nasıl oldu bende anlamadım hiç.
acaba beklesek mi biraz daha mı geçse falan derken ya neden bekleyelim hadi söyleyelim dedik
sonunun böyle olabilcegini düşünmeden attık adımı.
meger yokmuş yolun devamı..
belki en hayırlısı böyle olucakmış.
öyle güzel zaman geçirdikten sonra daha fazla dayanılmaz olucaktı belkide herşey zora girecekti
bilemiyorum..
büyüdüm sanırım. artık kalbime dur diyebildigime göre birazcık büyüdüm ben..
mantık galip geldi bu kez. herşeyin bi ilki vardır benm içinde bi ilk gerçekleşiyo ve vazgeçiyorum..
Hayatta hıc kımse vazgecılmez degıldır guzellık . Bız bunu kabul edemiyoruz o kadar . Erken olması senın ıcın daha ıyı olmuş . Ben senelerını veren bırısı olarak soyluyorum daha cok koyuyo . Senın ıcın hayırlısı buymuş demekkı canım benım . Anladıgım kadarıyla yasın genç Allah onune daha ıyı kısmetler çıkarır uzulme sen
evet daha 22 yaşındayım.
ama cok hızlı geldim sanırım bu yaşa.
8 yıllık bi ilişkim bitti. cocuk yaşta başlayıp işte 20li yaşlara girince bitti kolay olmamıştı.
onu atlattım onu cok sevdim. ben ondan sonrada sevdim.
şimdide sevmiştim.
yani artık herşeyin bitip gidebilicegini. herşeyin yeniden bozulup yenidenn yoluna girebilecegini gördüm.
dur demekle durdurulmuyo ki.
umarım bundan sonrası artık güzel olur. yoruldum çünküü..
Bız ınsanlar sevmeye proglamlıyız . Ne kadar kotu seylerde yasasak mutlakabırgun başka bırını sevıyoruz . ılerleyen zamanlarda yıne başka bırını sevıceksın . Maalesef dur demekle hıc bısey durmuyo ol demekle hıc bırsey olmuyo . Hayat bu . Ama Allah bır kapıyı açmadan dıgerını kapatmıyor . Kaldıramayacagın yuk vermıyo . Hakkında hayırlısı olsun ınsallah .
şimdi problem şu ki.
ben arkadaşlarımla konuşamıyorum..
soracaklar..
çünkü kıskanılan bi ilişki olmuştu,
imrendigini söyleyenler yakıştıranlar bu kez olmuşssun bulmuşssunuz birbirinizi diyenler..
yani. kimseye dert anlatmak istemiyorum ki ben.
herkesi hayatımdan cıkartasım var.
nasıl baş edicem bunlarla..
Bence bunları düşünmeyin şimdi.
Olay daha taze olduğu için kendinizi sıkışmış hissediyorsunuz.
Biraz uzak durun kafanızı dinleyin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ortadan kayboldugum için 1 haftadır kimse benden haber alamayınca kurt sürüsü gibi oldular gözümde. arıyolar msj atıyolar her yerden ulaşmaya calışanlar var. tabi böyle bi olay kaçmaz ki..
gücüm yok birine bile cümle kurmaya. :85:
Anlıyorum sizi,arkadaşlarınıza biraz anlayışlı olmalarını ve kafa dinlemek istediğinizi söyleseniz? Sanırım pek iyi arkadaş değiller böyle konuştuğunuza göre.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hiç kimsenin haberi yok ki. ailem dışında bu ilişkinin bittigini hiç bi arkdaşım bilmiyo.
Evlendiğin kişiye sırtını verebilmelisin. Bu vatandaş zayıf karakterli bir insan aksi olsaydı senin ailesi tarafından istenmediğinden haberin bile olmazdı.
Bence bu ilişki için bir gelecek düşünme.
Şu durumda sebep ne bilmiyorsun ama bu kişinini ailesi tarafından istenmiyorsun. Diyelim ki bir şekilde evlendiniz istenmeyen gelin olduğun için önü sonu bir takım problemlerle karşılaşacaksın bunları da ancak eşinin desteğiyle atlata bilirsin ama ortada eş yokadam zayıf çünkü. Sonrasında uğraş dur. Ne gerek var canım buna?
Genç bir hanımsın, önünde yaşanacak uzun seneler var Allah'ın izniyle. Salıver gitsin. Hiç uğraşma.
Bu arada ikinci kez aynı şeyleri yaşaman tuhaf olmuş. Acaba sen kaynaklı bir problem olabilir mi? Bence yaşadıklarınızı detaylandırırsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz.
Selamlar...
