- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi Brittish_Shorthair
-
Ayy daha neler duyacağım
Güvercin yazıyor değil mi görümcem yüzünden yazıyor olmasın
Hahahaha koptum yaaa :) evet maalesef dogru gordunuzz
Erkekler bu konuda benciller. benim Eşimde Işten Gelir Yatana Kadar Bilgisayara Takılır. Her Yolu Denedim Küstüm, Bağırdım, Ağladım, iyilikle Söykedim Yok Yok Değişen Bişi Yok. Hafta Sonları Desen Sıcak Der Çıkmaz, soğuk Der Çıkmaz, Kendi hobisi Olduğu Için Farkında Değil.sonrada Bana Çok Sinşrlisin der. Kayınvalideme şijayet Ettim Belki Çsre Olur Diye Aman Bpşver Karıya kıza Gitmiyor Ya Dizinin Dibinde Der. Haklı Ama Zamanla Bu Sözde Teselli Etmiyor Insanı
Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi. Bir tv programında duydum diye hatırlıyorum. Ama dediğim gibi emin değilim. Zaten sebebi bu olmasa bile güvercinin bağımlılık yaptığı kesin bir durum.Aaa hormon muu? Shok icerisindeyim. Cevrenizdede mi var guvercin besleyen? Peki evlilermi? Hanimlari nasil dayaniyor bu duruma? Biraz daha aydinlatabilirmisiniz beni?
Kadınlar yaptıkları, inandıkları şeylere daha çabuk bağlanır, daha büyük sadakat duyar denir ama yalan bence, asıl erkekler öyle. Herhangi bir maddeye, kahveye, maça, hobiye, ona buna, daha bir tutkuyla bağlanıyorlar. Benim babamın da bahçe merakı var mesela aynı şekilde, 60 yaşına gelmiş, çoktan emekli olmuş tam dinlenme zamanları, ısrarla sabahın 7'sinde kalkar, arabasına atlayıp bahçeye gider, sadece hızlı bir öğlen yemeği için eve uğrar sonra tekrar döner.
Bence onu mutlu ediyorsa ellemeyin, çok söylenmeyin, siz de kendinizi mutlu edecek birşeyler bulmaya çalışın, arada gidin ona eşlik edin yaptığı şeylerde, yaptığı iş bitince karşılığında sizin istediğinizin yapılmasını isteyin, bu şekilde bir orta yol bulursanız herkes mutlu olur.
Ay kusura bakmayın. Çok garipsedim.
Böylesini de ilk kez duydum.:26:
Güvercinleri kaçırsanız eşiniz evde yokken..
benim babamda güvercin besliyo 65 tane var tam ve ben bile şikayetçiyim ama şöyle düşün sen sıkıldığında üzüldüğünde naparsın yada naparız önümüze geene sararız dimi kavga filan anlamında babam kuş beslediğinden beri oda ilgisiz ama sakin sinirli değil saatlerce kuşlarla ilgileniyo ve sakin bi adam oldu bencefazla takma güvercin yüzünden boşanma filanda düşünme kayınvalide görümce elti duydumda güvercin Allahın güzel bir nimeti düşünme öyle sende bi meşgale bul fazla eşinin üstüne düşme ilgilenme açıkcası biz annemle bunu uyguladık babam kuşların yanına gidince bizde annemle gezdik ve babam anladı hatasını. çünkü kuşlar sanki çocuğu ben değil gibiydimkendine meşgale bul derim ve fazla üstüne düşme kaçan kovalanır ne konuda olursa olsun
yok tatlım mesela diyelim yemek yiyosunuz fazla muhabbet etme elbet sana yanaşır yeri gelir uyu geceleri filan malum o sana vakit ayırmıyo ya sen kovalıyosun şuan şimdi sen kaç benim çok büyük lafım vardır nasip olurda evlenirsem eğerki bnmle ilgilenmedi diyelim etimle tehdit edicem demek istediğimi anlamışsındır sanırım fazlada uzatma kaç yapalım derken göz çıkarmayalım elbet ki çözümü olur.kaynanaların dilinden kurtuluyoruz güvercin nedir ki be ya :) emininim aşarsınEvet dogru kus beslemenin bitek iyi yonu varsa oda serbestce gezebilmem :)) Ama iste nebilim ya yorumun iyi geldi saol konuyu acarken cok sinirliydim ve simdi sakinlestim herhalde ayni tas ayni hamam olur bizimkide beterin beteri var yine oyle teselli etmek gerek deilmi, ama bazende ilginc seyler hayalll ediyorum nebilim mesela hamile olsam umursamazsa dogum olunca ben hastane odasinda o kumesin icinde? Olabilirde yani?
dedemden bilirim güvercin bağımlılığı feci birşey. dedem güvercin uğruna hayattan soyutlanmıştı rahmetli, ölüm döşeğinde bile güvercinlerindeydi aklı çok zor anlıyorum seni.
bazı arkadaslar dalgaya vurmus ama bu gercekten bagımlılık yapan bı durum ayrıca kumar falan oynasa daha mı ıyı demıs ya annenız hanı o kuslarında cok pahalı olanlarının oldugunu duymustum bı ara kardesımde cok sarmıstı ama o daha kucuk ve bıraktı onun kusları yuzunden komsumuzla bıle tartısmıstım oda o sekılde bıraktı zaten.Allah sabır versın gercekten cok cıddı bı durum komık gorunsede.
konuyu okuyunca ilk o kuşların kokusu pisliği geldi aklıma
bi ara teyzemler de bakmıştı ki balkonda olmasına rağmen aman yarabbi çekilmiyordu yani
bence herşey yerinde güzel..
kokusu baydı de balkona filan koy bırak uçsun gitsinler
gerçi onlar geri geliyodu ama neyse
bu arada gerçekten kafama takıldı evin temizliğiyle nasıl uğraşıyosun bence en büyük dert bu :26:
Iyhh biz yer evinde otururuyoruz bahce buyuk oldugu icin eve pek yansimiyo pisligi bahcenin bi kosesinde duruyo kumes ama sunu anlatayim beyaz guvercin vardi onunla yakindan ilgilenmek icin yani kendimi alistirmaya denemek amacli bi kumese girim dedim girmemle cikmam bir oldu hemde affedersin ögürerek.
Amcamla yengem davadan döndüler güvercin muhabbetine..
Kapıdan çıkarken, kuzenim babasına ağır konuştu, kuş için ailemizi yıkıyosun falan diye, anca aklı başına geldi, sattılar kuşları, o zamanın parasıyla 20 milyar etti. Şimdi mutlu mesutlar.. :/
Yengem de rest çekmişti, ya kuşlar ya ben diye eve mahkeme celbi geldi haftasına.. :/ Çocuğunuz falan yok sanırım, lafını dinleyeceği biri izah etse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?