- Konu Sahibi Brittish_Shorthair
-
Dev akVARYUMuna çok masraf yaptı ,, taş , balık , kum derken....
Sonra da içine büyük büyük su değiştirme motorları taktı ,, çok elektrik geldi..Sonra suyunu sık sık değiştirdi ve de
1 TOn dan fazla su aldığı için saatlerce boşaltıp , temizleyip geri doldurmakla uğraşmak onu epeyce yordu....
Bir de bu kadar uğraşmaya rağmen balıklar azar azar öldü ,,,
Sonra da kıZIMIZ olduğu için tamamEN VAZGeçti yani....:))
Çok şükür ALLAha ..İnşallh seninki de bıkar tez zamanda...
seni bir ben anlarım bacım...
çözüm ben bulamadım. kime anlatsam "karıya kıza gitse daha mı iyi" diyor...
benimkinin de koyunu kuzusu atı iti derdi arısı bitmiyor...
sen şükret bi güvercin..
benim gibi yaparsan daha çok vakit geçirirsiniz. sen de çek bir sandalye masa, demle çayıı kocanla kuşları seyret. soru sor, ilgilen.
naapacan çekecen mecbuuuuuuuuuuuuuuuuuur
Allah bagislasin mutlu son buna denir iste :) dileklerin icin tskler aminn
benim babamında vardı güvercinleri kedisi köpeği onlara annemdende bizdende daha çok değer verirdi hatta kedi için bana tekme attığını bile bilirim bence bazı erkeklere hayvan almamalı onlara insanlardan daha çok değer veriyolar
Ya iyi hosta tabi herkezin bi hobisi olabilir ama vakiti daha guzel bi sekilde gecirmek yerine neden boyle saaatlerce onun basinda anlam veremiyorum. Ya bilmiyorum hani esit sekilde davransa yine sesim cikmaz ama iyice abartti artik kumar gibi cektikce cekiyo benden gizli sakli bile kus alip getiriyo kumese nasil tepki gosterecegimi biliyo cunki. is yerinden izin alip kus ihalesine gidiyo yaaaa daha nasil anlatayimmmkii sevgi konusuna gelince o anki sinirle fevri yazmis olabilirim cunki bu olay son damla oldu artik ve ben cikmazda gibi hissediyorum kendimi. Suan nasil davranacagimi dusuncegimi de bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?