyor ve baba evine dönmek istemiyorsanız güvenini kazanmaya çalışın çocuk siz de düsünmeyin yoluna koyulması gereken şeyler varken. Çocukla her şey düzelir efsanesi yalan yani.
 
Back
X