Güzel bayan vücutları. .

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
Öncelikle konu başlığını dikkat çeksin diye bu şekilde yazmadım, başka ne yazacacağımı bilemedim, söyleyeyim de :) Kızlar benim fiziğim vasat sayılır. 1,63 boyum var ve 59-60 kiloyum.

Sorun demeyeyim de şu şekilde bir durumum var; Mesela Milliyet, Mynet gibi haber sitelerini bilirsiniz ki çok açık saçık ve taş gibi hatun fotoğrafları yayınlanıyor. Ben onlara bakmadan edemiyorum. İlgi duymuyorum, erek arkadaşım var ve onu çok seviyorum. Hiçbir problemim yok çok şükür. Ama bu, o güzel vücutlu hatunlara bakma isteği nedir ki . .

1. Biseksüelsindir.

2. Vücudundan memnun değilsen eğer, gözün kayıyordur istemeden. Keşke bende bu kadar güzel olsam diye düşünüyor olabilirsin.

Boşuna dememişler, kendini bir erkek baktığı zaman değil, bir bayan baktığı zaman güzel hisset diye ! : ) Estetik anlayışımız gelişmiş, bakıciiz tabi bence bunda bir şey yok : )

Kadın vücudu estetiktir. Cinsel bir heyecan duymadan bir kadın vücudunun, tıpkı erkek vücudu gibi, güzelliğini takdir edebilirsiniz.
Ben mesela kadın halimle Emily Ratajkowski'yi çok beğeniyorum, taş gibi kadın ne yalan söyleyeyim

E ne var ki bunda. Ben güzel olan her şeye bakmayı sevebilirim. Bu bir kadın vücudu da olabilir bir kedi yavrusu da. Yeterki benim güzellik anlayışıma hitap etsin.

Valla ben de bazen kendimi kadın fotğraflarına bakarken buluyorum, korkulcak bişey olduğunu hiç düşünmemiştim.

1. Biseksüelsindir.

2. Vücudundan memnun değilsen eğer, gözün kayıyordur istemeden. Keşke bende bu kadar güzel olsam diye düşünüyor olabilirsin.

1. değilim. Çok şükür demeyeceğim çünkü öyle de olabilirdim ve o şekilde olan insanlar da var. Ve bu ayıp değil.
2. Yüksek ihtimal :)

1. değilim. Çok şükür demeyeceğim çünkü öyle de olabilirdim ve o şekilde olan insanlar da var. Ve bu ayıp değil.
2. Yüksek ihtimal :)

:) Yada kendinden memnunsan, belki shot'unda dediği gibi takdir ediyorsundur. Benim fazla kilom var, o yüzden az biraz kıskanıyorum, ve kıskançlıkla bakıyorum, itiraf edeyim burda

E ne var ki bunda. Ben güzel olan her şeye bakmayı sevebilirim. Bu bir kadın vücudu da olabilir bir kedi yavrusu da. Yeterki benim güzellik anlayışıma hitap etsin.

Bende özenmek var sanırım. .

:) Yada kendinden memnunsan, belki shot'unda dediği gibi takdir ediyorsundur. Benim fazla kilom var, o yüzden az biraz kıskanıyorum, ve kıskançlıkla bakıyorum, itiraf edeyim burda

Spor lazım bana. Ama hiç vaktim yok. Biraz da ön göğüs bölgemdeki kemikler çok olmasa da biraz çıkıntılı. Karın bölgem de dümdüz olmuyor

Spor lazım bana. Ama hiç vaktim yok. Biraz da ön göğüs bölgemdeki kemikler çok olmasa da biraz çıkıntılı. Karın bölgem de dümdüz olmuyor

20 kilo fazlam var kuzum. :) Boyum var, çaktırmıyorum. Oda olmasa yuvarlanıcam.

Ama yüzümü çok beğenirim. Hiç mütevazi olamıycam Diyetteyim ne zamandır, 4 kiloya yakın verdim. Devam ediyorum bakalım :)

kendini sevmiyor ve beğenmiyorsun
hepsi bu.

Vücudumda yüzümü çok seviyorum. Çok beğeniyorum. Ama takıntılı bir insanım. Vücudum çok güzel ve kusursuz olsun istiyorum. Bunu herkes ister sanırım. Ama bende takıntı oldu galiba. .

20 kilo fazlam var kuzum. :) Boyum var, çaktırmıyorum. Oda olmasa yuvarlanıcam.

Ama yüzümü çok beğenirim. Hiç mütevazi olamıycam Diyetteyim ne zamandır, 4 kiloya yakın verdim. Devam ediyorum bakalım :)

Maşallah maşallah :) Sevindim adına :) Umarım ben de spor yapınca istediğim sonuçları alabilirim. Bugüne kadar hiç gitmedim spor salonlarına falan. Belki işe yarar :)

Maşallah maşallah :) Sevindim adına :) Umarım ben de spor yapınca istediğim sonuçları alabilirim. Bugüne kadar hiç gitmedim spor salonlarına falan. Belki işe yarar :)

Belki değil, direk işe yarar. O hatunlarda sporu bıraksa, 1 yıl sonra bambaşka görünürler. Her şeyin başı spor.

Belki değil, direk işe yarar. O hatunlarda sporu bıraksa, 1 yıl sonra bambaşka görünürler. Her şeyin başı spor.

Hadi bakalım. Yazdan sonra, ancak eylül gibi kalkışabilirim ben o işlere ancak :) işe yarayınca sana cevap yazacağım kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…