Güvercinler yüzünden boşanacağım !

Aglarmisin gülermisin :)) sevgiliside oyleydi derken? Ayrildilarmi yoksa arkadasiniz kabul edip devam mi etti? Bilgilenmek amacli soruyorum her seyi sira sira denicem valla
ve cocugum yok bu durumdada istemiyorum zaten

Son düzenleme:
Aglarmisin gülermisin :)) sevgiliside oyleydi derken? Ayrildilarmi yoksa arkadasiniz kabul edip devam mi etti? Bilgilenmek amacli soruyorum her seyi sira sira denicem valla
ve cocugum yok bu durumdada istemiyorum zaten

yok devam ettiler o sorun olmadı da başka şeyler birikince bitti işte
bu arada çocuk yapın diyemem de çocuk olsa bahane olurdu
hem onun çocukla zaman geçirmesi açısından
hem de çocuğun sağlığını filan bahane ederdin
neyse ya bence al karşına konuş yada tam uğraşmaya gittiği zaman bi şekilde kendine çek
gitmesine engel ol yada evde uğraş bulun kendinize birlikte yapabileceğiniz şeyler muhakkak ki vardır ya
ne kadarlık evliydiniz yazmıştın da unuttum galiba canım kusura bakma

Ah canım, bu güvercin merakı hastalık gibi bir şey,bence psikolojik destek almalı bu güvercinciler... Bir güvercini görmek için km'lerce yol giderler,bütün servetini kuşlara harcayanlar var..

Allah yardımcın olsun..

Ne kadar ilginc, daha neler ögrenecegiz kim bilir..
Her olayla dalga gecmememek gerekiyormus demek ki!

Arkadasim sana Allah sabir versin, esinle bu konuyu enine boyuna konusmalisin
hastalik boyutunda olduguna göre mutlaka uzmandan yardim almalisiniz.

benim babamında vardı güvercinleri kedisi köpeği onlara annemdende bizdende daha çok değer verirdi hatta kedi için bana tekme attığını bile bilirim bence bazı erkeklere hayvan almamalı onlara insanlardan daha çok değer veriyolar

Kavgayla, hırla ,gürle değilde güzellikle ikna edip başka birşeyle uğraşmasını sağlamalısınız..
Kardeşimde bir ara besledi sonra aklını çeldik annemle gel araba alalım gel balık tutmaya gidelim gibi gibi soğuttuk bıraktı kuşu güvercini..

Ama şimdi sen balık tutuyo beni ihmal ediyoda dersin ben bilemedim bak şimdi:26:

Adam içmiyo,karıkıza gitmiyo,kumar oynamıyo be kardeşim şurda bana takla attırmayın(taklacı güvercinler vardı :) bırakında oyalansın belki öyle stres atıyo

Konunuzu okuyunca aklıma hemen annemin X komşusu geldi:)
Yeni evli çift annemlerin bikaç ev ötesinde bir daireyi kiralamış..Bikaç ay sonra eşi bikaç güvercin beslemeye başlamış ve zamanla onları çoğaltarak,takaslıyarak bi odayı sadece güvercinlere ayırmış..Bayanda bir kargo şirketinde müdür..Eşi ise bir fabrikada insan kaynakları sorumlusu..
Gel zaman git zaman adam işinden istifa etmiş ve tüm hayatını güvercinlere adamış..Tabii komşular anlatıyormuş,evde hiç kavga gürültü eksik olmuyormuş v.s.
Sonra adam işi büyütmüş ve üst daireyide kiralamış yani dairenin tüm odalarını kafeslerle v.s. kümese çevirmiş..
Aksi gibi ev sahibinide aynı alışkanlığa sürüklemiş..
Şimdi ne mi oldu?
O çift boşandı geçen yıl...
Adam hala aynı evde,bekar ve güvercinleriyle çok mutluymuş
Masalımsı gibi yazmışım ama gerçekten de şaka gibi

güvercin beslemek bana hep itici gelmiştir ama gerçekten hastalık boyutuna ulaşıyor. hatta derneği bile kurulmuştur: güvercin sevenler derneği. eğitikten sonra ciddi paralara satılıyor bu kuşlar. takla atmasını dahi öğreniyorlar falan...zor bir durum ve bence dalga geçilecek bir şey yok konu bazında...abartmadığı sürece hobi olabilir ama abartınca kumar kadar eşini ihmal edebilir doğru bu

MELO ,, benim eşimde de yeni evlendiğimiz zamanlar akvaryum balığı tutkusu vardı...

