- 24 Mayıs 2015
- 154
- 82
- 28
- 40
- Konu Sahibi gecegozlumbenim
guvensizlikle ne kadar yasanir? mutlaka biryerde iliski bitermi dusuncelerinizi merak ediyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitmese bile mutlu olamazsın.guvensizlikle ne kadar yasanir? mutlaka biryerde iliski bitermi dusuncelerinizi merak ediyorum..
Güvenden daha önemli problemin dayak olmaliydi benceaynen supheyle yasanmiyor surekli tartisiyoruz ve bugun Dayak yedim ....birdaha yapmaz demistim mahkemelik olmustuk ne yazikki yine yapti huylu huyundan vazgecmezmis...
Kimseye kolay kolay bosanin demem ama siz bosanmalisini ayrıca eski konulara baktim terbiyesiz adam nasil sizi arkadaşına anlatir cocuklar için sabrediyorum der cok cok iğrenç hele o erkek kankisi hic tekin degil ve onunla takiliyorsa bu da boyle bir tiptir bu bellionce guven gitti Dayak sonar gelmisti sonar polis mahkeme 2 yil ayrilik vs darken tekrara baristik ve 4 yil sonra en basa bugun donduk tekrar Dayak yedim
Kizmakta haklilar ama bence Gönüllerini al ve terket bu pisligicok yoruldum ailemlede aram iyi degil baristigim icin bana kizgindilar gorusmuyolar benimle simdi hangi yuzle gidecegim onlara
kac gunde gecerki bu izler
Tam iki hafta surer gecmesi canim allah yardimcin olsun insan bu durumda okadr yipraniyorki cok iyi anliyorum ailenin gonullerini alip tekrar git canim olmayinca olmuyor iste tam konularini bilmesemde dayak atan insanlarin tahamulsüzlugü kiricligi olunca artik neetsen bir ise yaramiyor amcak olan sana oluyor iste allah onu isla etsin hakkinda hayirlisi olsun umarim kurtulur son kararini iyi veririsinkac gunde gecerki bu izler