Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanır mısın bende şoktayımşoktan olsa gerek cok mutluyum ya benn
![]()
evet fazla hızlıyım hep.. sonrası pişmanlık. herhalde ögrenirm durulmayı birrgün
sevilmiyosam durmanın ne anlamı var be canıım. gelecek dönemdeki sorunlarıda burdan bakınca görebiliyorum. peki onu mu ailesiz bırakayım kendimi mi yıpratayım.. iyi oldu biyerde de işte. aşk kolay degil. helede benim şu dönemde yaşadıgım cok cok güzeldi. belkide nazar degdi. onuda düşünmedim degil. fazla iyidik ...
Başaklar İyidir Candır Sevin Onları![]()
sanırım ben de 3yıl degil 3ayda herseyi gormus olsaydım senin gibi bir karar verirdim![]()
dedigin gibi zaman gectikce zorlasıyor ama herseyin hayal gibi olmasından ziyade ne kadar duzgun giden bir ilişki ona bakardım herhalde.
ilk zorlukta bu cocuk suskunlugu tercih ediyorsa ilerdeki sorunları hic kaldıramazdınız zaten, belki de bunu hissettigin icin hızlı oldu![]()
fakat yine mumkun oldugunca ani kararlar vermemeye calıs bence, pismanlık agır bir yük, ben sanırım fazla saglamcıyım boyle konularda![]()
Seeveriz sevmez miyiiz![]()
senin ordaki o keşke neymiş acaba ?![]()
Çok Keşkem Var Say Say Bitmiyor![]()
ek cvp :)
cok sevdim. işte bu dedim. aldıgım nefes onun içindi. atan kalbimde onundu. benmkini coktan almıştı çünkü. gözlerini anlatmak için bi tarif yok. onun ellerine bile aşık olmuştum ben. gülerken cıkardıgı aptal sesi duymak içinde cok şebeklik yapmışlıgım vardı. sesinin tonundan bahsetmeye gerek yok. duymadan geçirdigim tek sabahım olmadı.. aşıktım. çünkü karşılıklıydı. sonrası hüsran olsada ben onu cok sevdim...
Deymiyor Ama Ömürden Çalıyor Onu Napcaz
aşk gecici körlük hali gibi,
sevgiyi de icinde barındırıyor ama zaman gectikce asıl onu olusturmanın daha zor oldugunu anlıyorsun.
ilk sorunda perdeler gozunden kalkmıs ya da öngörü ile cok da goze almaya deger bir sey olmadıgına karar vermissin.
fakat bu konuyu burada bırakmayacakmıssın gibi geliyor, umarım istedigin gibi olur her sey...
Malesef Yok Evet Olacakla Öleceğe Bide Giden Zamana Çare Yok![]()
ben agır laflarımı ettikten sonra. tekrar düşündüm. oluru var mıydı sence dedim .. cvp gelmeden yeniden vazgeçtimbilmiyorum. eger zaman geçerde geri dönerse yeniden bi düşünürüm ama. herşeyi göze alıp gelmiş olursa. bende tükenmemişssem eger. onu yaşamaya degerdi bu hayat.gerçekten güzeldi herşey...
sanırım bir daha yuzunu gormek istemiyorsam agır konusurum,
yani bir seyi bu kadar köklü silecek sekilde karar alabiliyorsan arkana bakmamanı oneririm...
gerci tezcanlılık seni, sen yapan bir ozellikse de cok degistirmeye gerek yok ama karsılastıgın sorunlarda veya o ilk kalp atıslarında biraz daha sogukkanlı olmaya calıs...
bunları yazıyorum, cunku bir zamanlar ben de senin gibiydim, herhalde zaman sabrı da ogretiyor...
Peki Tamam Öyle OlsunHadi Ben Kaçtım İyi Geceler
![]()
seni hic tanimadan hakkinda hicbir sey bilmeden, sevgilin ciddi bir iliskim var der demez kesin bir dille onaylamadilarsa muhtemelen ogullari icin gozlerine kestirdikleri bir gelin adayi vardir cepte. yok ama sevgilin detay verdiyse seninle ilgilo o detaylarsa takildklari bir sey vardir ve sevgilin sen uzulursun diye sana söyleyememistir. biraz ogrenmek icin zorla bence
seni hic tanimadan hakkinda hicbir sey bilmeden, sevgilin ciddi bir iliskim var der demez kesin bir dille onaylamadilarsa muhtemelen ogullari icin gozlerine kestirdikleri bir gelin adayi vardir cepte. yok ama sevgilin detay verdiyse seninle ilgilo o detaylarsa takildklari bir sey vardir ve sevgilin sen uzulursun diye sana söyleyememistir. biraz ogrenmek icin zorla bence
baksana bana olana..
daha 5 güne kadar bi rüyadaydım sanki uyanırsak diye korkuyorum dediigim de ben hep yanındayım diyen adam yok oldu..
yapcak bişey var mı.. gidiyo ömür..