• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel başlayan bi ilişkide aile sorunu cıkarsa...

benim de bir arkadasim bu yuzden iliskisini bitirmek zorunda kaldi. Cocuk cok iyi, cok mulayim di filan falan. Ailesi ki arkadasim cok hanimefendi bir kizdir, kendi istedikleri bir kizla ogullarini evlendirmek istedikleri icin karsi ciktilar. Cocukta afedersin sumsuk sumsuk ailesinin dedigini kabul etti, ki arkadasimi binbir ricayla kendi ailesiyle tanismaya goturdu evlerine. Bu durum tabi arkadasimin daha da gozden dusmesine sebep oldu cocugun ailesinin gozunde. Kiz cok aci cekti, zannetti ki geri gelicek bu cocuk bir iki sene sonra ailesi yumusar diye, ama beyefendi evlendi, unuttu, o kiza cektidikleri yanina kaldi ve simdi iki cocugu var.

Demem o ki, bosver o sevdadan. Ailesi istemiyosa, senin o sumsuk erkek arkadasin sebebini bile soyliyemiyorsa, ve birsey de yapamiyorsa bosver, sal gitsin. Sen onlara kalmadin. bastan boyle oldugu icin sukret haline.

Onune bak.

haklısın hemde cok haklısın. bu sümsük lafını cok sevdim şimdi..

bu öyle bişey degil su an anladım olayı ama sonuç degişmiyo bitti. canım şimdilik yanmıyo ama zaman alıcak unutmak. hayırlısı diyelim bundan sonrası içinde hayırlısı..

bu kadar cabuk olması üzmüştü ama gerçekten cok zaman geçseydi ozaman daha zordu şimdi pat diye cıktı gerçekler su yüzüne. anladım geç olmadan.. ama inanmıştım istemiştim güvenmiştim... geçiçek ...

Sezen aksunun bir şarkısı gibi geçer geçer Buda geçer neler neler geçmediki :) en güzel çağ bekarlık dönemi senin yerinde olmak isteyen o kadar kadın varki :) şu günlerinin kıymetini bil ve annanemin bir sözü ile kapatayım koca iyi bir şey olsaydı adına lale, sümbül koyarlardı. Koca seni kocatacak ondan adı koca :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sezen aksunun bir şarkısı gibi geçer geçer Buda geçer neler neler geçmediki :) en güzel çağ bekarlık dönemi senin yerinde olmak isteyen o kadar kadın varki :) şu günlerinin kıymetini bil ve annanemin bir sözü ile kapatayım koca iyi bir şey olsaydı adına lale, sümbül koyarlardı. Koca seni kocatacak ondan adı koca :))

güldürdün beni gerçekten :1:

valla haklısın. ne diyeyim ki.
ben biraz acele ediyorum her kararımda ahh akıllanabilsemm..
hemde geçiçek biliyorum. cok kötü şeyler yapmayı düşündüm ama ne saf aşıkmışım bende, diyorum şimmdi.

güldürdün beni gerçekten :1:

valla haklısın. ne diyeyim ki.
ben biraz acele ediyorum her kararımda ahh akıllanabilsemm..
hemde geçiçek biliyorum. cok kötü şeyler yapmayı düşündüm ama ne saf aşıkmışım bende, diyorum şimmdi.

Ah senin geçtiğin yoldan bizde geçtik kendimi intahara falan kalktım. Ne manyakmışım ya :) ailemi annemi çok üzdüm :( şimdiki aklım olsa yaparmıydım :(

Ah senin geçtiğin yoldan bizde geçtik kendimi intahara falan kalktım. Ne manyakmışım ya :) ailemi annemi çok üzdüm :( şimdiki aklım olsa yaparmıydım :(

ben kalkışmasamda planladım. hersey hazırdı :1:

annem için yapamadım yapmadım işte. annem ahh annem..

