• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel başlayan bi ilişkide aile sorunu cıkarsa...

inanır mısın bende şoktayım :1: şoktan olsa gerek cok mutluyum ya benn :1:
evet fazla hızlıyım hep.. sonrası pişmanlık. herhalde ögrenirm durulmayı birrgün
sevilmiyosam durmanın ne anlamı var be canıım. gelecek dönemdeki sorunlarıda burdan bakınca görebiliyorum. peki onu mu ailesiz bırakayım kendimi mi yıpratayım.. iyi oldu biyerde de işte. aşk kolay degil. helede benim şu dönemde yaşadıgım cok cok güzeldi. belkide nazar degdi. onuda düşünmedim degil. fazla iyidik ...

sanırım ben de 3yıl degil 3ayda herseyi gormus olsaydım senin gibi bir karar verirdim :27:
dedigin gibi zaman gectikce zorlasıyor ama herseyin hayal gibi olmasından ziyade ne kadar duzgun giden bir ilişki ona bakardım herhalde.
ilk zorlukta bu cocuk suskunlugu tercih ediyorsa ilerdeki sorunları hic kaldıramazdınız zaten, belki de bunu hissettigin icin hızlı oldu ;)

fakat yine mumkun oldugunca ani kararlar vermemeye calıs bence, pismanlık agır bir yük, ben sanırım fazla saglamcıyım boyle konularda :27:

Son düzenleme:
sanırım ben de 3yıl degil 3ayda herseyi gormus olsaydım senin gibi bir karar verirdim :27:
dedigin gibi zaman gectikce zorlasıyor ama herseyin hayal gibi olmasından ziyade ne kadar duzgun giden bir ilişki ona bakardım herhalde.
ilk zorlukta bu cocuk suskunlugu tercih ediyorsa ilerdeki sorunları hic kaldıramazdınız zaten, belki de bunu hissettigin icin hızlı oldu ;)

fakat yine mumkun oldugunca ani kararlar vermemeye calıs bence, pismanlık agır bir yük, ben sanırım fazla saglamcıyım boyle konularda :27:

ben agır laflarımı ettikten sonra. tekrar düşündüm. oluru var mıydı sence dedim .. cvp gelmeden yeniden vazgeçtim :1: bilmiyorum. eger zaman geçerde geri dönerse yeniden bi düşünürüm ama. herşeyi göze alıp gelmiş olursa. bende tükenmemişssem eger. onu yaşamaya degerdi bu hayat.gerçekten güzeldi herşey...

ek cvp :)

cok sevdim. işte bu dedim. aldıgım nefes onun içindi. atan kalbimde onundu. benmkini coktan almıştı çünkü. gözlerini anlatmak için bi tarif yok. onun ellerine bile aşık olmuştum ben. gülerken cıkardıgı aptal sesi duymak içinde cok şebeklik yapmışlıgım vardı. sesinin tonundan bahsetmeye gerek yok. duymadan geçirdigim tek sabahım olmadı.. aşıktım. çünkü karşılıklıydı. sonrası hüsran olsada ben onu cok sevdim...

aşk gecici körlük hali gibi,
sevgiyi de icinde barındırıyor ama zaman gectikce asıl onu olusturmanın daha zor oldugunu anlıyorsun.
ilk sorunda perdeler gozunden kalkmıs ya da öngörü ile cok da goze almaya deger bir sey olmadıgına karar vermissin.
fakat bu konuyu burada bırakmayacakmıssın gibi geliyor, umarım istedigin gibi olur her sey...

Deymiyor Ama Ömürden Çalıyor Onu Napcaz

baksana bana olana..

daha 5 güne kadar bi rüyadaydım sanki uyanırsak diye korkuyorum dediigim de ben hep yanındayım diyen adam yok oldu..

yapcak bişey var mı.. gidiyo ömür..

aşk gecici körlük hali gibi,
sevgiyi de icinde barındırıyor ama zaman gectikce asıl onu olusturmanın daha zor oldugunu anlıyorsun.
ilk sorunda perdeler gozunden kalkmıs ya da öngörü ile cok da goze almaya deger bir sey olmadıgına karar vermissin.
fakat bu konuyu burada bırakmayacakmıssın gibi geliyor, umarım istedigin gibi olur her sey...

fal bakmış gibi yorum yaptın :1:

ben bugun burda bıraktım. içim yanmadı mı yandı. ama gerçekci olmak lazım. acı verse bile ben bu unutma vazgeçme işinde cok güçlüyüm nasıl oluyosa. cok kolay unutuyorum isteyince. sonra patlak vermesse birikimler idare ediyorum uzun zaman :1:

gelirde cok sevmişim be mor kelebegim derseee.. bilmiyorum... :ssz:

AMİN :)

