- 26 Mart 2014
- 1.020
- 754
- 73
benim de bir arkadasim bu yuzden iliskisini bitirmek zorunda kaldi. Cocuk cok iyi, cok mulayim di filan falan. Ailesi ki arkadasim cok hanimefendi bir kizdir, kendi istedikleri bir kizla ogullarini evlendirmek istedikleri icin karsi ciktilar. Cocukta afedersin sumsuk sumsuk ailesinin dedigini kabul etti, ki arkadasimi binbir ricayla kendi ailesiyle tanismaya goturdu evlerine. Bu durum tabi arkadasimin daha da gozden dusmesine sebep oldu cocugun ailesinin gozunde. Kiz cok aci cekti, zannetti ki geri gelicek bu cocuk bir iki sene sonra ailesi yumusar diye, ama beyefendi evlendi, unuttu, o kiza cektidikleri yanina kaldi ve simdi iki cocugu var.
Demem o ki, bosver o sevdadan. Ailesi istemiyosa, senin o sumsuk erkek arkadasin sebebini bile soyliyemiyorsa, ve birsey de yapamiyorsa bosver, sal gitsin. Sen onlara kalmadin. bastan boyle oldugu icin sukret haline.
Onune bak.
haklısın hemde cok haklısın. bu sümsük lafını cok sevdim şimdi..
bu öyle bişey degil su an anladım olayı ama sonuç degişmiyo bitti. canım şimdilik yanmıyo ama zaman alıcak unutmak. hayırlısı diyelim bundan sonrası içinde hayırlısı..
bu kadar cabuk olması üzmüştü ama gerçekten cok zaman geçseydi ozaman daha zordu şimdi pat diye cıktı gerçekler su yüzüne. anladım geç olmadan.. ama inanmıştım istemiştim güvenmiştim... geçiçek ...