- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Ben iyiyim canım çok nadir giriyorum yazdığnı görünce sevindim sen nasılsın kilo verdinmiKizlar ne alemdesiniz?
Bende seni gordugume sevindim ...yok canim ya ayniyim sen?Ben iyiyim canım çok nadir giriyorum yazdığnı görünce sevindim sen nasılsın kilo verdinmi
Bende aynıyım ramazanda 61 e düştüm ama koruyamadım.Bende seni gordugume sevindim ...yok canim ya ayniyim sen?
merhaba canım sanirim benden başka cevap veren yok yazanlara:)nasılsın kilo verdinmi arkadaşlar yazarsa başlarız yineKIZLAR SELAM NERDESİNİZ, KIŞ GELİYOR YİNE YENİDEN BAŞLAMAYA VAR MISINIZ EKİM AYI İTİBARİYLE
Olabilir aslindaKIZLAR SELAM NERDESİNİZ, KIŞ GELİYOR YİNE YENİDEN BAŞLAMAYA VAR MISINIZ EKİM AYI İTİBARİYLE
Yok canım vermedim aslında verdim verdiğimi de aldım tekrar başlamak için sizleri bekliyorum motive olamıyorum bi türlü kuşum yaaamerhaba canım sanirim benden başka cevap veren yok yazanlara:)nasılsın kilo verdinmi arkadaşlar yazarsa başlarız yine
Bende oyleyim ya motive olunmuyor birde psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum ;((Yok canım vermedim aslında verdim verdiğimi de aldım tekrar başlamak için sizleri bekliyorum motive olamıyorum bi türlü kuşum yaaa
Evet aynı sıkıntı bendede var motive olamama bende 63 ü geçmiyordum yesemde vitamin iğneleri hapları derken birden çıktım yineYok canım vermedim aslında verdim verdiğimi de aldım tekrar başlamak için sizleri bekliyorum motive olamıyorum bi türlü kuşum yaaa
Selam mislisse hadi başlıyalım yine motive olabiliriz eminimBende oyleyim ya motive olunmuyor birde psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum ;((
Bende senin gibiyim yiyorum yedikçe mutsuz oluyorum, mutsuz oldukça yiyorum. Başlayalım kızlar ama 10 ekimde o zamana kadar bişeye başlayamam sınavlarım var ve hayatımda biraz değişiklik istiyorum. 10 ekime ne dersinizBende oyleyim ya motive olunmuyor birde psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum ;((
İnşallah canım Allah nasip ederse başlarzzKızlar hadi hazırlanın yine, yeni, yeniden başlayalım. 10 ekime burda bekliyorum herkesi güncel kilolarla
Insallh diyelim o zamnKızlar hadi hazırlanın yine, yeni, yeniden başlayalım. 10 ekime burda bekliyorum herkesi güncel kilolarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?