Güzel başlayan bi ilişkide aile sorunu cıkarsa...

valla tebrik ediyorum bir gecede toparlamış olmana hayran kaldım :) ben bugün o mesajı almıs olmasam hala ağlıyordum muhtemelen :) hatta bi konuda ben açmayı dşünüyorum şimdi. ne yapsam, nasıl bir tavır takınsan biemiyorum cünkü:26:

senin içini soğutan da mıhtemelen onun tavırları olmuş. bi kaç güne benim gibi bir mesaj alırsan ne yapacaksın peki? bana alacakmışsın gibi geliyor.

banada asla öyle bi mesaj gelmicekmiş gibi geliyo. gelirse diye korkuyorum aslında. çünkü ben yokum artık istemiyorum. sevmekten hala vazgeçemiyorum ama onunla bi yola cıkamam. güvenim inancım o büyülü günler derin derin aldıgım nefesler kalp atışlarım falan tarihe karıştı..

isteseydi ben herşeyi yapabilirdim. biraz da kıyamıyorum ona hala. benimle onca güzel duyguyu paylaşmış hayaller kurmuş birine nasıl kıyabilirm ki. hiç sevmemiş olma ihtimali yok .. belliki elinden gelen bişey yok. benim yeni gördügüm sorunları o benden daha önce görmüşte olabilir. bilemiyorum. onu unutmak istedigmden emin degilim. masallardaki gibi bi aşk sonu mutsuz da olsa öyleydi işteeeee.

..

toparlandım evet. çünkü ben istesem hala mesajlaşıyo olurduk. hala yarın bi görüşelim dedirtir canımın yanmasına izin verirdim. ama biraz mantıklı bakınca durmam gerektigini görebiliyorum. eskiye göre sabırlı ve düşünebilen bi kelebek oldum :)) ama şu durumu degiştiremiyorum. Ben Onu Hala ÇOK SEVİYORUM.

Son düzenleme:

çok seviyorsan bence su an yasadığın hissizlik biraz ayrılığın sokuyla alakalı olabilir. sonradan acısı cıkmaz inşallah canım.. bana sanki bu adama bir sans verilebilirmiş gibi geliyor. madem o da üzgün. belki sen de onun üzgün olusunu görünce rahatladın o da olabilir. ama aileyle olan sorunları halletme taraftarıysa bir kez daha düşünülebilir. tabi en iyisini sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan..

bu arada 5 dk once aradı benimki, açmadım ne diyeceğimi bilmiyorum henüz.biraz burnu sürtsün

mantıgınla hareket et sende. pişman olma da sonradan duygularına yenilip..

ya olmayacak biliyorum . oyüzden üzerinde düşünmüyorum artık. ben mesajlarına cevap vermeyecek kıvama gelmişssem cok yol almışım demektir. içime atmıyorum ama sürekli yazıyorum aglıyorum. bi şarkıda hatırlıyosam aglıyorum tutmuyorum biriktirmiyorum. 1 hafta olcak nerdeyse bu sorun cıkalı ve ayrılıgın tamamen gerçekten geldigini artık herşeyin bittigini idrak etmiş durumdayım. yanıyo canım ama olmayacak işte olmayacak...

ay mantık mı kaldı acaba diye sorsana bana sen :)) aradı açamadım bile liseli ergene döndürdü beni adam yeminle.

sen mesajları takmayacak raddeye gelmişsen çok sevdiğini sanmıyorum ben. alışkanlık olabilir belki bilmiyorum ama baksana benim halime telefon artık bedenimin bir parçası halime geldi adamı takip etmekten :)

ama ona sorsan ne cabuk unuttu beee bi cevap bile vermiyor diyordur. olacaksa yeterince pişman olduğunda olsun istiyorum. cevap vererek mi sallamayarak mı yaparım buna karar veremedim. konu da açtım simdi ama kimse yazmadı millet uyuyor tabi naapsın benim derdimi..

sen de umarım pişman olmazsın. mantıken asla olmayacağını düşünüyorsan zaten doğru yoldasın. benim gibi kalbinin beynin ele geirmesine izin verme.

ve bu ara cok fazla müzik dinleme

ben aylin aslım-4 gün 4 gece'ye taktım bugün. sabahtan beri dinliyorum. 4 gün oldu tam

Aynısını ben yaşadım.. geçen hafta . benım ailem istemedi.. herşey iyi güzeldi. çocuk ısrar ediyor konuş istiyorum de herşey sende bitio diyo ama bende cesaret edemiyorum.. annem benm yanıma yakıştıramadılar falan filan bi sürü bahane iste.. bu işler zor işler. sende resti çek bakalm seni gercekten istiyosa aileisni karşısına alır..:44: ben alamadım.. allah kolaylık versin

sevmenin tarifi olsaydı şimdi başlardım sana anlatmaya. şimdi bogazıma dugumlenen bu şey beni nefes alamıcak hale getirdi bile. bugun cumartesi ! bugun cok farklı geçiçekti bugun bambaşka olucaktı herşey. ama yerlebir oldu şimdi. öyle bi yagmur yagıyo ki burda acımı paylaşıyo sanki Ankara...

bugun iyi degilim , kendi kendime yaptıgım mantıklı düşünmelerde işe yaramıyo. cok kötü bi acıyla uyandım çünkü. geçsin artık zamanda geçsin bu acıda geçsin..

