1. Biseksüelsindir.
2. Vücudundan memnun değilsen eğer, gözün kayıyordur istemeden. Keşke bende bu kadar güzel olsam diye düşünüyor olabilirsin.
Ozenmektir
1. değilim. Çok şükür demeyeceğim çünkü öyle de olabilirdim ve o şekilde olan insanlar da var. Ve bu ayıp değil.
2. Yüksek ihtimal :)
E ne var ki bunda. Ben güzel olan her şeye bakmayı sevebilirim. Bu bir kadın vücudu da olabilir bir kedi yavrusu da. Yeterki benim güzellik anlayışıma hitap etsin.
:) Yada kendinden memnunsan, belki shot'unda dediği gibi takdir ediyorsundur. Benim fazla kilom var, o yüzden az biraz kıskanıyorum, ve kıskançlıkla bakıyorum, itiraf edeyim burda
Spor lazım bana. Ama hiç vaktim yok. Biraz da ön göğüs bölgemdeki kemikler çok olmasa da biraz çıkıntılı. Karın bölgem de dümdüz olmuyor
kendini sevmiyor ve beğenmiyorsun
hepsi bu.
20 kilo fazlam var kuzum. :) Boyum var, çaktırmıyorum. Oda olmasa yuvarlanıcam.
Ama yüzümü çok beğenirim. Hiç mütevazi olamıycamDiyetteyim ne zamandır, 4 kiloya yakın verdim. Devam ediyorum bakalım :)
Maşallah maşallah :) Sevindim adına :) Umarım ben de spor yapınca istediğim sonuçları alabilirim. Bugüne kadar hiç gitmedim spor salonlarına falan. Belki işe yarar :)
Belki değil, direk işe yarar. O hatunlarda sporu bıraksa, 1 yıl sonra bambaşka görünürler. Her şeyin başı spor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?