KIZLAR.!! Ben sevdim ve severek birine kaçtım, ailem ilk başta kabullenmedi sonradan razı oldular konuşuldu anlaşıldı bi şekilde, şuan 2. ayımız ve ben ona yalan söyledim üst üste bi kaç defa böyle olunca güveni sarsıldı, acayip bi şekilde belirtiyor her defasında böyle yaptın nasıl yapabildin bana, nasıl yalan söyleyebildin diye.
Yalanlar asla aldatma gibi birşey değil onun haricinde telafi edilir mi bilmiyorum, ne tür yalanlar diyeceksiniz, bildiğimiz yalan dolan işte. Baba evine dönme gibi bi düşüncem oldu bi ara sonra vazgeçtim, dönsem de bi halta yaramayacak bi ara konuştuk dönmek istiyorsan dön ama kal da diyemem gitte diyemem dedi kalmak istiyorsan kal gitmek istiyorsan yolun açık olsunn dedi.
Aslında anlaşıyoruz ama bundan sonra güvenmeyecek en büyük problem de bu. Çocuk bile düşünmüyor sen bırakıp gidersin baba evine veya çocuk sana benzer kendini yeterince geliştirememişsin diyor.
Beni sevmediğini düşünüyorum bazen ama ben seviyorumm. Güvenmeyecek bundan sonra diye ağlıyorum, zırlıyorum. Telefonda konuştuğumuz da bana ağlama ağlayınca hiçbirşey düzelmeyecek daha da batırıyorsun diyor.
Ne yapmam gerekir bi beni aydınlatınn KIZLARR.!!