guvensizlik

Kendi adima soyliyeyim bir kere güvenimi kıracak bir sey yasadiysam mumkun degil tekrar guvenemem ve boyle devam edersem de aci çeker aci celtiririm

aynen supheyle yasanmiyor surekli tartisiyoruz ve bugun Dayak yedim ....birdaha yapmaz demistim mahkemelik olmustuk ne yazikki yine yapti huylu huyundan vazgecmezmis...

Güven olmazsa ilişki de olmaz.
Ve güven ruh gibidir terkettiği bedene geri dönmez.
E buna bide şiddet eklenirse tadından yenmez, iğrenilir, boşanılır, ayrılınır, harekete geçilir.

once guven gitti Dayak sonar gelmisti sonar polis mahkeme 2 yil ayrilik vs darken tekrara baristik ve 4 yil sonra en basa bugun donduk tekrar Dayak yedim

once guven gitti Dayak sonar gelmisti sonar polis mahkeme 2 yil ayrilik vs darken tekrara baristik ve 4 yil sonra en basa bugun donduk tekrar Dayak yedim
Kimseye kolay kolay bosanin demem ama siz bosanmalisini ayrıca eski konulara baktim terbiyesiz adam nasil sizi arkadaşına anlatir cocuklar için sabrediyorum der cok cok iğrenç hele o erkek kankisi hic tekin degil ve onunla takiliyorsa bu da boyle bir tiptir bu belli

Dayağa kadar gelmiş işler buna rağmen keşke tekrar barışmasaydınız. Güvenden çok dayak problemin olmalı.

Gidin ailenize Özür dileyin cahillik ettim deyin üzülmeyin onlar affeder

ama ne olur kalmayın böyle bir adamın yanında kalmayın

kac gunde gecerki bu izler

Ah Be Kardeşim ah be. Hadi yüzünde ki en gec bir haftaya geçer de yüreğinde ki izler geçecek mi? Yapma bunu kendine git şikayet et. Rapor al boşan ama kendine bu kötülüğü yapma. Kalma o adamla. Icim acidi su cümleni okuyunca. Anne baba affeder evvelallah sonra ailemiz kimimiz var ki başka? git ailenin yanına biran önce

kac gunde gecerki bu izler
Tam iki hafta surer gecmesi canim allah yardimcin olsun insan bu durumda okadr yipraniyorki cok iyi anliyorum ailenin gonullerini alip tekrar git canim olmayinca olmuyor iste tam konularini bilmesemde dayak atan insanlarin tahamulsüzlugü kiricligi olunca artik neetsen bir ise yaramiyor amcak olan sana oluyor iste allah onu isla etsin hakkinda hayirlisi olsun umarim kurtulur son kararini iyi veririsin

Back
X