Güzel başlayan bir ilişkide aile sorun çıkarırsa , hep çıkaracak demektir
Sizde en güzel zamanlarınızı bu sorunlarla boğuşarak , yıpranarak geçireceksiniz
Hayatınızdan çalacaklar emin olun, huzurunuzu, mutluluğunuzu, dengenizi yıpratacaklar
Değmez, asla değmez
Üstelik sebebini bile bilmiyorsunuz ve bilmediğiniz bir şeyle mücadele ediyorsunuz
Bari sebebini söyleyebilecek kadar dürüst , delikanlı olsaymış
Yeldeğirmenlerine karşı savaşmaya gerek yok ,
Onu kendi imkansızlıklarıyla başbaşa bırakın:31:

Bende şimdi anneyim. Annemi anne olunca anladım. Vefasız olmayalım annelerimizi üzmeyelim. Annene sıkı sıkı sarıl ben sarılamıyorum :( ve anneni dinle İnan büyükler herşeyin en iyisini bilir yanılmazlar :)

Güzel başlayan bir ilişkide aile sorun çıkarırsa , hep çıkaracak demektir
Sizde en güzel zamanlarınızı bu sorunlarla boğuşarak , yıpranarak geçireceksiniz
Hayatınızdan çalacaklar emin olun, huzurunuzu, mutluluğunuzu, dengenizi yıpratacaklar
Değmez, asla değmez
Üstelik sebebini bile bilmiyorsunuz ve bilmediğiniz bir şeyle mücadele ediyorsunuz
Bari sebebini söyleyebilecek kadar dürüst , delikanlı olsaymış
Yeldeğirmenlerine karşı savaşmaya gerek yok ,
Onu kendi imkansızlıklarıyla başbaşa bırakın:31:

teşekkür ederim.
gerçekten ne diye göze aldıysam bununla başetmeyi. ne gerek varrsa..

neyseki birazcık zorlamış olsamda anladım herşeyin boşa oldugunu. böylece bu macerada bitti. artık yapsınlar ne yapıcaklarsa.

benim için bitti. bide kalbimi ikna edersem tamam...

Bende şimdi anneyim. Annemi anne olunca anladım. Vefasız olmayalım annelerimizi üzmeyelim. Annene sıkı sıkı sarıl ben sarılamıyorum :( ve anneni dinle İnan büyükler herşeyin en iyisini bilir yanılmazlar :)

aile mi önemli yani anne baba yoksa kendi kurdugun aile mi önemli bu hayatta ?
bukez oda yanıldı malesf. o güvendi nedense ona inandı. ama bukezde o saglam cıkmadı.. :1:
bu gurur nasıl yapılır

Canım bir erkek sana sahip çıkacaksa önce kendini ispat etmiş olacak öyje erkeğede aile karışamaz. Ben senin için söylemiştim annenin önemini. İnan aşk sevgi yol

Canım bir erkek sana sahip çıkacaksa önce kendini ispat etmiş olacak öyje erkeğede aile karışamaz. Ben senin için söylemiştim annenin önemini. İnan aşk sevgi yol

kendi abimden akrabmdan yakınlarımdan biliyorum erkek nedir. sevdiginde neler yapabilir. ben sandım ki oda öyle. ama degilmiş. yeniden biriyle nasıl olurum nasıl inanırım ki. ne kötü bi tecrübe bu.

Canım kaderini zorlama herşeyi zamana bırak doğru insan çıkacak karşına ..

