Güzel başlayan bi ilişkide aile sorunu cıkarsa...

şimdi problem şu ki.

ben arkadaşlarımla konuşamıyorum..
soracaklar..
çünkü kıskanılan bi ilişki olmuştu,
imrendigini söyleyenler yakıştıranlar bu kez olmuşssun bulmuşssunuz birbirinizi diyenler..

yani. kimseye dert anlatmak istemiyorum ki ben.
herkesi hayatımdan cıkartasım var.
nasıl baş edicem bunlarla..

Hayatta hıc kımse vazgecılmez degıldır guzellık . Bız bunu kabul edemiyoruz o kadar . Erken olması senın ıcın daha ıyı olmuş . Ben senelerını veren bırısı olarak soyluyorum daha cok koyuyo . Senın ıcın hayırlısı buymuş demekkı canım benım . Anladıgım kadarıyla yasın genç Allah onune daha ıyı kısmetler çıkarır uzulme sen

evet daha 22 yaşındayım.
ama cok hızlı geldim sanırım bu yaşa.
8 yıllık bi ilişkim bitti. cocuk yaşta başlayıp işte 20li yaşlara girince bitti kolay olmamıştı.
onu atlattım onu cok sevdim. ben ondan sonrada sevdim.
şimdide sevmiştim.
yani artık herşeyin bitip gidebilicegini. herşeyin yeniden bozulup yenidenn yoluna girebilecegini gördüm.
dur demekle durdurulmuyo ki.

umarım bundan sonrası artık güzel olur. yoruldum çünküü..

Bız ınsanlar sevmeye proglamlıyız . Ne kadar kotu seylerde yasasak mutlakabırgun başka bırını sevıyoruz . ılerleyen zamanlarda yıne başka bırını sevıceksın . Maalesef dur demekle hıc bısey durmuyo ol demekle hıc bırsey olmuyo . Hayat bu . Ama Allah bır kapıyı açmadan dıgerını kapatmıyor . Kaldıramayacagın yuk vermıyo . Hakkında hayırlısı olsun ınsallah .

Son düzenleme:

haklısın. mutlaka birini sevecegim. dogru insan olmasını diliyorum sadece. artık yanılmak için cok yorgunum..

inşallah hayırlısı olsun..

cok teşekkür ederim.

Bence bunları düşünmeyin şimdi.
Olay daha taze olduğu için kendinizi sıkışmış hissediyorsunuz.
Biraz uzak durun kafanızı dinleyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ortadan kayboldugum için 1 haftadır kimse benden haber alamayınca kurt sürüsü gibi oldular gözümde. arıyolar msj atıyolar her yerden ulaşmaya calışanlar var. tabi böyle bi olay kaçmaz ki..
gücüm yok birine bile cümle kurmaya. :85:

Anlıyorum sizi,arkadaşlarınıza biraz anlayışlı olmalarını ve kafa dinlemek istediğinizi söyleseniz? Sanırım pek iyi arkadaş değiller böyle konuştuğunuza göre.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiç kimsenin haberi yok ki. ailem dışında bu ilişkinin bittigini hiç bi arkdaşım bilmiyo.

Evlendiğin kişiye sırtını verebilmelisin. Bu vatandaş zayıf karakterli bir insan aksi olsaydı senin ailesi tarafından istenmediğinden haberin bile olmazdı.

Bence bu ilişki için bir gelecek düşünme.

Şu durumda sebep ne bilmiyorsun ama bu kişinini ailesi tarafından istenmiyorsun. Diyelim ki bir şekilde evlendiniz istenmeyen gelin olduğun için önü sonu bir takım problemlerle karşılaşacaksın bunları da ancak eşinin desteğiyle atlata bilirsin ama ortada eş yok adam zayıf çünkü. Sonrasında uğraş dur. Ne gerek var canım buna?

Genç bir hanımsın, önünde yaşanacak uzun seneler var Allah'ın izniyle. Salıver gitsin. Hiç uğraşma.

Bu arada ikinci kez aynı şeyleri yaşaman tuhaf olmuş. Acaba sen kaynaklı bir problem olabilir mi? Bence yaşadıklarınızı detaylandırırsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz.

Selamlar...

Son düzenleme:
Eğitim seviyen maddi durumun ya da dinin falan mı farklı acaba benim aklıma başka şeyler gelmedi.Ama şınu biliyorum ki aileler istemedikten sonra hiçbişey güzel devam etmiyor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ikinci kez aynı şeyi yaşamıyorum aslında. cok cok farklı bi durumdu digeri. atlatmıştık yıpratsada üstesinden gelmiştik ama cok başka bi şekilde bitti o ilişki.

ve haklısınız ki ortada bi karakter sahibi erkek yok. ben bile biçok şeyi hep en fazla göze alabilen taraf oldum. dese ki istiyorum halledilir ben göze aldım Seviyorum! dese olucak belki ama tek başıma altından kalkamıyorum tabii ki.

ama gördügüm ve söyledigim şu var. arada kültür farkı var.

kendisini cok farklı yetiştirmiş olsada onun kökeni benim ailemin de karşı cıkacagı bi yerden. aradaki kültür farkını sorun etmedim ilk zamanlar. sorun ettim aslında. çünkü büyük konuşmuştum asla böyle bişeyle karşılaşmam ben izin vermem devam etmem gibi. onun cezasıydı belkide. istemedigim halde ben lafını etmeden kabullenmiştim. ama o bunun kendisi acısından daha büyük bi sorun oldugu hissinde sanırım. buyüzden korkuyo ve buyüzden göze alamıyo..

yani belki benim ailem bu durumu kaldırabilirdi ama onun ailesi ve kendisi için bu zor bi durum olucaktı.. malesef kii aşkın önüne geçen gerçekler var..

