- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Hazal melek
-
Sebeb ne. Niye böyle yapiyorinan bilmiyorum ve çok yoruldum o benim ailemle ben onun ailesi ile görüşmüyorum çocugum daha konuşamıyor ailem bakıyor çocuk konuşmaya başlayıncada herşey sorun olacak evdeki her kavgayı anlatır ordan eve laf getirir ben kafayı yemek üzereyim.
Amin.insan karısı yılbaşında evinde oturmak istiyor diye sevinmesi gerekirken bu kavgayı cıkardı işte gecede oysa 3 gun sonra dogumgunu vardı yıne 300 tl masraf yaptım sürpriz için onuda iptel et dedi. 15 gun arayla 600 tl masraf cok değilmiRabbim yardimcimiz olsun rabbim hidayet versin .
Gelmesin işte ne güzel. Komsu da kim oluyor ya. Nasıl bir çevreniz var sizinAsıl şey kayinvalidem geldiğimden beri gelmedi evime bende aramadim oda aramadı beni kayinimda evine ekmek getiriyor esim görevde olduğu için ekmegi kapıya asip gidiyor benlede konuşmuyor ben kapıyı açtığım anda gidiyor hiç görmüyorum bugünde aynısını yaptı .komsumda hazal kayinin eve cagirsana hoşgeldin etsene evine dedi.bak böyle yaparsan yanliz kalirsin dedi.sizce suç benimmi sizce
sen evlendin artık benim hükmüm altındasın ben gel dersem gel git dersem git diyor.maaşı aldıgım gibi borçlara yaıtıryoruz ailesi beni hiç kabullenmedi annesi hep doldurdu bunu ben bayıldım üstümden atladı gitti kahvesini içti annesi.herşey dediğim gibi olsun diyor.her hafta onlara gidilsin hatta aynı şehirde evler ona ragmen yatılsın biz gelin kaynanayız diye diğin dernek gezilsin el ayak öpülsün sürekli 32 diş sırıtılsın bende bunları yapmadım.ne bebek mevlitime ne dogum gününe hiç bişeylerine gelmediler.Sebeb ne. Niye böyle yapiyor
Ben öyle yaptım aldım karşıma konuştum cittiyim 3 ay süre kendine ceki düzen ver eğer vermezsen bu evlilik biter sende i cindekilerini anlatAmin.insan karısı yılbaşında evinde oturmak istiyor diye sevinmesi gerekirken bu kavgayı cıkardı işte gecede oysa 3 gun sonra dogumgunu vardı yıne 300 tl masraf yaptım sürpriz için onuda iptel et dedi. 15 gun arayla 600 tl masraf cok değilmi
adam cevap bekliyorya işte boşanalım dersem pazartesi mahkmeye gidecek.Ben öyle yaptım aldım karşıma konuştum cittiyim 3 ay süre kendine ceki düzen ver eğer vermezsen bu evlilik biter sende i cindekilerini anlat
Hic sormayın zaten mesafe koydum insanlarla aramaGelmesin işte ne güzel. Komsu da kim oluyor ya. Nasıl bir çevreniz var sizin
sonrada derdi çocuga annen yüüzünden boşandık.adam cevap bekliyorya işte boşanalım dersem pazartesi mahkmeye gidecek.
mahkemede bile sorarlar niye sebeb ne? Diyeadam cevap bekliyorya işte boşanalım dersem pazartesi mahkmeye gidecek.
şiddetli geçimsilzik ve cinsel hayat der.ailesine benimle arasında yeterli cinsel hayat yok diyen adam mahkemede de rahatlıkla söyler heralde.mahkemede bile sorarlar niye sebeb ne? Diye
İnsanlar böyle selam verir borclu cıkarsın. Eşin dondu mu yurtdısından.Sakın cocuk dogunca da bunalıp edip kaynananı eve yerlestırme.İki gun bakar 3. Gun cocugu da ben buyuttum der.Küslük koy konusma gitme gelme.Hic sormayın zaten mesafe koydum insanlarla arama
Cinsellikmişiddetli geçimsilzik ve cinsel hayat der.ailesine benimle arasında yeterli cinsel hayat yok diyen adam mahkemede de rahatlıkla söyler heralde.
