• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvensem mi

Heytttt be

Vız gelir tırıs gidersiniz
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
43.019
114.829
798
selam arkadaşlar.Bu aralar tv de reklamı dönen bir pırlantacıdan aldığım 2 yüzüğüm var.Günlük kullanımdan dolayı altınında yıpranmalar çizikler oluştu.Bakımını yaptırmak için aldığım yere bırakmayı düşünüyorum.Ama aklıma şüphe düştü.Ya mağaza çalışanlarından biri taşlarını değiştirirse yerine daha kalitesiz ya da sahte bir taş koydurursa .sonuçta onlar dışında kendimizin anlaması imkansız pırlantayı.Bakım yaptıran var mı hiç yardımcı olursanız sevinirim

Acelem var hemen almam lazım deyin başında bekleyin güvenmiyorsanız.

öyle olmuyor başka şehre gönderilip yapılıyor bakımı diye biliyorum ben
Alt tarafı temizleyecek parlatacak bilgisayar mı bu teknik servise gönderilsin?
Güvendiğiniz bir kuyumcuya taşları incelettirin yüzükleri verip geri aldıktan sonra tekrar incelettirin madem.

Sonucta ,bakim icin size tekrar makbuz verecek ,bakim icin fabrikaya gidiyor yani uretim yapilan yere

Alt tarafı temizleyecek parlatacak bilgisayar mı bu teknik servise gönderilsin?
Güvendiğiniz bir kuyumcuya taşları incelettirin yüzükleri verip geri aldıktan sonra tekrar incelettirin madem.
garantisi için zen e yaptırmak lazım .altın kısmında kavlamalar yıpranmalar fazla .öyle basit bakımı yok ki

Aldığınız yere bırakacakmışsınız. Bir risk olacak olsa baştan pırlanta değil başka bir taş koyup sizi kandırmazlar mıydı?
ilk aldığımda bir arkadaşın tanıdığı uzmana baktırmıştım.Şimdi o kişiye ulaşamam .Başka tanıdığım da yok anlayan

Ben bir kuyumcuya götürdüğümde kabul etmemişti. Anında yapan bir zanaatkara yönlendirmişti. Adam 10 dakikaya yapıp geri vermişti

bu konu sadece benim faydama değil .günümüz de bir çok kadın alıyor bilerek ya da bilmeyerek pırlanta.Ama yıllık bakımı tamiri güvenli nasıl yaptırılır benim gibi bilmeyen çoktur

• Beğen
Reactions: Yeu
Canım benim pırlanta yüzüğümde zen. Bende bakım in Zen'e gittm M e g g M e g g 'nın dediği çok doğru, teknik servis değil ki, arkada makinada yapıyor. 1 saat bile sürmüyor almanız :) kurumsal firma , taşı neden değiştirsin, değiştirecek olsa sahte taş satar en baştan zaten.

Canım benim pırlanta yüzüğümde zen. Bende bakım in Zen'e gittm M e g g M e g g 'nın dediği çok doğru, teknik servis değil ki, arkada makinada yapıyor. 1 saat bile sürmüyor almanız :) kurumsal firma , taşı neden değiştirsin, değiştirecek olsa sahte taş satar en baştan zaten.
1 saate yapılır sa çok iyi ama daraltma için bırakmak istemiştim istanbula gidecek 1 hafta sonra alırsınız dedıkleri için vazgecmıştım

• Beğen
1 saate yapılır sa çok iyi ama daraltma için bırakmak istemiştim istanbula gidecek 1 hafta sonra alırsınız dedıkleri için vazgecmıştım
Yapılıyor canım, hiç sıkma canını. Bu tarz işleri zen çok hızlı yapıyor. Eşim evlenme teklifi ederken oradan almış pırlantayı, hala ilk günkü gibi. Hemen ilgileniyorlar, tertemiz. Merak etme :)

Yapılıyor canım, hiç sıkma canını. Bu tarz işleri zen çok hızlı yapıyor. Eşim evlenme teklifi ederken oradan almış pırlantayı, hala ilk günkü gibi. Hemen ilgileniyorlar, tertemiz. Merak etme :)
ok yardımın için teşekkurler

• Beğen
ben en iyisi minicik bir taşa o kadar para verilir mi ya da kanlı elmas onlar almaaa sakınnnn cılar gelmeden konunun kapanmasını isteyeyim.T:anneadayı:aşlanmayalım gece gece

• Beğen
Back
X