Güzel bayanların yanında hep çirkin erkek olurmuş

Bugün öğle tatilinde dışarı çıktım ve
buna tekrar inandım..Harika bir hatun ve yanındaki erkek..
yok yok bir güzele bir çirkin,tencere kapak gibi,
arada olanlarda istisna sanırım...

İstisnalar olsa da doğa kanunu gibi bişi bu..
Etrafımda var bir kaç tane güzel-yakışıklı çiftler
Genelde hep kıskanılıyorlar imreniyor insanlar onlara..

yanlış ,benim kocam çok yakışıklı..:82:

çokta yakıştırırlar bizi

etrafımda da genelde uyumlu cıfltler var ..yakışmıyor dedıklerım cok nadir..

Son düzenleme:
Oldum olası yakışıklı erkeği sevmem. Aman aman güzel bir kadın değilim ama, arkadaş listemi güzel sayılamayacak türdekiler oluşturur.

açık söylemek gerkirse eşimle bizi yakıştırmazlar eşim öyle yakışıklı değildir hatta ben onu çirkin şey diye severim bazende yakışıklı kocam derim yalan söyleme ben biliyorum ne olduğumu der ammaa ben onu çok seviyorum ve o gönlümün en yakışıklısı evet herkes bana evlenmeden önce hiç yakışmıyorsunuz sen manken gibi kızsın diyorlardı ama ben onun aklına beynine insanlığına aşığım ben onu çok seviyorum birçok kadının belkide göremediği şekilde şımartılıyor ve el üstünde tutuluyorum çok çok temiz ve iyi bir insan ve bana tahammül ediyor o yüzden bana dünyanın en yakışıklı erkeği gibi geliyor

iki mükemmel insan bir araya gelemez:
mükemmel kadın ilk seferde "evet" demez
mükemmel erkek "ikinci bir şans" vermez.

buyüzden güzel kadının yanında çirkin erkek, yakışıklı erkeğin yanında da çirkin kadın vardır hep.

amaan ne fark eder canim herkesin sevgilisi kendine guzel...
onemli olan iyi gunde kotu gunde, hastalikta saglikta diye soz verecegin kisinin
bunu haketmesi

Çok doğru bir izlenim
kimse dengine düşmüyor...
Bizdede öyle mesela
ben eşimi beğenirim,yakışıklı bulurum ama
beni daha güzel bulurlar kendi aileside dahil :))

benim kuzenim çok güzel esmer güzeli ama boylu boslu , kocası da çok yakışıklı uzun boylu sarışındı . dikkat edin di,li geçmiş zaman kullanıyorum her gören ne kadar birbirlerine uygun düşmüşler diye söylerdi bazılarıda hasetle tabiki çokta tatlı bir oğulları vardı . ve gözemi mi geldiler bilemiyorum 8 yıl önce kocası olcak karaktersiz , bir işyerindeki sekreter kızla kaçtı kızda kara kuru kuzenimin omuzuna anca gelir , işte böyle kızlar . şimdi ikiside başkalarınla evli ama teyze kızım daha yeni evlendi evladını büyütmekle meşgul du ve çalışıyordu daha 37 yaşında . alın size yaşanmış bir acı hikaye . bense kendimden yaşça büyük biri ile evliyim kocam göbekli ve birazda benden kısa .yakışp yakışmamakta önemli ama , başkalarının ne düşündüğü çok ta önemli değil . huzurluyum . aldatılmadım , hep el üstünde tuttu beni.

aldatılma korkusu bunu seçtiriyor olabilir.
aldatılma korsu ile hiç yaşamadım ben , bu ne çok güzel olduğumdan nede kibirden arkadaşım giden gitmişse yapacak bir şey yok gurur onur şeref insanı diğer canlılardan ayırır , :

bayan güzelse erkek göbekli yaşlıysa fakat birazda karizması varsa adamda para çok demektir:)hep böyle oluyor .bazende güzel erkeklerin yanında sevgilileri çirkin bakımsız oluyor.denk illa vardır

genelde yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kadınlar oluyor neden bu böyle kızlaryaa mantıklı bir açıklaması olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…