Sukur kavusturana :)Geldim çok şükür canim
Mesaj attin mi sen attiysanm bir daha Gerek yokCanim burdayim gercekten aciklayici hazirlamissin, tablolar falan emegibe saglik. Tekrar uzeye mesaj atacakmiyim katilmak istedigime dair yoksa ilk defa katilanlar icinmi gecerli bu
Hoşgeldin gulicik sayfani az önce okudum msj yazicaktim araya birşey girdi sen de 98 den bu kiloya dustün değil mi oncelikle tebrik ediyorum seni sonrasında da yukarıda aynen yazdigimiz gibi msj atman gerekiyor hem buraya hem UZE arkadasimiza ornek:Merhabalar hanımlar. Ben su an diyet gruplarında 1.takimdayim. diyet Günlüğüm de var ama yarisarak Zayıflamak iyi oluyor. Beni de aranıza alın lütfen.
31 aralıkta 79.1 kg idim
6 Ocak 77.9 kg. Yarın takımda tartı günümüz.
Ben de varım ben de!!
Özelden mesajı attım. Evet 99 kiloydum geçen Şubat. Ara vermesem 50 li sayıları görmüştüm çoktan da dediğim gibi çok kötü sarktim o zaman .Hoşgeldin gulicik sayfani az önce okudum msj yazicaktim araya birşey girdi sen de 98 den bu kiloya dustün değil mi oncelikle tebrik ediyorum seni sonrasında da yukarıda aynen yazdigimiz gibi msj atman gerekiyor hem buraya hem UZE arkadasimiza ornek:
Katılım tarihim:07.01.2016
Başlangıç kilom:77.9 gibi
2 hafta sonra yine aynı bu şekilde yazıp birde o günkü kilonu yazicaksin ki gruba alıp almiycamiz belli olsun sartlartimiz böyle
Wooww canim cok ii yaa ne guzel kilo vermissin cok guzel, 20 kilo verirken hic spor falan yaptinmi, peki o sarkmalar topladimi kendiniÖzelden mesajı attım. Evet 99 kiloydum geçen Şubat. Ara vermesem 50 li sayıları görmüştüm çoktan da dediğim gibi çok kötü sarktim o zaman .
Peki bu iki haftalık sürede buraya da haftalik bildirim menu paylaşımı da yapacak mıyım?
Teşekkür ederim canım.Wooww canim cok ii yaa ne guzel kilo vermissin cok guzel, 20 kilo verirken hic spor falan yaptinmi, peki o sarkmalar topladimi kendini
Bizde suanlik menü paylaşımı yok bide ypilan kacamaklarin adı da kendisi de soylenmeyecek baskalarinin cani cekmesin diye biz oyle karar almıştık çünkü onu da yazacağım şartlara ama listeye eklenmek istiyorsan bizimle firsat buldugun kadar paylaşımda bulunman ve belirtilen günde kilo bildirimi yapman gerekiyor ama sen başka bi gruba dahilim diyosun hepimizi nasıl idare ediceksin zor olmaz mi ?Özelden mesajı attım. Evet 99 kiloydum geçen Şubat. Ara vermesem 50 li sayıları görmüştüm çoktan da dediğim gibi çok kötü sarktim o zaman .
Peki bu iki haftalık sürede buraya da haftalik bildirim menu paylaşımı da yapacak mıyım?
Sen bayağı bi azimli ciktin canım ya darısı bize inşallah....Teşekkür ederim canım.
Inan artık sarkık yok diyecek kadar az. Göğüs ve sırt bölgesi yeni yeni erimeye başladığı için sırtında az sarkma var ve sezeryandan dolayi alt gobegim var daha. Kollarim bacaklarim topladı. Selulutlerim var ama o da yapı meselesi. 60in altına inmedikce kaybolmaz.
Ve evet deli gibi spor yaptım Şubat ayından haziran ayına. Günde iki saatim spor salonunda geçti ama inadına sarkti vücudum. Kasım da bir daha başlayınca gene iki saatin altına dusmemeye çalıştım. Şimdi hafiflettim. Leslie ile 4 ya da 5 mil yürüyorum günde genellikle. Bazen sabah akşam üçer mil. 1.5 kiloyla göğüs ve kollarim için günde toplam 400 kere ayrı pozisyonlarda çalışıyorum ve 200-200 sabah akşam yarım mekik çalışıyorum beş ayrı pozisyonda. Hizla ilk iki uc ay Kilo vermemin nedeni de hareket zaten. Sabah erken kalkmaya çalışıyorum gece kaçta yatarsam yatayim
Rica ederim sizlere layık olmaya çalışıyorum inşallah faydasını görürüzmislisse ellerine emeğine sağlık tablo açıklayıcı harika olmuş canım
Telefondan girdiğim için pek sıkıntı olmuyor. Nasılsa sizde menü paylaşımı yokmuş. Yarisarak kilo verme işi bana epey iyi geldi. Birçok günlük var ama baktım açıklama metniniz kurallar içinde bir sisteme baglamissiniz, burda da listeye girsem olur dedim. Benim için sıkıntı yok yani. Calismiyorum evdeyim tüm gün. Yiyecek aranacagima burda zaman harcarim daha iyi. Nisanda oğlum 2 yaşını dolduracak, işe geri baslicam. O zamana kadar dört ay var. Çok şey değiştirebilirim kendimde umarımBizde suanlik menü paylaşımı yok bide ypilan kacamaklarin adı da kendisi de soylenmeyecek baskalarinin cani cekmesin diye biz oyle karar almıştık çünkü onu da yazacağım şartlara ama listeye eklenmek istiyorsan bizimle firsat buldugun kadar paylaşımda bulunman ve belirtilen günde kilo bildirimi yapman gerekiyor ama sen başka bi gruba dahilim diyosun hepimizi nasıl idare ediceksin zor olmaz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?