- Konu Sahibi Brittish_Shorthair
-
neyse gene evin içine getirmesin de boşver
ya napsanki acaba biraz eve çeksen çocuğunuz var mı
bu arada gerçekten hastalık bu benim arkadaşımın sevgilisi de öyleydi
kızla buluşacaklardı bigün kız 2saat bekledi abartısız
sonra paşası tel açtı kuşlarla uğraşıyorum sen falanca yere doğru gel diye
adam kaç saattir onlarla oynuyo ruh hastası resmen
neyse bozma moralini du bakalım vardır bi yolu bu işin
Aglarmisin gülermisin :)) sevgiliside oyleydi derken? Ayrildilarmi yoksa arkadasiniz kabul edip devam mi etti? Bilgilenmek amacli soruyorum her seyi sira sira denicem valla
ve cocugum yok bu durumdada istemiyorum zaten
Kuşları kesip pişir, afiyetle yiyin.
Güvercin eti yeniliyor muydu ya?
Selam kizlar, ana dilim turkce olmadigi icin yanlis yazabilirim kusura bakmayin. ilk defa bi konu acma cesaretini bugun buldum kendimde. Iyice bunalima girmis durumdayim ! Hemen konuya girmek istiyorum ben 22 yaşinda ve iki yildir evli bi bayanim. 1 yil oncesine kadar esim guvercin alip ve beslemeye basladi ilk baslarda buna karsi cikmiyordum cunku sorun olunacak bi durum yoktu ama suan durum okadar ilerledi ki iyice hastalik haline geldi sorumsuz olmaya basladi. Aylardir beraber dogru duzgun bise yapmiyoruz gezmiyoruz bi yere gitmek istedigim zaman sen gidebilirsin diyor kendisi kuslariyla rahat vakit gecirebilmek icin. Hic biseyle ilgilenmiyor herseye ben kosturuyorum o sadece isten kuslara, kuslardan. Gecen kan beynime sicradi esyalarini toplayip ayrilmak istedimi soyledim ve gitti. Abimde gece onu eve getirmis tabi ben uyuyordum. Kac gundur surat yapiyorum ve o sanki bunun farkinda deil ve hala kuslarla ugrasiyor bu durum beni asiri sekilde rahatsiz ediyor ha var ha yokmus gibi iyice uzaklastim ondan artik. Ona karsi sevgi varmi yokmu bilemiyorum artik karma karisik oldum, bu kiskanclik falanda deyil. Annemde birak ugrassin diyor onu birakinca kumara kizlara gitse daha iyi mi olur diyor. Bende dedimki niye kus beslemeyen insanlar kumarda kizda mi. Ne sacma ya !!!! :'(( ya bi fikir verin yaaa ltf
..
yok devam ettiler o sorun olmadı da başka şeyler birikince bitti işte
bu arada çocuk yapın diyemem de çocuk olsa bahane olurdu
hem onun çocukla zaman geçirmesi açısından
hem de çocuğun sağlığını filan bahane ederdin
neyse ya bence al karşına konuş yada tam uğraşmaya gittiği zaman bi şekilde kendine çek
gitmesine engel ol yada evde uğraş bulun kendinize birlikte yapabileceğiniz şeyler muhakkak ki vardır ya
ne kadarlık evliydiniz yazmıştın da unuttum galiba canım kusura bakma
MELO ,, benim eşimde de yeni evlendiğimiz zamanlar akvaryum balığı tutkusu vardı...
İlk önce kiçük faunusla başladı balık beslemeye ,, ve her ay bir boy daha büyük akvaryum getirdi eve....
Meğer ben tepki verip , kızmayayım diye küçükten başlamış işe...
Bir de koca koca akvaryumların sularını değitirirdi her hafta ,,, tertemiz halılarımız mahvolurdu...:26:
Sonra bir çeKyat büyüklüğünde akvaryum getirmiş eve benden gizlice......
Tabi ben şok oldum onu görünce ,, evimizin boş bir odasına getirip koymuş...
Bizde kavgalar kıyametler koptu tabi......Elime çekici alıp akvaryumu kıracekken ailem engel oldu....Bırak hevesini alsın nasıl olsa bıkacak dediler...
Ve de dedikleri gibi oldu..Bir gün nakliyeciyi çağırıp paldır küldür geri gönderdi DEV akvaryumunu..
.Şimdi görmek bile istemiyor çok şükür...
Çok dua et eşin bıksın bu huyundan ,,, bu hobisinin olUMsuz yanlarını anlat bol bol.....
İlgisini sana ve varsa çocuğunuza vermesi gerektiğini söyle.....İnşllh bırakır en kısa zamanda.....
Kavgayla, hırla ,gürle değilde güzellikle ikna edip başka birşeyle uğraşmasını sağlamalısınız..
Kardeşimde bir ara besledi sonra aklını çeldik annemle gel araba alalım gel balık tutmaya gidelim gibi gibi soğuttuk bıraktı kuşu güvercini..
Ama şimdi sen balık tutuyo beni ihmal ediyoda dersin ben bilemedim bak şimdi:26:
Adam içmiyo,karıkıza gitmiyo,kumar oynamıyo be kardeşim şurda bana takla attırmayın(taklacı güvercinler vardı :) bırakında oyalansın belki öyle stres atıyo
Ay saka gibiii :)) peki ne olduda akvaryumu gonderdi yani birden mi sogukluk girdi? Sizin adiniza sevindim gercekten :)
Selam kizlar, ana dilim turkce olmadigi icin yanlis yazabilirim kusura bakmayin. ilk defa bi konu acma cesaretini bugun buldum kendimde. Iyice bunalima girmis durumdayim ! Hemen konuya girmek istiyorum ben 22 yaşinda ve iki yildir evli bi bayanim. 1 yil oncesine kadar esim guvercin alip ve beslemeye basladi ilk baslarda buna karsi cikmiyordum cunku sorun olunacak bi durum yoktu ama suan durum okadar ilerledi ki iyice hastalik haline geldi sorumsuz olmaya basladi. Aylardir beraber dogru duzgun bise yapmiyoruz gezmiyoruz bi yere gitmek istedigim zaman sen gidebilirsin diyor kendisi kuslariyla rahat vakit gecirebilmek icin. Hic biseyle ilgilenmiyor herseye ben kosturuyorum o sadece isten kuslara, kuslardan. Gecen kan beynime sicradi esyalarini toplayip ayrilmak istedimi soyledim ve gitti. Abimde gece onu eve getirmis tabi ben uyuyordum. Kac gundur surat yapiyorum ve o sanki bunun farkinda deil ve hala kuslarla ugrasiyor bu durum beni asiri sekilde rahatsiz ediyor ha var ha yokmus gibi iyice uzaklastim ondan artik. Ona karsi sevgi varmi yokmu bilemiyorum artik karma karisik oldum, bu kiskanclik falanda deyil. Annemde birak ugrassin diyor onu birakinca kumara kizlara gitse daha iyi mi olur diyor. Bende dedimki niye kus beslemeyen insanlar kumarda kizda mi. Ne sacma ya !!!! :'(( ya bi fikir verin yaaa ltf
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?