Güvensizlik

Mrb arkadaşlar eşim beni aldattı ve konuşmalar sonucu açmış olduğum boşanma davasından geri döndük.
Döndük ama ben çok mutsuzum sürekli kavga çıkarıyorum bana yaptıklarni unuturum şandim ama unutamıyorum ufak şeylerden kavga çıkartıyorum ayrılmak istiyorum hala ama bırakmıyor bu durumla nasıl basedecem benzer durum yaşayan varmı
Bırakmıyor ne ya, nasıl bırakmıyor? eve mi bağladı sizi. Yoksa aşkınızdan mı ölüyormuş.

Bırakmıyor ne ya, nasıl bırakmıyor? eve mi bağladı sizi. Yoksa aşkınızdan mı ölüyormuş.
Ne eve bağladı ne aşkımdan ölüyorum iki çocuk var onları düşünüyorum ama sürekli kavga olan bi ev çocuklar için sağlıklı onuda bilmiyorum tam

Belliki hem suçlu hem güçlü hemde takıntılı..
Sizin hayatınızı mahvetmeye ne hakkı var bence boşanın
Aklınıza giriyordur muhtemelen izin vermeyin buna

Evet her seferinde özür ve pişmanlık belirtiyor sonrada ben tam karar veriyorum çocukları öne sürüyor

Kendi hayatım da mutlu olmak istiyom ama kendim için çocuklari mutsuz etmek istemiyor arkamda bir dayanagimda yok maalesef

Kendi hayatım da mutlu olmak istiyom ama kendim için çocuklari mutsuz etmek istemiyor arkamda bir dayanagimda yok maalesef
Aileniz arkanızda değilse bile çocuklarınız büyükse işe girin. Küçükse ve katlanmaya mecbursanız koca olarak değil ev arkadaşı olarak bakın.
Böylece affetmek veya güvenmek zorunda hissetmezsiniz kendinizi.

Evet çocuklar küçük şuan öyle yapmaya çalışıyorum anlatıyorum bu durumu olmuyor diye ama her seferinde özür ikna etme çabaları ikna olmuyorum saten olsam suanki ruh halinde olmam galiba

Evet çocuklar küçük şuan öyle yapmaya çalışıyorum anlatıyorum bu durumu olmuyor diye ama her seferinde özür ikna etme çabaları ikna olmuyorum saten olsam suanki ruh halinde olmam galiba
He he deyin geçin.
Umursamayın.

Sen böyle bişey yapsan değil dava açmak olayın nerelere varacağını düşünemiyorum ama erkek yapınca ne güzel konuşarak boşanmadan bile dönülüyor.
böyle pasif kadınlar oldukça erkekler cesaret buluyor işte.
konuşması mı kalmış bu işin davada ısrarcı olup donuna kadar alacaktın ama işte...

Sen böyle bişey yapsan değil dava açmak olayın nerelere varacağını düşünemiyorum ama erkek yapınca ne güzel konuşarak boşanmadan bile dönülüyor.
böyle pasif kadınlar oldukça erkekler cesaret buluyor işte.
konuşması mı kalmış bu işin davada ısrarcı olup donuna kadar alacaktın ama işte...
Sanırım eksikligim bu biraz iz güven ve sonrasında nasıl olacak ne olacak diye aşırı düşünmek

Back
X