Yok merak etme gitmiyorum asla esimde geldi sadece iste köylere göreve gidiyor ara sıraİnsanlar böyle selam verir borclu cıkarsın. Eşin dondu mu yurtdısından.Sakın cocuk dogunca da bunalıp edip kaynananı eve yerlestırme.İki gun bakar 3. Gun cocugu da ben buyuttum der.Küslük koy konusma gitme gelme.
Evet kavga edip evden ayrıldıgımda ailesi gelmiş herşeyi anlatmış isteklerimi karşılayamıyor diye.zaten bundan seneler öncede annesi gelip bana sordu sürekli agresif oglum acaba yeteri kadar tatmin mi olmuyor dedi bunu gelinine sorduCinsellikmi
Ya iğrenç bir an aklima kayinvalidem geldi .banada kayinvalidem oğluna mantarı bulaştırma demişti surekliEvet kavga edip evden ayrıldıgımda ailesi gelmiş herşeyi anlatmış isteklerimi karşılayamıyor diye.zaten bundan seneler öncede annesi gelip bana sordu sürekli agresif oglum acaba yeteri kadar tatmin mi olmuyor dedi bunu gelinine sordu
Çocuk dogunca da aman cocuga baksın yardım etsın falan dıye evıne yerlestırme. Eşine guleryuzlu davran sen iyi ol gene o kotu olursa kendi bilir. Gunah senden gitsinYok merak etme gitmiyorum asla esimde geldi sadece iste köylere göreve gidiyor ara sıra
Cocuk konusunda hiç öyle bilgisiz değilim yegenime kendin baktım herşeyi bilirim ve bide lisedede çocuk gelişimi için kursa gitmiştim. Simdi esimede iyi davranacagim zaten ben hiç citti duramiyorum bilmiyorum niye böyle bir yapım var .ama hayatına dairde taviz veremem gerekiyorÇocuk dogunca da aman cocuga baksın yardım etsın falan dıye evıne yerlestırme. Eşine guleryuzlu davran sen iyi ol gene o kotu olursa kendi bilir. Gunah senden gitsin
Cocuk konusunda hiç öyle bilgisiz değilim yegenime kendin baktım herşeyi bilirim ve bide lisedede çocuk gelişimi için kursa gitmiştim. Simdi esimede iyi davranacagim zaten ben hiç citti duramiyorum bilmiyorum niye böyle bir yapım var .ama hayatına dairde taviz veremem gerekiyor
Annem dogum için geliyor zaten yanima ekmekte esim sen usume araba var getirsin o dedi.trip de atmiyorum ama doğru geçmişi bana söylediklerini hatırlatıyorum ve sürekli. Esim sürekli bana canim cicim le hitap ediyor.bense içinden gelmiyor onu söylemek ismiyle hitap ediyorum ona.oda ne zaman eskisi gibi bana canim diyeceksin diyor ve ben ne zaman kirdigim bu kalbe girebilirim diyorCiddi durmanıza ya da bundan sonra trip yapmanıza gerek yok. Madem eve düzelme umuduyla döndünüz, yaşananları affedip tekrar şikayet etmeden, başa kakmadan ilişkinizi yürütmeyi deneyin. Ancak asla olanları unutmayın. Net duruş göstermek, sürekli somurtmak ya da şikayet etmekle olmaz, tavrınız net olsun. Vurması gerekmez, ev içinde ses yükselmesine izin vermeyin mesela.
Onun dışında, doğru adımlar atmışsınız. Ailesiyle görüşmeyin. Ekmeğinizi de kendiniz alın bence, kaynınız size niye ekmek getiriyor ki? Çocuğunuz olduğunda da annenizden rica edin yardıma gelsin ya da kendi tarafınızdan bir kadın. Desteğe ihtiyacınız olur. Eşinizin de sağa sola gitmesi gerekiyor iş için, birini ayarlamazsınız yalnız kalmayın diye annesi gelir. Onu ayarlayın şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?