- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu görüyorum camın ama msj içeriği açamıyorum gösterilmeyen içeriği açta diyorum halbuki, sadece senin yazdığın belli canım ve hepsi değil bazıları açılmıyor canımhadi ya hiç mi göremiyosun peki tabloyu falan ?
Günaydın güzel anneler motivemiz yüksek bol hareketli az kalorili bir gün olur inşaallah[/QUOTE
Tesekkur ederim canim ... Insallah ulasicaz insallahDoğum günü kutlu olsn miniğin nice sağlıklı yaşlara inşallahhepimiz hedefimize ulaşabilirz inşaallah
![]()
Nice yillara canm mutlu bir yas olur insallah.[/QUOTE
Tesekkur ederim canim insallah
tabiki devam inşallah ....64 diyeyim inşallah.. pazar günü tartilara devam ediyor muyuz peki?
inşallah ...Gercekten guzel bi hikaye mislisse, insallah bizde 4 ay sonra basarilarimizi paylasiriz
tamm canım bazen görebiliyosan sorundeğil...Onu görüyorum camın ama msj içeriği açamıyorum gösterilmeyen içeriği açta diyorum halbuki, sadece senin yazdığın belli canım ve hepsi değil bazıları açılmıyor canım
minnak kızının doğum günüsü kutlu olsun diyelim biz de daha nize güzel günleri beraber geçirmeniz dileğiyle o zaman....Bugun hic giremedim aklim hep sizdeydi bugun minnak kizimin dogum gunuydu teyzeleri biraz hazirlim biraz misafir derken ancak elime aldim teli bir kahve yapicam kendime sureklo girmek istiyorum ama ev isi 3 cocuk malesef cok zor oluyor elimden geldigince daha fazla girmeye calisicam insAllah benimde hedefim 85 olsun canim insAllah gorebilirim
tamam canım bi de hedefini yazsaydın mesajı görmedin galiba neyse bidahakine yazarsın inşallah...selam kızlar yazamıyorum ama aklım hep sizde bu haftada böyle gececek gibi
yatılı misafirim var yine pazartesiye kadar bi telaşla gececek günler fırsat buldukça burdayım inşaAllah aklım hep sizde..
Bol eksili hafta olsun herkese inşaAllah
tamam canım bi de hedefini yazsaydın mesajı görmedin galiba neyse bidahakine yazarsın inşallah...
Günüm yorucu geçti diyebilirm canım oğlm hala gece geç uyuyor öğleye kadar yatıyorz kalk kahvaltı banyosuydu çok ta hareketliKızlar gununuz nasılllllll
Biz cok erken kalkiyoruz 6-6:30 gibi ayaktayiz. bu kadar uzun ayakta kalinca yemek araliklarini uzun tutmak gerekiyo kolay degil tabi. Bugun hic kacamak olmadi aksam da olmaz insallah. Sen nasilsinKızlar gununuz nasılllllll