Eğitim seviyen maddi durumun ya da dinin falan mı farklı acaba benim aklıma başka şeyler gelmedi.Ama şınu biliyorum ki aileler istemedikten sonra hiçbişey güzel devam etmiyor.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sorunun ne oldugu seni pek ilgilendirmiyor aslında,
asıl sorun ikiniz arasında, cumlenin sonunda dedigin gibi bir olabilmek...
ailesinin -kendince anlamsız buldugu- dusunceleri icin elestirip seninle olan birlikteligine sahip cıkamıyorsa ilerde sorunlar katlanarak artardı.
maalesef bazı erkekler yetkiskinlik donemine gec ulasıyorlar...
valla sabah agladim agladim icim cikti. bakma guldugume buraya gelip milletin dertlerini okuyunca bir sukur duygusu geliyo ustume ondan:) az evvel bi arkadasimla konusuyordum ayrilmis sevgilisinden biraz dert yanayim diye selam verdim o benden dertli cikti :))sukrettim. hazir kafam dagilmisken yine tribe girmiyim diye hemen bir derdim vari acti. yarına Allah kerim. bu arada benim de 3 ay kadar oluyordu ilişkim. hic aramadi mi ayrildiginiz gunden beri ?
kızlar. siz konuyu bildiginiz için bu şekilde sormak istedim...
şimdi 1 haftayı geçti bu olaylar olalı ama bi yüzyüze son konuşmak hemde birbirmizin eşyalarını vermek için görüşelim demiştik. ben haber vericektim saati yeri falan bu hafta sonu için ama. sizce o son konuşmayı yapsam mı ? yani içimde kalanları herşeyi döksem mi yoksa sadece eşyaları verip yanından ayrılsam mı ???
napsam ben..
sen bilirsin ama tekrar barısmak gibi bir istegin onu dusundurme niyetin yoksa bosuna sayıp sövmen sana ne kazandıracak ki?
tabi agır bir cumle falan işittiysen icinde kalmasın diye söyle istersen ama anladıgım kadarıyla yok.
senin tek kırıldıgın nokta ailesi tepki gosterince hemen vazgecer gibi davranması senin icin mucadele etmemesi. gerci bunu da sen istemistin ondan ama yine de konusabilseydi ve ayrılmamak icin ugrassaydı diyorsun sanırım.
belki ayrılma aşamasında ailesini karşısına aldı? yani telefonlarını acmadıgın onun gorusmelerine olumlu yanıt vermedigin icin ne olup bittigini hakkında bir fikrimiz yok ki. hatta ailesi bak o kız bırakır gider demistik haklı cıktık demis dahi olabilir.
şu an ve bir sure sonra ne istedigin konusunda net bir karar verip buna gore davran bence.
Konunun başını okumadım yanlış bir yorum yaparsam kusura bakma, ama bence insan aklından geçen her şeyi söylemeli. Neden içinde kalsın ki ? Hak etmediğini düşünüyorsan evet en güzel tepki bazen sessizlik oluyor, ancak içinde kalanlar çok fazlaysa, sürekli aklından kurup keşke şunu söyleseydim diyeceğin şeyler varsa bence konuşmalısın. Biraz monolog gibi düşün, karşındakinin ne dediği nasıl tepki verdiği çok da önemli değil. Sen içindekileri söylemiş kurtulmuş olacaksın, çünkü bazen üzerinden yıllar da geçmiş olsa, söylenmemiş bazı şeyler insanda yük olarak kalıyor, söyle kurtul bence...
aslınada bu geçen zaman içinde bana zaten beni tanımamıştın sen böylesi iyi oldu erkenden tanıdın gibi bi laf etti. bende ne yani sen beni hiç sevmedin mi dedim. bunu konuşmak bize bişey katmıcak artık boşver dedi bana. aslında bu yüzden cok sinirliyim. ve düşününce zaten ilerde ailesi illa annesi babası degil tüm sülale beni kendilerinden farklı göreceklerdi yanii sorun olacaktı bende aşktan sıyrılınca bunu görebildim ama yinede böylesine kestirip atmak böyle bitirmek canımı acıttı. ailesinden cok kendisi sorun etti galiba. sorunların büyük olacagından bahsetti..
sevdim seni bile diyemeyen birine agzıma geleni saymak yaşattıgı tüm günlerin hesabını sormak istiyorum. sanki kandırılmışım gibi görünüyo.. işte bu yüzden bi ayrım yaşıyorum.. bunu bile söyleyemeyen birine cümleler kurmak gereksiz geliyo bi yandan da tam tersi işte.. karıştım yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?