Güzel bayan vücutları. .

Hadi bakalım. Yazdan sonra, ancak eylül gibi kalkışabilirim ben o işlere ancak :) işe yarayınca sana cevap yazacağım kesin :)

Bende işe başlayayım eve bir tane ekliptik bisiklet alıcam. 3 kere yazıldım spora ama gidemiyorum, vakit bulamıyorum. Biraz toparlasam platese başlıcam. Birbirimize yazalım o zaman, moral veririz.

Bende işe başlayayım eve bir tane ekliptik bisiklet alıcam. 3 kere yazıldım spora ama gidemiyorum, vakit bulamıyorum. Biraz toparlasam platese başlıcam. Birbirimize yazalım o zaman, moral veririz.

Kesinlikle. Faydalı olacağına eminim. Ben de en azından spora başlayabilinceye kadar diyete giriyorum ! :)

Halinden memnun degilsin..takinti yapmissin..ayrica o fotodakiler mükemmel degil.o fotolarin cogu rötuşlu..tulin sahin demisti dunyaca unlu modellerin bile catlagi var ..kimse mükemmel degil..

Bence kadınların güzelliğine heves ediyorsun. Kendini onların yerinde bile düşlüyor olabilirsin. Herkes ister güzel olmak. Ama onlarla kendini de kıyas etme bence sonuçta onlar spro yapıyor dengeli besleniyor, estetik oluyor. Bir sürü takviyeleri var...
Sevgilin seni beğeniyor mu önemli olan bu...

Evet beni beğenir. En azından öyle söylüyor.

Güzel olunca bakiyoruz işte :) ayrıca fistik gibisin balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…