Dertleri Ne İse Açıklamak Zorundalar Ama Suçun Neymiş Bilmelisin Mutlaka Konuştur Sevgilini :20: Sorunu Öğrenelim Ona Göre Yorum Yapalım Mezhep Farklığı Var Demişsin Buda Etken Ama Emin Değiliz Şimdi Emin Olmadan Yorum Yapmayalım Bu Arada Mezhepleriniz Neler?

bana onun hakkında ne düşünmeliyim onu söyleyin lütfen.. bırakıp gidemiyo ailenin cok önemli oldugunda hem fikiriz onunla ama bu kadar kafasının karışması bi normal geliyo bi bana haksızlık gibi geliyo.. :ssz:
Tamamen size haksızlık ben böyle bi adamı yanımda tutmam..
Bana desin annem olumlu bakmıyo ama ben senden vazgeçmem savaşıcam vs vs başımın üstünde yeri var
Ama böyle kendini geri çekeni ben aslaa kabul etmem..
İlerde Allah korusun annesinin sözünden çıkmicak diye sizi ezmeye bile kalkabilir

Benim sevgilimde annesine aşırı düşkün yat öl dese demesine kalmadan canını verir
Ama asla bizim ilişkimize annesini karıştırtmaz.. ben istiyorum evlencem der annesi varsın karşı çıksın..
Kadın beni hiç görmeden neyim neciyim bilmeden çeyiz düzüyo yaa neden çünkü oğlu öyle istiyo..

Ailesine sırt çevirsin demiyorum asla ama birinden birini seçmek zorunda bırakılmadan erkekler kararlılığını ailelerine göstermek zorunda bence..
Bana dense ki napçaz ailem istemiyo çok karşılar vazgeçeceksen ömrümden çalma derim:ssz:

Canım kaderini zorlama herşeyi zamana bırak doğru insan çıkacak karşına ..

umarım artık dogruyu ve sonuncusunu bulabiliriim.

Dertleri Ne İse Açıklamak Zorundalar Ama Suçun Neymiş Bilmelisin Mutlaka Konuştur Sevgilini :20: Sorunu Öğrenelim Ona Göre Yorum Yapalım Mezhep Farklığı Var Demişsin Buda Etken Ama Emin Değiliz Şimdi Emin Olmadan Yorum Yapmayalım Bu Arada Mezhepleriniz Neler?

artık bi önemi kalmadı, bitirdim ve sanırım iyiyim...

Tamamen size haksızlık ben böyle bi adamı yanımda tutmam..
Bana desin annem olumlu bakmıyo ama ben senden vazgeçmem savaşıcam vs vs başımın üstünde yeri var
Ama böyle kendini geri çekeni ben aslaa kabul etmem..
İlerde Allah korusun annesinin sözünden çıkmicak diye sizi ezmeye bile kalkabilir

Benim sevgilimde annesine aşırı düşkün yat öl dese demesine kalmadan canını verir
Ama asla bizim ilişkimize annesini karıştırtmaz.. ben istiyorum evlencem der annesi varsın karşı çıksın..
Kadın beni hiç görmeden neyim neciyim bilmeden çeyiz düzüyo yaa neden çünkü oğlu öyle istiyo..

Ailesine sırt çevirsin demiyorum asla ama birinden birini seçmek zorunda bırakılmadan erkekler kararlılığını ailelerine göstermek zorunda bence..
Bana dense ki napçaz ailem istemiyo çok karşılar vazgeçeceksen ömrümden çalma derim:ssz:

bende öyle düşünüyorum. buna benzer şeyler söyledim onada zaten... artık sevmeyi hakedecek biri kaldı mı şu dünyada diye düşünmeye başladım.. film gibi hayatım var resmen..
ki olay şu kiii eger ailesi kabul etseydi ben onları istemicektim ve seçim yapmaya zorlayan ben olucaktım öyle kinlendim. ben sadece onu isterdim bu durumda budaa hiç mümkün degil öyleyse benim hayatımda onlara yer yok işte...
sevgilinide taktir ettim hem anneci hem ilişkiye karıştırmıyosa nadir insanlardan :1: allah mutlu mesut etsin hakeden herkesi..

Anaa Ne Çabuk Eee Sevgilinin Tepkisi Ne Oldu?:26:

Bi Bakıma Takdir Ettim Seni Duygularının Esiri Değilsin Hani Şu Yapışkan Kişilerden Bravo :46:

Back
X