Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

canım benm sağol hayat maraton işte geldik gidiyoruz allah can sağlığı versin başta,, sonra evlatlarımızı bize bağışlasın gerisi boş ee birde kilo versek deyme keyfimize :))

herkese merhaba,

arkadaşlar bildiğiniz üzere artısıyla eksisiyle bir ayımızı geride bırakmış bulunuyoruz...Artık yeni ufuklara yeni limanlara yelken açma vakti... Bu nedenle yeni bir tablo oluşturmuş bulunmaktayım .(1 sayfada) Bundan böyle ay ay ilerlediğimizi varsayıyorum bu nedenle bir önceki tartı günümüz 10 Ocak olduğu için , bir ay sonundaki tartı günümüzde yine pazar olduğu için o da 7 şubata denk geliyor. hadi 10 şubat diyelim yine düz hesap 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazarsanız sevinirm tabloya ekleyeceğim en azından ay sonu kim hedefine ulaşmış kim ulaşamamış göreceğiz unutmayın 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazacaksınız,bekliyorum .Yeni tablonun herkese bol eksiler getirmesi dileğiyle hayırlı uğurlu olsun....:KK52:

herkese merhaba,

arkadaşlar bildiğiniz üzere artısıyla eksisiyle bir ayımızı geride bırakmış bulunuyoruz...Artık yeni ufuklara yeni limanlara yelken açma vakti... Bu nedenle yeni bir tablo oluşturmuş bulunmaktayım .(1 sayfada) Bundan böyle ay ay ilerlediğimizi varsayıyorum bu nedenle bir önceki tartı günümüz 10 Ocak olduğu için , bir ay sonundaki tartı günümüzde yine pazar olduğu için o da 7 şubata denk geliyor. hadi 10 şubat diyelim yine düz hesap 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazarsanız sevinirm tabloya ekleyeceğim en azından ay sonu kim hedefine ulaşmış kim ulaşamamış göreceğiz unutmayın 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazacaksınız,bekliyorum .Yeni tablonun herkese bol eksiler getirmesi dileğiyle hayırlı uğurlu olsun....:KK52:
Canım ilk başta ellerine sağlık hakkını helal et yoruluyorsun hedefimi söyleyim 73 canım çok zor gibi ama olsun bi hedef iyi inşallah olur hep birlikte

Benim hedefimde 62 olsun insaallah.bugün dengeleyemedim yediklerimi son üç gün verdim verdim yoksaaa:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Zayıflama hikayesi etkiledi beni:110:küçük oğlumu düşündümde kendisi 97 kilo hiç dikkat etmeden yer büyükte çok fit dümdüz göbek hep ona kızar az ye zayıfla diye bende hep bakarım çok mu kaçırıyor uyarırım.garibim size ne ben kendimden memmunum der yerde yer.şu an 4 kilo vermiş yediği halde ara sıra basketebçıkıyor amahiç kısmaz yemeden .ne kadar kıssak o kadar saldırıyorz sonrasında aslında

herkese merhaba,

Mislissecim hedefim 75 kg, tablo cok guzel ellerin dert gormesin

selam kızlar yazamıyorum ama aklım hep sizde bu haftada böyle gececek gibi:(
yatılı misafirim var yine pazartesiye kadar bi telaşla gececek günler fırsat buldukça burdayım inşaAllah aklım hep sizde..

Bol eksili hafta olsun herkese inşaAllah

Va
herkese merhaba,

arkadaşlar bildiğiniz üzere artısıyla eksisiyle bir ayımızı geride bırakmış bulunuyoruz...Artık yeni ufuklara yeni limanlara yelken açma vakti... Bu nedenle yeni bir tablo oluşturmuş bulunmaktayım .(1 sayfada) Bundan böyle ay ay ilerlediğimizi varsayıyorum bu nedenle bir önceki tartı günümüz 10 Ocak olduğu için , bir ay sonundaki tartı günümüzde yine pazar olduğu için o da 7 şubata denk geliyor. hadi 10 şubat diyelim yine düz hesap 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazarsanız sevinirm tabloya ekleyeceğim en azından ay sonu kim hedefine ulaşmış kim ulaşamamış göreceğiz unutmayın 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazacaksınız,bekliyorum .Yeni tablonun herkese bol eksiler getirmesi dileğiyle hayırlı uğurlu olsun....:KK52:[/QUOTE ben bir ay sonra en az 4 kilo vermis olmak istiyorum yani 85 kilo yu görmek istiyorum

herkese merhaba,

64 diyeyim inşallah.. pazar günü tartilara devam ediyor muyuz peki?

Bugun hic giremedim aklim hep sizdeydi bugun minnak kizimin dogum gunuydu teyzeleri biraz hazirlim biraz misafir derken ancak elime aldim teli bir kahve yapicam kendime sureklo girmek istiyorum ama ev isi 3 cocuk malesef cok zor oluyor elimden geldigince daha fazla girmeye calisicam insAllah benimde hedefim 85 olsun canim insAllah gorebilirim

selam kızlar yazamıyorum ama aklım hep sizde bu haftada böyle gececek gibi:KK43:
yatılı misafirim var yine pazartesiye kadar bi telaşla gececek günler fırsat buldukça burdayım inşaAllah aklım hep sizde..

Bol eksili hafta olsun herkese inşaAllah
Allah kolaylık versin canım özletme arada uğra:KK68:

Bugun hic giremedim aklim hep sizdeydi bugun minnak kizimin dogum gunuydu teyzeleri biraz hazirlim biraz misafir derken ancak elime aldim teli bir kahve yapicam kendime sureklo girmek istiyorum ama ev isi 3 cocuk malesef cok zor oluyor elimden geldigince daha fazla girmeye calisicam insAllah benimde hedefim 85 olsun canim insAllah gorebilirim
Doğum günü kutlu olsn miniğin nice sağlıklı yaşlara inşallah:KK37:hepimiz hedefimize ulaşabilirz inşaallah:KK4:

Nice yillara canm mutlu bir yas olur insallah.

Back
X