Güvercinler yüzünden boşanacağım !

Kadınlar yaptıkları, inandıkları şeylere daha çabuk bağlanır, daha büyük sadakat duyar denir ama yalan bence, asıl erkekler öyle. Herhangi bir maddeye, kahveye, maça, hobiye, ona buna, daha bir tutkuyla bağlanıyorlar. Benim babamın da bahçe merakı var mesela aynı şekilde, 60 yaşına gelmiş, çoktan emekli olmuş tam dinlenme zamanları, ısrarla sabahın 7'sinde kalkar, arabasına atlayıp bahçeye gider, sadece hızlı bir öğlen yemeği için eve uğrar sonra tekrar döner.

Bence onu mutlu ediyorsa ellemeyin, çok söylenmeyin, siz de kendinizi mutlu edecek birşeyler bulmaya çalışın, arada gidin ona eşlik edin yaptığı şeylerde, yaptığı iş bitince karşılığında sizin istediğinizin yapılmasını isteyin, bu şekilde bir orta yol bulursanız herkes mutlu olur.

bazı arkadaslar dalgaya vurmus ama bu gercekten bagımlılık yapan bı durum ayrıca kumar falan oynasa daha mı ıyı demıs ya annenız hanı o kuslarında cok pahalı olanlarının oldugunu duymustum bı ara kardesımde cok sarmıstı ama o daha kucuk ve bıraktı onun kusları yuzunden komsumuzla bıle tartısmıstım oda o sekılde bıraktı zaten.Allah sabır versın gercekten cok cıddı bı durum komık gorunsede.

Ay cnm ortak yonumuz var gercekten bi sure sonra o cumlede teselli etmiyor haklisin ve sorunun ne oldugunu iyi biliyoruz ama cozum bulamiyoruz iste bu bizi mahfediyo esim bana diyoki kuslari nekadar cok seviyosam senide okadar seviyorum aglayayimmi guleyimmi bilemedim :s hani ne olur sanki azicik vakit gecirsen karinla gonlunu yapsanda sonra basina gecsen ne olur yaniiii ! Evli olduklarini unutuyolar sanirim..

Aaa hormon muu? Shok icerisindeyim. Cevrenizdede mi var guvercin besleyen? Peki evlilermi? Hanimlari nasil dayaniyor bu duruma? Biraz daha aydinlatabilirmisiniz beni?
Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi. Bir tv programında duydum diye hatırlıyorum. Ama dediğim gibi emin değilim. Zaten sebebi bu olmasa bile güvercinin bağımlılık yaptığı kesin bir durum.
Amcam beslerdi ben küçükken. Evliydi o zamanlar. Herkes şikayetçiydi çünkü balkonda besliyordu.Yıkanmış çamaşırlar mahfoluyodu falan.Ne yapıp ettilerse göndermeye ikna edemediler amcamı. Babannem bir gün amcam işe gidince bi adamı çağırıp tüm güvercinleri evden gönderdi. Balkona yaptığı büyük kafesi de yıktı. Epey bi tartışma oldu aralarında ama sonra unutuldu gitti.
Yine gecekondu mahallesinde büyüdüğüm için güvercin besleyen çok gördüm. Hepsi de deli gibi ilgilenirlerdi güvercinlerle..
Eski oturduğumuz binada bir adam da çatı katına yuva kurmuştu. Hatta kuşlar yalıtım malzemelerini gagaladıkları için bir sürü şikayet alıyolardı. Eşi de kuşlarla bizden daha çok ilgileniyo diye yakınırdı her yerde. Ama bu konuda bişey yapabilmiş değil hala..

benim babamda güvercin besliyo 65 tane var tam ve ben bile şikayetçiyim ama şöyle düşün sen sıkıldığında üzüldüğünde naparsın yada naparız önümüze geene sararız dimi kavga filan anlamında babam kuş beslediğinden beri oda ilgisiz ama sakin sinirli değil saatlerce kuşlarla ilgileniyo ve sakin bi adam oldu bencefazla takma güvercin yüzünden boşanma filanda düşünme kayınvalide görümce elti duydumda güvercin Allahın güzel bir nimeti düşünme öyle sende bi meşgale bul fazla eşinin üstüne düşme ilgilenme açıkcası biz annemle bunu uyguladık babam kuşların yanına gidince bizde annemle gezdik ve babam anladı hatasını. çünkü kuşlar sanki çocuğu ben değil gibiydim kendine meşgale bul derim ve fazla üstüne düşme kaçan kovalanır ne konuda olursa olsun

Oncelikle yorumum icin tskler. Zaten ilk baslarda sesimi cikarmadim zor bi insan deyilim aslinda iki guzel soze yumusayan biriyim sinirli bi yapiya sahip olmama ragmen ama nezamanki durum beni ve evi aksatma durumuna geldi ben ozaman bunaldim iste ben evliligi boyle hayal etmemistim ama haksizmiyim simdi yani

dedemden bilirim güvercin bağımlılığı feci birşey. dedem güvercin uğruna hayattan soyutlanmıştı rahmetli, ölüm döşeğinde bile güvercinlerindeydi aklı çok zor anlıyorum seni.