Son düzenleme:
ben agır laflarımı ettikten sonra. tekrar düşündüm. oluru var mıydı sence dedim .. cvp gelmeden yeniden vazgeçtim :1: bilmiyorum. eger zaman geçerde geri dönerse yeniden bi düşünürüm ama. herşeyi göze alıp gelmiş olursa. bende tükenmemişssem eger. onu yaşamaya degerdi bu hayat.gerçekten güzeldi herşey...

sanırım bir daha yuzunu gormek istemiyorsam agır konusurum,
yani bir seyi bu kadar köklü silecek sekilde karar alabiliyorsan arkana bakmamanı oneririm...

gerci tezcanlılık seni, sen yapan bir ozellikse de cok degistirmeye gerek yok ama karsılastıgın sorunlarda veya o ilk kalp atıslarında biraz daha sogukkanlı olmaya calıs...

bunları yazıyorum, cunku bir zamanlar ben de senin gibiydim, herhalde zaman sabrı da ogretiyor...

sanırım bir daha yuzunu gormek istemiyorsam agır konusurum,
yani bir seyi bu kadar köklü silecek sekilde karar alabiliyorsan arkana bakmamanı oneririm...

gerci tezcanlılık seni, sen yapan bir ozellikse de cok degistirmeye gerek yok ama karsılastıgın sorunlarda veya o ilk kalp atıslarında biraz daha sogukkanlı olmaya calıs...

bunları yazıyorum, cunku bir zamanlar ben de senin gibiydim, herhalde zaman sabrı da ogretiyor...

tekrar gördügümde bişey hisseder miyim bilmiyorum gerçekten. nasıl bu kadar cabuk karıştı duygularım hiç anlamadım...

Bi kaç sene öncesinde daha fenaydım. hemen hallederdim ne varsa. asla sabrım tahmülüm yoktu. bukez 2 3 gün susabildim :1: sanırım canım cok yandı. son konuşmalarla da cok ugraşmanın fayda etmicegni hissettim. ya benimledir ya degildir sonuçta. seçimi ona bırakmak yerinede hadi bakalıım bittiik dedim.. kolay olmadı ki. nasıl olsun...

kendimi tekrar durdurmalıyım dimi.. bu işin olur yanı yok... :ssz:

Son düzenleme:
seni hic tanimadan hakkinda hicbir sey bilmeden, sevgilin ciddi bir iliskim var der demez kesin bir dille onaylamadilarsa muhtemelen ogullari icin gozlerine kestirdikleri bir gelin adayi vardir cepte. yok ama sevgilin detay verdiyse seninle ilgilo o detaylarsa takildklari bir sey vardir ve sevgilin sen uzulursun diye sana söyleyememistir. biraz ogrenmek icin zorla bence

seni hic tanimadan hakkinda hicbir sey bilmeden, sevgilin ciddi bir iliskim var der demez kesin bir dille onaylamadilarsa muhtemelen ogullari icin gozlerine kestirdikleri bir gelin adayi vardir cepte. yok ama sevgilin detay verdiyse seninle ilgilo o detaylarsa takildklari bir sey vardir ve sevgilin sen uzulursun diye sana söyleyememistir. biraz ogrenmek icin zorla bence

üzmemek için söylemedigi bişey kesinlikle var.dı.... malesef aşabilcegim bi sorun degil. cünkü biz bir olamadık bu sorunda.. bilmiyorum neydi sorun ama ben benimle savaşmadıgı için bıraktım onu.. ayrıldık bile diyemiyorum ....

Son düzenleme:

ne zorlaması mrsfreesia,
uzerine soguk su içildi bile...

baksana bana olana..

daha 5 güne kadar bi rüyadaydım sanki uyanırsak diye korkuyorum dediigim de ben hep yanındayım diyen adam yok oldu..

yapcak bişey var mı.. gidiyo ömür..

ayh ben aralari okumadan atladim guzin ablaliga ama kiz ayrilmis bile :27: kiyamam. ben de 4 gun önce bi ruyadaydim bi uyandim adam yanimda yok:)) hala yok. dun 3 kez aradi gerci numarasi engelli arayinca mesgule dusuyor. bugun de kisa mesaj atmis, sms olduğundan degil adam harbiden kisa msj atmis "annenden bile engellemissin vay be " 5 kelime. bir hafta once ayrilirsam diye kapimda yatiyodu. havalarin isinmasindan filan herhalde mevsimsel bir dokuntu var bu ara:37: cevremde 5 kisiden 3 u ayrilmis. hakkimizda hayirlisi olsun kizlar.

konu sahibi bu arada bir üstteki yorumum kendi iliskkmden yola cikarak yaptigim bir yorumdu. bizjmkinin annecigi de bilmeden etmeden karsi cikmisti baska birini dusunuyordu ogluna Allahin geri kafalisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X