suçun yuva yapılan kuşun yuvasını bozmakArkadaşlar merhaba. Sizden canımı sıkan bir konuda yardım istiyorum. Kiradayım en üst katta tek başıma oturuyorum. Öğretmenim yani evden sabah 8.30 gibi çıkıyorum kurs verdiğim için de 6 gibi geliyorum haftasonu için de direkt cumadan ailemin yanına gidip pazartesi dönüyorum. Tüm bunları evde fazla durmadığımı açıklayabilmek için anlattım. Balkonlara çok fazla güvercin geliyor ben ilk taşındığım zaman temizledim ama sonra başa çıkamayacağımı anladım ve bıraktım hatta güvercinler yuva yapmış yavrular yumurtadan çıkınca yuvayı kaldırdım ama tekrar yaptılar. Ben de balkonu bile açmıyorum artık. Bir defasında giriş kattaki kadın kuşların benim balkonlardan onun balkonuna pislediğini çok rahatsız olduklarını söyledi. Ben durumu anlattım o da ev sahibine söyleyecekti söylemiş sanırım ama onlar da umursamamış.
Bugün yine beni apartmanda durdurdu ve çok rahatsız olduğunu zabıtaya filan haber vereceğini söyledi. Yani asla pis bir insan değilim ama evde olmadığım için takip edemiyorum ve çare de bulamadım. Sormak istediğim burada benim bir suçum var mı? Varsa ben bu kuşları uzak tutmak için ne yapabilirim?
Ay gerçek mi bu ya çok tatlıBenim oturduğum yerdeki güvercinler çok nazik :))) Yiyecek birşey koyuyorum plastik tabakla, gelip yiyolar bir tabağa da su koyuyorum onu da içiyolar. Kesinlikle pisletmedikleri gibi tabaklar boşalınca balkon kapısına gagalarıyla yaklaştırıp üst üste koyup bırakıyolar :))))))
Evet üstleik öyle güzel bi duyguki anlatamam. Hani sanki evi dağınık bırakıp bir yere gitmişimde gelince sihirli bir el toplamışAy gerçek mi bu ya çok tatlı
Güvercinden insan rahatsız olur mu ya...Bereket getirir derler bizde.Yazık günah bizim de evimizin balkonuna yıllarca yuva yaptılar hiç de ellemedik.Hiçbir zararını da görmedik.Bazı insanlar fazla takıntılı ve vicdan yoksunu ne yazık ki.Arkadaşlar merhaba. Sizden canımı sıkan bir konuda yardım istiyorum. Kiradayım en üst katta tek başıma oturuyorum. Öğretmenim yani evden sabah 8.30 gibi çıkıyorum kurs verdiğim için de 6 gibi geliyorum haftasonu için de direkt cumadan ailemin yanına gidip pazartesi dönüyorum. Tüm bunları evde fazla durmadığımı açıklayabilmek için anlattım. Balkonlara çok fazla güvercin geliyor ben ilk taşındığım zaman temizledim ama sonra başa çıkamayacağımı anladım ve bıraktım hatta güvercinler yuva yapmış yavrular yumurtadan çıkınca yuvayı kaldırdım ama tekrar yaptılar. Ben de balkonu bile açmıyorum artık. Bir defasında giriş kattaki kadın kuşların benim balkonlardan onun balkonuna pislediğini çok rahatsız olduklarını söyledi. Ben durumu anlattım o da ev sahibine söyleyecekti söylemiş sanırım ama onlar da umursamamış.
Bugün yine beni apartmanda durdurdu ve çok rahatsız olduğunu zabıtaya filan haber vereceğini söyledi. Yani asla pis bir insan değilim ama evde olmadığım için takip edemiyorum ve çare de bulamadım. Sormak istediğim burada benim bir suçum var mı? Varsa ben bu kuşları uzak tutmak için ne yapabilirim?
Arkadaşlar merhaba. Sizden canımı sıkan bir konuda yardım istiyorum. Kiradayım en üst katta tek başıma oturuyorum. Öğretmenim yani evden sabah 8.30 gibi çıkıyorum kurs verdiğim için de 6 gibi geliyorum haftasonu için de direkt cumadan ailemin yanına gidip pazartesi dönüyorum. Tüm bunları evde fazla durmadığımı açıklayabilmek için anlattım. Balkonlara çok fazla güvercin geliyor ben ilk taşındığım zaman temizledim ama sonra başa çıkamayacağımı anladım ve bıraktım hatta güvercinler yuva yapmış yavrular yumurtadan çıkınca yuvayı kaldırdım ama tekrar yaptılar. Ben de balkonu bile açmıyorum artık. Bir defasında giriş kattaki kadın kuşların benim balkonlardan onun balkonuna pislediğini çok rahatsız olduklarını söyledi. Ben durumu anlattım o da ev sahibine söyleyecekti söylemiş sanırım ama onlar da umursamamış.
Çoğu insandan ince ruhlu olduğu kesin ben okurken bile minik bir gülümseme ile okudum yaşamak daha güzeldir eminimEvet üstleik öyle güzel bi duyguki anlatamam. Hani sanki evi dağınık bırakıp bir yere gitmişimde gelince sihirli bir el toplamışne yiyecek koyarsam koyayım kırıntısı olmuyor balkonda geçtim pisletmelerini. En keyifli taraflardan biri de ben balkona çıkıp ortalığı hem pırıl pırıl yıkadığım gibi bulunca ve o tabaklar kapıya taşınıp üst üste konulmuş bulunca bendeki kocaman gülümse oluyo. Sanki onların da benim bu memnuniyetimi izliyorlarmış gibi hissediyorum.
Mesela balkona bir süre birşey koymasam kesinlikle gelmiyolar böyle de ince ruhlular
KesinlikleÇoğu insandan ince ruhlu olduğu kesin ben okurken bile minik bir gülümseme ile okudum yaşamak daha güzeldir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?