Sen böyle alttan almaya devam edrsen üzülen hep sen olusun yanlışına karşılık vermen lazim.Kirilir diyorsun ama sende kiriliyorsun
Ama şimdiden hayır demeyi bilmezsen sen daha çok uzulursun.Arkadaşının yanlışlarını soylemezsen o hep doğru olduğunu sanarAynen işte bende bir olayda rahatça tepki koymak istiyorum ama bana küser barışmayız arkadaşlığımız biter diye yapmıyorum, yapamıyorum. Böyle alttan aldıkça tartışmada laf yiyen ezik gibi oluyorum sanırım. Normalde herkese bir olayda gereken cevabı veririm hatta bazen gaza gelip çok şey söylerim sonra pişman olurum ama sanki ona istemesemde muhtaç gibiyim.
Bu kesinlikle saglikli bir arkadaslik degil.. Ne yazik ki bende de vardi bu durumdan. Bi taraftan onsuz olmaz gibi ama onlada olmuyor gibi.. İyisi mi ablacim yavas yavas uzaklas sen bu kizdan , anlattiklarin eger abarti degilse dogru bir arkadas degil, ergenlige kendini fazlaca kaptirmis yasindan buyuk tavirlar sergileyen bir arkadas.. Ve unutma ki seni de kendine benzetirse ilerde bi baskasi da senin icin boyle bir konu acabilir :)
Ortaokulda edinilen arkadaşlıkları erişkin olana kadar sürdürebilen çok az insan vardır. Kan bağın olmayan hiç kimseye fazla değer vermemeni tavsiye ederim.
O değil de benim takıldığım nokta, yaş 17 tırnaklar ojeli, saçlar ombreli. Bu ne acele yavrum? Bizim zamanımızda saçı toplu olmayanı okula almazlardı şimdiki liseliler 25 yaşında podyuma çıkan manken gibi full makyaj gidiyor okula. Öğrencisiniz yahu siz, dizi oyuncusu değil.
Yaşlandım galiba, çok tuhaf geliyor bana.
Arkadassiz niye kalasinki mesaj atsa bile cevap verme yada soguk davran sen onun peşinde dolanacagina o senin peşinde dolansin hemen yelkenkeri suya indirme yine aynısı olurAynen ne onunla nede onsuz durumundayım.. Şuan konuşmuyoruz o şarkı olayından beri bikaç saattir. İlk mesajı o atsa küsünce mesela, ben hemen barışıyorum. en küçük olumsuzlukta üflenir püflenir, memnuniyetsizliğini belli eder. Ama sorunu çözmeye çalışmaz. Bense onun yaptığının aynısını yapsam olay olacağından, alttan alıyorum telkin ediyorum vs. Lisede sevdiğim bir arkadaş grubum var genişçe ama herkesin biryerlerden yakın arkadaşı belli. Benimkinden koparsam, sap gibi kalırım diye düşünüyorum..
Arkadaşlık yapmak zorunda mısın onunla?
Yani biriyle ya gerçekten iyi anlaşırsın ya da uyuşamazsın.
Mecbur değilsin yani huzur yoksa, arkadaşlık olmaz.
Görüşme bence.
Arkadassiz niye kalasinki mesaj atsa bile cevap verme yada soguk davran sen onun peşinde dolanacagina o senin peşinde dolansin hemen yelkenkeri suya indirme yine aynısı olur
Yazmissin arkadasim 3 kurusluk ojeyi aldirmadi diye sen olsan al dersin ikimizde aynisini kullaniriz dersin.arkadaşın cok kaprisli bulmuş senin gibi dert dinleyecek birini butun kaprisi sana yapıyormuş biraz kendini cek surekli baskalarin sıkıntılarını bu yasta yüklenirsen kendi sikintilarin bir gun tavan yaparAynen ben artık tepki koymassam yavaştan, iyice kendini haklı sanacak. Yeni laflarına garanti bulacak.
Yazmissin arkadasim 3 kurusluk ojeyi aldirmadi diye sen olsan al dersin ikimizde aynisini kullaniriz dersin.arkadaşın cok kaprisli bulmuş senin gibi dert dinleyecek birini butun kaprisi sana yapıyormuş biraz kendini cek surekli baskalarin sıkıntılarını bu yasta yüklenirsen kendi sikintilarin bir gun tavan yapar
O kız tam ergenliğini yaşıyor sen o kadar değil seni çok mutsuz ediyorsa küs bir dahada görüşme
Aferin iyi yapmışsın bak içinde kalmış. Bundan sonra arkadaşlarını kaprisli bencil olmayanlardan seç. Aklina bile getirme aman kustumu bana diye bide o kirilsin hep senmi kirilacaksin genc yaşındaAynen ben beğendiğim şeyleri tavsiye eden, hatta isterse aynı olamım gocunmam bile.
Aynı gün onla o ojeyi sürmezdim bile, huyunu biliyorum çünkü. Sanki benim başka bi ortamım yok, 30 günde 3 gün yanyanayız anca.
Gittim bugün inadına arayıp buldum aldım aynı ojeyi de
Aferin iyi yapmışsın bak içinde kalmış. Bundan sonra arkadaşlarını kaprisli bencil olmayanlardan seç. Aklina bile getirme aman kustumu bana diye bide o kirilsin hep senmi kirilacaksin genc yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?