- Konu Sahibi Brittish_Shorthair
-
Selam kizlar, ana dilim turkce olmadigi icin yanlis yazabilirim kusura bakmayin. ilk defa bi konu acma cesaretini bugun buldum kendimde. Iyice bunalima girmis durumdayim ! Hemen konuya girmek istiyorum ben 22 yaşinda ve iki yildir evli bi bayanim. 1 yil oncesine kadar esim guvercin alip ve beslemeye basladi ilk baslarda buna karsi cikmiyordum cunku sorun olunacak bi durum yoktu ama suan durum okadar ilerledi ki iyice hastalik haline geldi sorumsuz olmaya basladi. Aylardir beraber dogru duzgun bise yapmiyoruz gezmiyoruz bi yere gitmek istedigim zaman sen gidebilirsin diyor kendisi kuslariyla rahat vakit gecirebilmek icin. Hic biseyle ilgilenmiyor herseye ben kosturuyorum o sadece isten kuslara, kuslardan. Gecen kan beynime sicradi esyalarini toplayip ayrilmak istedimi soyledim ve gitti. Abimde gece onu eve getirmis tabi ben uyuyordum sabah kalktigimda ise yanimdaydi! kac gundur surat yapiyorum ve o sanki bunun farkinda deil ve hala kuslarla ugrasiyor bu durum beni asiri sekilde rahatsiz ediyor ha var ha yokmus gibi iyice uzaklastim ondan artik. Ona karsi sevgi varmi yokmu bilemiyorum artik karma karisik oldum, bu kiskanclik falanda deyil. Annemde birak ugrassin diyor onu birakinca kumara kizlara gitse daha iyi mi olur diyor. Bende dedimki niye kus beslemeyen insanlar kumarda kizda mi. Ne sacma ya !!!! :'(( ya bi fikir verin yaaa ltf
..
Başlıktaki Türkçe karakterler iyi de içerik neden bu kadar yoksun kalmış
Kuşları kesip pişir, afiyetle yiyin.
Güvercin eti yeniliyor muydu ya?
Hem yiyin diyosunuz hemde yenilip yenilmedigini bile bilmiyosunuz. Dalga gecmek icin yaziyosaniz buna gercekten gerek yok.
Yenilebilme meselesi aklıma sonradan geldi, soruyu paranteze alacaktım ama umursamadım.
Dalga geçmiyorum, bu forumda dalga geçtiğim konular yalnızca fake olan ya da açılmak için açılmış konular. Belki basit bir espri denebilir ama çözüm önerimin teması kuşlardan kurtulmak, bunu vurgulamak istedim.
Benimkininde vitrin vitrin araba koleksiyonu var. Ölüyor onlar için. Herkesin hobisi, kafa dağıtma şekli başka işte. Güzelce konuşup onlara ayırdığı zamanın bir bölümünü kaliteli şekilde geçirelim diyebilirsin. Ama sen işi sevgi sorgulamasına kadar götürdüğün için çokta akılcı çözümler getiremedim aklıma :26:
Kuşları kesip pişir, afiyetle yiyin.
Güvercin eti yeniliyor muydu ya?
Guvercin beslemenin cok fena bagimlilik yaptigini duydum ve bunun evlilikleri de kotu etkilediginin orneklerini daha once de okudum burda. O yuzden dalga gececek, ciddiye alinmayacak birsey degil bu. Evde muhabbet kusu beslemeye benzemiyor guvercin hobisi, cok bagimlilik yapiyor. Bazi erkekler guvercinlere evine, karisina baglandigindan daha cok baglaniyor, bu dogru. Bunun cozumunu henuz duymadim, ama sen bir uzmandan yardim al bence. Esini de ikna et ve psikologa ya da evlilik terapistine gidin. Tamam, eminim guvercin beslemek guzel birseydir ama evliligi catirdatmadigi surece...
Güvercin beslemek bağımlılık yapar.Çevremde kimi görsem aynı kocanız gibi.
Tv de bi uzmandan duymuştum. Güvercinlerin salgıladığı bi hormon yüzünden olduğuna dair.
Tam hatırlamıyorum ama çok ilginç gelmiştir banada hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?