artık bir gelecegimiz yok. acaba zaman ne getirir diye bi umut yüklüyorum bi anlık ama olmayacak biliyorum.

teşekkür ederim. böyle yorumlar almaya , tecrübeleri duymaya ihtiyaçım var.

eğitim seviyemiz aynı. ben buyüzden atlatabilicegimizi düşündüm. ailesi gibi düşünmüyodur benim yanımda durur dedim ama burda bi arkdaş daha söyledi kii dogru . " armut dibine düşermiş" aynı üniverstede okuduk yıllarca arkadaştık. ozamandan gelen bi kıvılcımla cok hızlı bi şekilde başladık gözlerimiz kapalı gittik kii. açıldı malesef.

aile yapılarımız kültürümüz cok farklı.. o bunun büyük bi soruna sebep olacagını gördü kii korktu ve ailesine karşı gelemedi.. onlar karşı gelmeseydi belki ben babam tarafından zorlanacktım. bu bile olabilirdi. ama olay oraya kadar gelemedi...

kızlar. siz konuyu bildiginiz için bu şekilde sormak istedim...

şimdi 1 haftayı geçti bu olaylar olalı ama bi yüzyüze son konuşmak hemde birbirmizin eşyalarını vermek için görüşelim demiştik. ben haber vericektim saati yeri falan bu hafta sonu için ama. sizce o son konuşmayı yapsam mı ? yani içimde kalanları herşeyi döksem mi yoksa sadece eşyaları verip yanından ayrılsam mı ???

napsam ben..

sen bilirsin ama tekrar barısmak gibi bir istegin onu dusundurme niyetin yoksa bosuna sayıp sövmen sana ne kazandıracak ki?
tabi agır bir cumle falan işittiysen icinde kalmasın diye söyle istersen ama anladıgım kadarıyla yok.

senin tek kırıldıgın nokta ailesi tepki gosterince hemen vazgecer gibi davranması senin icin mucadele etmemesi. gerci bunu da sen istemistin ondan ama yine de konusabilseydi ve ayrılmamak icin ugrassaydı diyorsun sanırım.
belki ayrılma aşamasında ailesini karşısına aldı? yani telefonlarını acmadıgın onun gorusmelerine olumlu yanıt vermedigin icin ne olup bittigini hakkında bir fikrimiz yok ki. hatta ailesi bak o kız bırakır gider demistik haklı cıktık demis dahi olabilir.

şu an ve bir sure sonra ne istedigin konusunda net bir karar verip buna gore davran bence.

aslınada bu geçen zaman içinde bana zaten beni tanımamıştın sen böylesi iyi oldu erkenden tanıdın gibi bi laf etti. bende ne yani sen beni hiç sevmedin mi dedim. bunu konuşmak bize bişey katmıcak artık boşver dedi bana. aslında bu yüzden cok sinirliyim. ve düşününce zaten ilerde ailesi illa annesi babası degil tüm sülale beni kendilerinden farklı göreceklerdi yanii sorun olacaktı bende aşktan sıyrılınca bunu görebildim ama yinede böylesine kestirip atmak böyle bitirmek canımı acıttı. ailesinden cok kendisi sorun etti galiba. sorunların büyük olacagından bahsetti..

sevdim seni bile diyemeyen birine agzıma geleni saymak yaşattıgı tüm günlerin hesabını sormak istiyorum. sanki kandırılmışım gibi görünüyo.. işte bu yüzden bi ayrım yaşıyorum.. bunu bile söyleyemeyen birine cümleler kurmak gereksiz geliyo bi yandan da tam tersi işte.. karıştım yine..

Konunun başını okumadım yanlış bir yorum yaparsam kusura bakma, ama bence insan aklından geçen her şeyi söylemeli. Neden içinde kalsın ki ? Hak etmediğini düşünüyorsan evet en güzel tepki bazen sessizlik oluyor, ancak içinde kalanlar çok fazlaysa, sürekli aklından kurup keşke şunu söyleseydim diyeceğin şeyler varsa bence konuşmalısın. Biraz monolog gibi düşün, karşındakinin ne dediği nasıl tepki verdiği çok da önemli değil. Sen içindekileri söylemiş kurtulmuş olacaksın, çünkü bazen üzerinden yıllar da geçmiş olsa, söylenmemiş bazı şeyler insanda yük olarak kalıyor, söyle kurtul bence...

evet kendimle bu yüzden çelişiyorum. benim bu vaktimi bile haketmiyo aslında.. kafam karışık cünkü onu tam anlamıyla tanımış olmasamda onun söyledigine göre! yinede duygular gözlerde görünenler gerçektir. ya beni bu ilişkiden sogutmaya calıştıgı için böyle konuştu yada tam tersi . işte bunu anlamk istiyorum.. evet içime dolup taşan cümlelerim var.. her gece kendime unutturdugum ama sabahları gözlerimi açtıgımda hala var olan cümlelerr..ona söylemeden de kurtulamıcam sanırım..

teşekkür ederim.

sen bunları hic yazmadın ki...
ailesi istemeyince pat diye ayrılmıssın gibi geldi. hepimiz şok olduk. cocugun sessizligine tepki gibi oldugunu sanıyordum.

o da ayrılıgı kabullenmis zaten. aslında ona saydırmanın bir faydası yok ama rahatlayacaksan... yerinde olsam karaktersizligini yuzune vurur ama hakaret edercesine mahalle agzıyla konusmazdım.
yani oyle boynu bukuk esyaları aldım verdim seklinde gozukmek de istemezdim. hic konusmayacaksan aşırı bakımlı ol haline de gul geç, sefil şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…