- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Doğru söylüyorsun ama gözüm korktu bi kere:)kiz fit fit salata mi yenir :)) ha ha ha simdi solemiyim neler yenicegini zayilayalim da hayirlisiyla :))
Bir diyetisyenle görüş bence,bu şekilde yediklerini kontrol edebilirsin. Yediklerine Dikkat etmekle zayıflamaz bence.çünkü biz uzman değiliz kulaktan dolma bilgiler bizi yanlış yönlendiriyor olabilir.Benim var canım sıvı diyeti arkadaşlarım var ama ben bir turlu başlayamadım daha çok iradesizim valla nolcak sonum bilmiyorum, dun bir suru bardakta yapılan çorba aldım en azından işe başlayınca yapayım diye orda bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam bir haftada dört kilo verdi canım guzel bir diyet ama işte iradesiz ben
Ben de geçen kaynanamın yaptığı lokmadan yedim ve kendine ceza verdim akşama kadar bi şey yemediM. Şeytana uymasak, öyle anlarda birbirimizi düşünelim olmaz mi:)Kıxlar müthiş başlayan günüm hüsranla bitti gelen komşuma ekmek aşı ysptım bilirsinz belki bol kaşarlı ekmekli tabi bende yedim dayanamadm ama çoookacaba kaç dilim ekmek yedim
![]()