Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç yoktan iyi ama çok şekerli ya bazen içerken midem bulanıyor...Evet Dr vermişti zorlanırlar kullanıyorum.
benim hayatim cok net 2 cocuk, ev isi, yemek ,arada oturma bende spor yuruyus falan yok zamanda yok, cocuklari emanet edecek kimsede :) sizin hareketli yasaminizla gaza geliyorum mislissecimarkadaşlar nasılsınız? nasıl gidiyor hayat ?
alkis sana ipek zeynepKaptanım benim dışarı çıkamadım ama bugun çok bereketli benim için yemek yaptım ders çalıştım hatta 3mil leslie yaptım akşamda hafif bişeyler yersem mukemmel olacak
Canım ilk başta ellerine sağlık hakkını helal et yoruluyorsun hedefimi söyleyim 73 canım çok zor gibi ama olsun bi hedef iyi inşallah olur hep birlikteherkese merhaba,
arkadaşlar bildiğiniz üzere artısıyla eksisiyle bir ayımızı geride bırakmış bulunuyoruz...Artık yeni ufuklara yeni limanlara yelken açma vakti... Bu nedenle yeni bir tablo oluşturmuş bulunmaktayım .(1 sayfada) Bundan böyle ay ay ilerlediğimizi varsayıyorum bu nedenle bir önceki tartı günümüz 10 Ocak olduğu için , bir ay sonundaki tartı günümüzde yine pazar olduğu için o da 7 şubata denk geliyor. hadi 10 şubat diyelim yine düz hesap 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazarsanız sevinirm tabloya ekleyeceğim en azından ay sonu kim hedefine ulaşmış kim ulaşamamış göreceğiz unutmayın 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazacaksınız,bekliyorum .Yeni tablonun herkese bol eksiler getirmesi dileğiyle hayırlı uğurlu olsun....![]()
Mislisse canım ben senin yazdığın çogu şeyi göremiyorum telefondan girdiğim için mi bilmiyorum içerik kapalı diyohiç yoktan iyi ama çok şekerli ya bazen içerken midem bulanıyor...
Mislissecim hedefim 75 kg, tablo cok guzel ellerin dert gormesinherkese merhaba,
arkadaşlar bildiğiniz üzere artısıyla eksisiyle bir ayımızı geride bırakmış bulunuyoruz...Artık yeni ufuklara yeni limanlara yelken açma vakti... Bu nedenle yeni bir tablo oluşturmuş bulunmaktayım .(1 sayfada) Bundan böyle ay ay ilerlediğimizi varsayıyorum bu nedenle bir önceki tartı günümüz 10 Ocak olduğu için , bir ay sonundaki tartı günümüzde yine pazar olduğu için o da 7 şubata denk geliyor. hadi 10 şubat diyelim yine düz hesap 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazarsanız sevinirm tabloya ekleyeceğim en azından ay sonu kim hedefine ulaşmış kim ulaşamamış göreceğiz unutmayın 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazacaksınız,bekliyorum .Yeni tablonun herkese bol eksiler getirmesi dileğiyle hayırlı uğurlu olsun....![]()
herkese merhaba,
arkadaşlar bildiğiniz üzere artısıyla eksisiyle bir ayımızı geride bırakmış bulunuyoruz...Artık yeni ufuklara yeni limanlara yelken açma vakti... Bu nedenle yeni bir tablo oluşturmuş bulunmaktayım .(1 sayfada) Bundan böyle ay ay ilerlediğimizi varsayıyorum bu nedenle bir önceki tartı günümüz 10 Ocak olduğu için , bir ay sonundaki tartı günümüzde yine pazar olduğu için o da 7 şubata denk geliyor. hadi 10 şubat diyelim yine düz hesap 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazarsanız sevinirm tabloya ekleyeceğim en azından ay sonu kim hedefine ulaşmış kim ulaşamamış göreceğiz unutmayın 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazacaksınız,bekliyorum .Yeni tablonun herkese bol eksiler getirmesi dileğiyle hayırlı uğurlu olsun....[/QUOTE ben bir ay sonra en az 4 kilo vermis olmak istiyorum yani 85 kilo yu görmek istiyorum
hadi ya hiç mi göremiyosun peki tabloyu falan ?Mislisse canım ben senin yazdığın çogu şeyi göremiyorum telefondan girdiğim için mi bilmiyorum içerik kapalı diyo![]()
herkese merhaba,
Allah kolaylık versin canım özletme arada uğraselam kızlar yazamıyorum ama aklım hep sizde bu haftada böyle gececek gibi
yatılı misafirim var yine pazartesiye kadar bi telaşla gececek günler fırsat buldukça burdayım inşaAllah aklım hep sizde..
Bol eksili hafta olsun herkese inşaAllah
Doğum günü kutlu olsn miniğin nice sağlıklı yaşlara inşallahBugun hic giremedim aklim hep sizdeydi bugun minnak kizimin dogum gunuydu teyzeleri biraz hazirlim biraz misafir derken ancak elime aldim teli bir kahve yapicam kendime sureklo girmek istiyorum ama ev isi 3 cocuk malesef cok zor oluyor elimden geldigince daha fazla girmeye calisicam insAllah benimde hedefim 85 olsun canim insAllah gorebilirim
Nice yillara canm mutlu bir yas olur insallah.Bugun hic giremedim aklim hep sizdeydi bugun minnak kizimin dogum gunuydu teyzeleri biraz hazirlim biraz misafir derken ancak elime aldim teli bir kahve yapicam kendime sureklo girmek istiyorum ama ev isi 3 cocuk malesef cok zor oluyor elimden geldigince daha fazla girmeye calisicam insAllah benimde hedefim 85 olsun canim insAllah gorebilirim