Güvercinler yüzünden boşanacağım !

kuş beslemek balık beslemek neden bu kaadar büyük sorun oluyorki bırakın hayvan sevgilerini yaşasınlar keşke benimde fırsatım olsada bütün hayvanlardan besleyebilsem çok büyütüyorsunuz bazı şeyleri ne kadar vakit ggeçirebilirki kuşlarla en fazla 2 saat

Allah bagislasin mutlu son buna denir iste :) dileklerin icin tskler aminn

Hihi sizinkileri okuyunca kendi derdimi unutuyorum bazen :)) herkezin ayri biseyi var desene sen ortak yolu bulmussun valla bravo ben o asamaya gelemiyorum denedim gercekten off offfff

Aynen!
Hayvanları çok çok severim.
Ancak sevdiğim adamdan daha çok değil.
O da beni kedisinden,kuşundan daha çok seviyorsa gitsin onlarla yaşasın...

Bence sorun kuşlara ilgi göstermesi senle ilgilenmemesi. Bu kocanın hobisi ve insan kendine hobiler edinmezse hayat gerçekten belli süre sonra sıkıcı hale geliyor. Bence senin yapman gereken kuşları sevmek. Eğer sen onun kuşlarla ilgilendiği düzeyde ilgilenirsen bence seni fark edecektir.

Olayı çözemezseniz mecbur yardım alacaksınız ama bende güvercin besleyenlerin bağımlı olduklarını duymuştum

Sevgini sorgulama, o kuşlara bakarken sende bir uğraş bul bir iki ilgi gösterme bak nasıl farkeder :)

Benimkinin de vitrinlerini görsen şaşarsın erkekler böyle işte ya az ya hep çok ortaları yok

ben guvercinleri cok seviyorum ve hayalim onlari besleyebilecek egitebilecek
bir alan olusturmak Belcikada 1 tür var sadece
diger türler o kadar pahaliki
pacali bir guvercin icin 1200 euro isteyeni bile duymustum
ama esim bu konuda destek vermez yada ben elime yuzume bulastiririm diye korkuyorum
zaten kolay kolay izin vermezler burda
ama turkiyede cok secenek var ve onlarla ilgilenmek erkeklerin genel hobilerinden
daha iyi diye dusunuyorum
tabii yer musaitse acaba diyorum sizde ilgilenseniz merak duysaniz belki ortak hobiniz olur
ama zevk alamayacaksaniz o zaman ciddi ciddi konusun
haftada su kadar gun beraber cikalim kaliteli zaman gecirelim
kendimi cok yanliz hissediyorum biraz ozen goster diye iclenin
duyarli olmasini isteyin baktiniz olmuyor ciddi ciddi karsiniza alip evliliginizin tehlikeye girdigini
anlatin..
ama direk guvercinlerden vazgec derseniz sizi dusman gibi gorur

Benim cevremde var boyle biri. Bazen evine inmez guvercinleryle yatar. Karisi varmis yokmus... Birde ordek manyagi taniyorum. Butun muhabbeti ordek uzerine. Baska iki laf edemez. Ordeklerle ilgilenmekten ise girip calisamiyor bile. Birde evli bu adam. Allah hepinize sabir versin.

Allah yardımcın olsun canım.Güvercin beslemek başka hayvan beslemeye benzemiyor.Güvercin aşırı bağımlılık yapan bir hayvan.Kardeşimden eşimin yeğenlerinden ve arkadaşımın eşinden bilirim.
Şükürki hepsi kurtuldu.Darısı eşine olsun.Güvercin hırsızlığı bağımlılığı acaip birşey.Valla bunu sormak lazım onlar nasıl bırakmışlar.Uygun vede makul bir cevap bulursam paylaşırım.

abartmış eşin gerçekten..
ama nasıl çözülür bu durum bilemedim...
haklısın bu konuda orası kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…