İlk önce kiçük faunusla başladı balık beslemeye ,, ve her ay bir boy daha büyük akvaryum getirdi eve....

Meğer ben tepki verip , kızmayayım diye küçükten başlamış işe...

Bir de koca koca akvaryumların sularını değitirirdi her hafta ,,, tertemiz halılarımız mahvolurdu...:26:

Sonra bir çeKyat büyüklüğünde akvaryum getirmiş eve benden gizlice......

Tabi ben şok oldum onu görünce ,, evimizin boş bir odasına getirip koymuş...

Bizde kavgalar kıyametler koptu tabi......Elime çekici alıp akvaryumu kıracekken ailem engel oldu.... Bırak hevesini alsın nasıl olsa bıkacak dediler...

Ve de dedikleri gibi oldu..Bir gün nakliyeciyi çağırıp paldır küldür geri gönderdi DEV akvaryumunu..

.Şimdi görmek bile istemiyor çok şükür...

Çok dua et eşin bıksın bu huyundan ,,, bu hobisinin olUMsuz yanlarını anlat bol bol.....

İlgisini sana ve varsa çocuğunuza vermesi gerektiğini söyle.....İnşllh bırakır en kısa zamanda.....

Son düzenleme:

2 yildir evliyim canim, cocuk falan bu durumda istemiyorum cocuklari bile gozleri gormuyo bi kac yerden duydum. Kac kere yumusak davrandim hic fayda etmedi artik agirlimi koycam tak etti valla, aslinda evden gidesim var yoklugumu hissetsin sonra belki biraktiririm kusu diye dusunuyorum, benimkide bos hayal gibi bisi..

Ay saka gibiii :)) peki ne olduda akvaryumu gonderdi yani birden mi sogukluk girdi? Sizin adiniza sevindim gercekten :)

Ama herseyinde bi sınırı olmali deilmi evliyse sorumluluklarini bilecek madem hobisini doya doya yasamak istiyodu ozaman evlenmicekti , ilk basta bisey demiyordum ama hastalik haline gelince ..

Nerden buldunuz videoyu yahu. Agzima dolandi gitmiyo.cipetpettttt bastira bastira...viyooo hahaha koptum super...lezzetli cipetpet: lezzetli!

Hic kusa asik olan adamda gormemistim. Daha neler duyacagiz bakalim.

Ya kuslari kacirtacaksiniz,bir sekilde kurtulacaksiniz. Ya da esinize bu kuslar gidecek diyeceksiniz.

Guvercın beslemek fanatıklıktır.
Aılem de cok ınsan var.
Hatta ınsanlar ozel olarak yarıs ıcın beslıyor.

Sakın sakın ortak yol bularak halletmeye calısın derım.
Cunku onlar ıcın o canlılar aılenın en onemlı ferdı.

Ay saka gibiii :)) peki ne olduda akvaryumu gonderdi yani birden mi sogukluk girdi? Sizin adiniza sevindim gercekten :)

Dev akVARYUMuna çok masraf yaptı ,, taş , balık , kum derken....

Sonra da içine büyük büyük su değiştirme motorları taktı ,, çok elektrik geldi..Sonra suyunu sık sık değiştirdi ve de

1 TOn dan fazla su aldığı için saatlerce boşaltıp , temizleyip geri doldurmakla uğraşmak onu epeyce yordu....

Bir de bu kadar uğraşmaya rağmen balıklar azar azar öldü ,,,

Sonra da kıZIMIZ olduğu için tamamEN VAZGeçti yani....:))

Çok şükür ALLAha ..İnşallh seninki de bıkar tez zamanda...

canım guvercınler oyledır...acayıp baglar ınsanı kendısıne..bakanlar saatlerce oturur ole pacasına macasına bakar..sonraaa havada nasıl takla attıgına bakar...vallaha bence kocanı zor vazgecırrısın bu ısten...boyle ucup bıde yuvaya gerı donuyorlar yaa..sadık ya guvercınler...bırakıp gıtmezler....ondan vazgecmez kocan....bence sende onunla takıl...senı de baglar...

seni bir ben anlarım bacım...

çözüm ben bulamadım. kime anlatsam "karıya kıza gitse daha mı iyi" diyor...

benimkinin de koyunu kuzusu atı iti derdi arısı bitmiyor...

sen şükret bi güvercin..

benim gibi yaparsan daha çok vakit geçirirsiniz. sen de çek bir sandalye masa, demle çayıı kocanla kuşları seyret. soru sor, ilgilen.

naapacan çekecen mecbuuuuuuuuuuuuuuuuuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…