ben ısrar edemiyorum..onun halinide gördüm ve sadece ailesinde bitmiyo mesele. bi ton akraba var biton konuşan kafa yani..
sen neden yapamadın. ailen seni elbet affeder. ama aşk kolay mı bulunuyo. gözlerinin içine baktıgında titreyecegin adamlardan yok şimdi..
bulmuşken üstesinden gelmeye bak..

ben bugun sadece aglayabiliyorum, bu kadarı geliyo elimden...

ona cevap veremiyorum çünkü böyle içim yanarken yeni soguk cümleler duydugumda kaldıramam. ona hakkımı helal etmek bile gelmiyo içimden. ama düşünüyorum zaten artık bende istemiyorum diyorum. yeniden düşünüyorum ben onu cok sevdim cok sevmekte istedim. böyle olmamalıydı...

ben artık hiç bişey göze almak istemiyorum 4 yıllık bi ilişkim vardı o bitti .. ondan sonra sevmek falan istemiyorum.. ailemin dedigi olsun. hayırlısı bakalım..

ben artık hiç bişey göze almak istemiyorum 4 yıllık bi ilişkim vardı o bitti .. ondan sonra sevmek falan istemiyorum.. ailemin dedigi olsun. hayırlısı bakalım..

bu ne kadar sürmüştü ?
hiç mi sevmedin de böyle söyleyebiliyosun

sevmedim evet mantık evliliği olsun dedim bu sefe ailem istemedi

onun ne sucu vardı ki böyle bi sonu hakedecek.. umarım oda senin gibi mantık için birliktedir ve acı cekmiyodur. çünkü böylesi pek dayanılır degil.

Ailesinin sizi neden istemediğini açıklayamaması tuhaf , bi ihtimal sizi kirmak istemiyor ama bu büyük bir engel bence, sonuçta yüzyüze bakacaksınız ailesiyle, iliskiniz devam ederse yada evlendiginizde. Ailesi bu fikrinden vazgececekmi ictenlikle yada siz unutabilecekmisiniz bu durumu? Icten içe acısını hissedecek belki asla samimiyetlerine guvenmeyeceksiniz.
Çok iyi düsünüp tartın ona göre hareket edin derim ben.

Sebeb yok demeyın
İllaki vardır .
Hıc bırsey sebebsız yere olmazkı .
Aılesınınde kafasında bırsey vardır ıstemıyordur .
Onemlı olan onun ne olduğu .
Hayır bu aıleler neden evlatlarının mutluluğuyla oynarkı .
Canım aıle onemlı faktördür helekı sevgılın annecıyse .
Isın zor cıdden .
Allah yardımcın olsun ...

tabii sebep var.
benim kabullenmek istemedigim böyle kolay bitirebilmiş olmak.
herşeyin farkındayım aslında neden olmayacagının neden zorlamaya gerek olmadıgının
uzattıkca daha fazla acı cekicegimizin farkındayım..
ben sadece kabullenmek istemiyorum sanırım.
biraz fazla önemsedik birbirimizi cok acele ettik belkide
karmakarışık herşey ve bi okadar da net..
ama geçeçek bu günler geçmeli..

teşekkür ederim..

ailelerimiz cok farklı yapıda,kültür olarak düşünce yapısı olarak cok farklı.
sebep bu. en azından artık benim imkansız görme sebebim bu.
yani eger olursa bi mucize gerçekleşmiş olur.

yani ortada olumsuz bi fikirden cok olumsuz bi durum var. o aile kendilerini bize benzetemeyecgine göre, benim ailem onlara ayak uydurmaya calışamayacagına göre ve tabii evlilik öyle görünsede iki kişilik olmadıgı için biz böyle bi sona mahkum edildik.

bana atlatabilmek kaldı..

3 ayda Evlılık kararı almak acele etmek degıldır .
Bunu işleve sokmak acele etmektır bence .
Herseyın farkında olmanız güzel .
Suanda kalbınızle mantığınız çatışıyor , umarım manıgınız galıp gelır .
Sevgiler .

Realist yaklasabilmeniz çok iyi.
Zamanla gecmeyecek hicbir acı yok, insan ölüme bile alısıyor.
Dilerim kolaylıkla atlatirsıniz bugünleri.

nasıl oldu bende anlamadım hiç.
acaba beklesek mi biraz daha mı geçse falan derken ya neden bekleyelim hadi söyleyelim dedik
sonunun böyle olabilcegini düşünmeden attık adımı.
meger yokmuş yolun devamı..
belki en hayırlısı böyle olucakmış.
öyle güzel zaman geçirdikten sonra daha fazla dayanılmaz olucaktı belkide herşey zora girecekti
bilemiyorum..

büyüdüm sanırım. artık kalbime dur diyebildigime göre birazcık büyüdüm ben..
mantık galip geldi bu kez. herşeyin bi ilki vardır benm içinde bi ilk gerçekleşiyo ve vazgeçiyorum..

Realist yaklasabilmeniz çok iyi.
Zamanla gecmeyecek hicbir acı yok, insan ölüme bile alısıyor.
Dilerim kolaylıkla atlatirsıniz bugünleri.

evet. kendimi teselli edebiliyorum sanırım.
dogru şeyler düşünüyorum ama tek bi an geliyo ki gücsüz hissediyorum.
ama geçiçek evet.
neler neler geçmedi ki.. hayırlısı böyleymiş.

umarım kolay olur. teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…