Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ahahahah hic fark etmedim ama cok mutluyum bugun öyle böyle degil gittikçe hedefime yaklaşıyorum bu arada 200 gram daha gitseymis 5 mart hedefime ulasmis olurdum 84 tü:))
Bence de ulaşmış sayılırsın valla özellikle Mislisse ve tubi_klc kilo verdikçe ben seviniyorum çünkü en sıkı ve ciddi ikinizsiniz şu an:) cicisko da iyi ama sizin daha çok ihtiyacı nız var kilo kaybına. Her kilo kaybında en çok sevinen ve önemseyen siZsiniz

Dur daha yazmayanlar var:) o yüz gram için bi hafta ekmek yemedim ben:) bu üçüncü birinciliğim olacak benim gözümde tabi:) o zaman gruba daha alınmamıştım. Tabi biri çıkıp süpriz yapmazsa :))
Ikimizin elinden de aldilar birinciliği tatlım :))

Bence de ulaşmış sayılırsın valla özellikle Mislisse ve tubi_klc kilo verdikçe ben seviniyorum çünkü en sıkı ve ciddi ikinizsiniz şu an:) cicisko da iyi ama sizin daha çok ihtiyacı nız var kilo kaybına. Her kilo kaybında en çok sevinen ve önemseyen siZsiniz
Evet çünkü cok fazla vermemiz gereken kilo var 80 lerden kurtuldugun gün bayram edecem:))))

Millet pazar keyfi yapiyo galiba :KK66:

Gecen hafta;84.7
Bu hafta:83.9
Fark:-800 gr
3 nisan hedef :79

Bu hafta -800 gr vermisim cok dikkat ettigim halde olsun bunada sukur birakmak yok ... buarada fotuyu yukleyemiyorum arkadaslar yarim saattir ugrasiyorum pikseli buyuk geliyo diyo
mislise iyi vermişsin 83 leri görmene çok sevindim

süper yaaa tebrik ederim nasıl verdin böyle
Canm dedigim gibi ilk hafta hızlı gidiyor bide yerleşik kilo değil bunlar doğum kilosu ama dikkatte ettim gerçekten 7 den sonra yememeye bol su içmeye ara ogunlere saglam kahvaltiya.... Tabi bugün biraz kacirdim pazar günü olmasi sebebiyle ama durmak yok tam gaz devam insallah :)

Canm dedigim gibi ilk hafta hızlı gidiyor bide yerleşik kilo değil bunlar doğum kilosu ama dikkatte ettim gerçekten 7 den sonra yememeye bol su içmeye ara ogunlere saglam kahvaltiya.... Tabi bugün biraz kacirdim pazar günü olmasi sebebiyle ama durmak yok tam gaz devam insallah :)
evet ilk kilolar hızlı gidiyor canım ama dikkat edersek hızla istediğimz kiloya ulaşıcaz inşallah.bugün bende serbest bıraktım heramanki gibi ama bu hafta biraz ter dökmek mücadele etmek istiyorum inşallah

Back
X