- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
Bozmamaya karar vermişsiniz ama yazan oldu mu bilmiyorum okuyamadım tüm yorumları yumurtasına kesinlikle dokunmayın :)
yok canım ellemiyorum yumurtası birdi 2 oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozmamaya karar vermişsiniz ama yazan oldu mu bilmiyorum okuyamadım tüm yorumları yumurtasına kesinlikle dokunmayın :)
yok canım ellemiyorum yumurtası birdi 2 oldu![]()
Ay ne güzel :)
Benim arkadaş her gün fotoğraflamıştı :)
Doğduklarında biraz çirkinler ama :)
evet ilk basta sasırdım bide cok pisletmişti balkonu yıkadım ama yumurtaya ellemedim .simdi hiç cıkmıyom balkona cicekleri sulamadan sulamaya cıkarım.annesi cok tatlı ama kabarık tontiş:))yatıyo yumurtanın üstünde.alıstım arada bakıyom napıyo diye.bende fotograflıyım:)) cirkinmi.. bakalım nasıl olacaklar ilkkez görecegim canım![]()
Evet pisletirler biraz idare edeceksin artık pis pis
Her gün fotoğraf çekiyordu kendi yavrusu gibi sahiplenmişti baya o
yakıda bende öyle olurum heralde:))onlar iyi olsunlarda pisliğini takmıyom artık canım
![]()
Bence bu iyiye işaret evinize bereket gelecek işleriniz yoluna girecek, bize iyi gelmişti ama en kötü yönü o kokusuydu onuda eşim temizlerdi ben kusacak gibi olurdum
Siz yine temizleyebilirsiniz yerleri,benim öyle bir şansım yok malesef.Geçen sene yumurtlamıştı gelip,sandalyenin altındaydı.Onlar uçmaya başladı,bi daha yumurtladı,eşim sinirlendi balkonu kullanamayacakmıyız diye,attı yumurtaları çöpe,o temizledi balkonu...
Şimdi yine yumurtlamıştı,birde perde var balkonda yani,nasıl girdiniz,nasıl yuva yaptınız...Yine yerde bank tarzı mutfak koltuğunu balkona koymuştum,onun altında.Çirkin Kumru yavrularını büyüttük,uçurduk,rahatlayacağız derken yine yumurta bulduk aynı yerde.Diğer yavru kuşlar gitti,anne hala burda.Balkonu bir görseniz,misafir gelecek,balkona bakacak diye korkuyorum.Kombi dolabının üstündeki saksıyı bile düşürmüşler,her yer pislik,toprak... Balkonu nasıl temizleyeceğim diye düşündükçe yumurtluyor bu kumru