Evet dogru kus beslemenin bitek iyi yonu varsa oda serbestce gezebilmem :)) Ama iste nebilim ya yorumun iyi geldi saol konuyu acarken cok sinirliydim ve simdi sakinlestim herhalde ayni tas ayni hamam olur bizimkide beterin beteri var yine oyle teselli etmek gerek deilmi, ama bazende ilginc seyler hayalll ediyorum nebilim mesela hamile olsam umursamazsa dogum olunca ben hastane odasinda o kumesin icinde? Olabilirde yani?

yok tatlım mesela diyelim yemek yiyosunuz fazla muhabbet etme elbet sana yanaşır yeri gelir uyu geceleri filan malum o sana vakit ayırmıyo ya sen kovalıyosun şuan şimdi sen kaç benim çok büyük lafım vardır nasip olurda evlenirsem eğerki bnmle ilgilenmedi diyelim etimle tehdit edicem demek istediğimi anlamışsındır sanırım fazlada uzatma kaç yapalım derken göz çıkarmayalım elbet ki çözümü olur.kaynanaların dilinden kurtuluyoruz güvercin nedir ki be ya :) emininim aşarsın

dedemden bilirim güvercin bağımlılığı feci birşey. dedem güvercin uğruna hayattan soyutlanmıştı rahmetli, ölüm döşeğinde bile güvercinlerindeydi aklı çok zor anlıyorum seni.

Allah rahmet eylesin uzuldum gercekten benim dedemde asiri sekilde bagimliymis ve annem bana bunu esim guvercin beslemeye baslarken soyledi ozamanlar ogrendim sonuclarin bu dereceye varacagini bilseydim evlenirmiydim bilmiyorum.. Sabirdan baska bi cozum bulunamiyacak galiba

konuyu okuyunca ilk o kuşların kokusu pisliği geldi aklıma
bi ara teyzemler de bakmıştı ki balkonda olmasına rağmen aman yarabbi çekilmiyordu yani
bence herşey yerinde güzel..
kokusu baydı de balkona filan koy bırak uçsun gitsinler
gerçi onlar geri geliyodu ama neyse
bu arada gerçekten kafama takıldı evin temizliğiyle nasıl uğraşıyosun bence en büyük dert bu :26:

Evet ayni sekilde bizim komsuda sikayet edip duruyo yok serdigi camasirlar kirleniyo yok bahcesi kirleniyo hakli ama ben neyapabilirim kendime cozum bulamadim sana nasil bulayim be kadin bizimki takiyo mu peki? Hayirr !

Amcamla yengem davadan döndüler güvercin muhabbetine..
Kapıdan çıkarken, kuzenim babasına ağır konuştu, kuş için ailemizi yıkıyosun falan diye, anca aklı başına geldi, sattılar kuşları, o zamanın parasıyla 20 milyar etti. Şimdi mutlu mesutlar.. :/
Yengem de rest çekmişti, ya kuşlar ya ben diye eve mahkeme celbi geldi haftasına.. :/ Çocuğunuz falan yok sanırım, lafını dinleyeceği biri izah etse?

Son düzenleme:
ahh canım bu bi hastalık biliyormusun bizim sülalede çok var
acayip şekilde düşkün oluyorlar güvercinlere yok taklacı yok paçalı çokta pahalıya alıp stıyolar
şaşırırsn araba parasına bile... diyeceğim şu ki aslada vazgeçmiyorlar bu takıntılarından
allah sana kolaylık versin

Iyhh biz yer evinde otururuyoruz bahce buyuk oldugu icin eve pek yansimiyo pisligi bahcenin bi kosesinde duruyo kumes ama sunu anlatayim beyaz guvercin vardi onunla yakindan ilgilenmek icin yani kendimi alistirmaya denemek amacli bi kumese girim dedim girmemle cikmam bir oldu hemde affedersin ögürerek.

neyse gene evin içine getirmesin de boşver
ya napsanki acaba biraz eve çeksen çocuğunuz var mı
bu arada gerçekten hastalık bu benim arkadaşımın sevgilisi de öyleydi
kızla buluşacaklardı bigün kız 2saat bekledi abartısız
sonra paşası tel açtı kuşlarla uğraşıyorum sen falanca yere doğru gel diye
adam kaç saattir onlarla oynuyo ruh hastası resmen
neyse bozma moralini du bakalım vardır bi yolu bu işin

Vay be yani bu mumkun bisey ozaman? Ya nasil sevindim o yengen icin keske bendede oyle bisey olabilse bi cozum bulacagim ya ! Er yada gec bendede boyle bisey olmalii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…