• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvensem mi

pırlantaların karat ve taş özelliği yazan kartları olur. sonra bakım yaptırdığınıza dair belge alın. eğer bir sıkıntı oluşursa kanıt gösterirsiniz.

bu arada bakım ne kadar tutuyor fiyat olarak aşağı yukarı?

• Beğen
Reactions: Yeu
pırlantaların karat ve taş özelliği yazan kartları olur. sonra bakım yaptırdığınıza dair belge alın. eğer bir sıkıntı oluşursa kanıt gösterirsiniz.

Bazen ücret alınmıyor canım, duruma göre değişiyor aslında. Deformasyon durumunda değişiyor anlayacağın... Tanıdık yerler ücretsiz yapıyor misal.

Bazen ücret alınmıyor canım, duruma göre değişiyor aslında. Deformasyon durumunda değişiyor anlayacağın... Tanıdık yerler ücretsiz yapıyor misal.

anladım aklımda bulunsun. çizikler vs tam gidiyor mu bakım yapılınca acep?

Bunu ben de düşünmüştüm.belki biraz paranoyaklik ama .hemen bakım yapılıp verilmeyeceğini de dusunmemistim.ben de vericem ama.bence bakımdan sonra herhangibir kuyumcuya gidip taş gerçek mi bakarmisiniz diye sorun

İstanbuldaysanız eminönündeki altın zihnet yapım yerleri var oralarda da pırıl pırıl yapıyorlar

Zen 6 ayda bir ücretsiz bakım yapıyor altı ayda bir yapılmasını da öneriyor sürekli kullanıyorsanız.

Back
X