Güzel bayanların yanında hep çirkin erkek olurmuş

güzellik görecelidir bana göre de..

bazilari bana sen güzelsin esin hic yakisikli degil derken
kimiside nekadar yakisikli tatli esin var der.. kimbilir belki iclerinden ( sana göre fazla) bile diyorlardir, yüzüme söylemediler hic =)

yani herkesin ayri göz zevki vardir..

aşk bu güle de konuyor otada valla tip önemli değil adam beni sevsin önm versin yeter:)ki gerisi yalannnnnnnnnnnnnnn ben aşkımı çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmm

ben cevremde hangi cifti gorsem tam birbirlerine yakismislar diyorum
herkes dengini buluyor
pek rastlamiyorum oyle cirkin erkegin yanında cok guzel bayanakafamçokkarıştı

birtek benim dengim yok su dunyada diyorum :)

bazen ben de denk geliyorum.
bazı kadın çok güzel oluyor ama beyin olarak çok noksan oluyor.
bir şekilde dengeleniyor bence.

ben genelde son derece hoş ve alımlı erkeklerin yanında çirkin ve bakımsız bayanlar görüyorum.. çok güzel bayanların yanında çirkin erkek gördüğüm pek söylenemez..

evet evet haklı olabilirsin, hem sanki çirkin erkekler daha bi romantiklermiş gibi geliyo bana öyle olabiirmi acab a CADIARZU

bilemem...
ben kadının daha güzel olması gerektiğine inananlardanım...
içindekini dışıyla birleştirmiş kadında güzeldir...
insana huzur verir...
kimsenin şöyle kaş böyle göz peşinde koşmayacağı bir gerçek belli bir yaştan sonra...
kastettiğim güzellik yada çirkinlik değil...
estetiği göz ardı etmem ama asıl değer verdiğim uyumdur...

Genede öyle oluyor.Güzel kadına çirkin erkek,Yakışıklı erkeğede çirkin kadın düşüyor.Bu kadermidir bilinmez ama dendengine düşeni çok az.Tamam kafa uyumuda olmalı ama zamanında eş seçerken önemsemediğimiz güzellik seneler sonra eşlerden birinin yıprandığı zaman ortaya çıkıyor,daha sonra da ihanetler.

beni genelde çok beğenir etrafımdaki insanlar
aşkım da boylu poslu çook sempatiktir
biz yakışanlardanız yerimseniben

şekercim kimi zaman için doğru bir tespit olabilir...gerçekten bazen güzel bir bayanın yanında ne kadarda çirkin bir erkek ya da ne kadar yakışıklı dediğim erkeğin yanında çirkin bir kız -tatlicadiarzu- ne yaparsın ki gönül ferman dinlemiyor kalp gözü dediğimiz şey devreye giriyor yerimseniben benle sevdiğim ama allaha çook şükür çok uyumluyuzdur herkes ne kadar yakıştığımızı söylüyor allah nazarlardan korusuuun amiiin :Saruboceq:

Evet hep öyle olur..
Bayan güzelse erkek çirkindir.
Erkek yakışıklıysa bayan çirkin..
4-5 sene önce bir sevgilim vardı
Arkadaşım senin böyle bir erkekle işin ne allah aşkına demişti..kaydirigubbakcemile3
Gönül işte
Uyumlu çift bence çok nadir var
Ama geçen gün karanfilde dolaşırken bir çift gördüm hayran kaldım
Oğlana da kız'a da.. Gördüğüm tek birbirine yakışan çiftti

ayyyy bunu defalarca gördüm defalarac yani
ya kız çok güzel erkek çirkin ;bu kız buna nasıl varmış dersin
ya erkek çok yakışıklı kız çirkin;bu adam bunu nasıl almış dersin
yaaa hiç anlayamıyorum bu kavramı

yoo ben güzelim, kocam da yakışıklı :1rolleyes:

ben siyah jeep hastasıydım. eskiden hep içlerine bakardım, çirkin bir adam yanında güzel bir kadın. bilmem anlatabildim mi?

orda burda sütten dili yanmış öğüt dağıtan bahtsız gelin moduma geçerek; huyu güzel olsun dışı diil içi güzel olsun diyorum. takılmayın dışına önemli olan ambalajın içi diorumm nasılsa ambalaj atılıp gidilio günün birinde. bir sivilce, bi yanık,bi kesik vs bile yetio.
allah çirkin şansı versin hepimize!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…