- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Hazal melek
-
Onu yaptım 3 aymuhlet verdim .hatta sonuda diyim ceki duzen vermezsen bu evlilik biter .Eski konularını bilmiyorum ama 90 gün ayrı kalıp sonra eve döndüğünde pişmanım diyen bir eşin lafını ben ciddiye almam. Pişman olan 90 gün nasıl ayrı kalır? Kvdeden iğreniyor olabilirsin ama kocanda iş yoksa kv olsa ne olmasa ne, önce eşin eşliğini bilecek. Sen madem döndün kesin bir konuşma yapsaydın "döndüm ama bir daha bu bu bu bu olursa bu sefer eşyalarımı da alıp giderim" gibisinden blöflü bi konuşma yaptın mı mesela gözdağı vermek gerek.
Ne dedi peki? He diyip geçti mi yoksa ciddiye alıyor mu anlarsın davranışlarından.Onu yaptım 3 aymuhlet verdim .hatta sonuda diyim ceki duzen vermezsen bu evlilik biter .
Eski esim değil .artık deliklerin yaramış.bidaha ölurumde yapmam dedi.sen ve oğlum herseyimsiniz dedi.çok pişmanım dedi.bidaha asla yapmamNe dedi peki? He diyip geçti mi yoksa ciddiye alıyor mu anlarsın davranışlarından.
Öncelikle beni düşündüğünüz için tesekur ederim .sizce pişmanım diyen birine sans verilmezmi yada ben çok polyanaciyimKonularınıza baktım. Buraya da özet geçseydiniz keşke. Ben yapayım.
Konu sahibinin eşi asker olarak yurtdışında görevde olduğu için, konu sahibi eşinin ailesiyle yaşamak zorunda kalmış, eşi olmadan. Bu süreçte kendi ailesini görmesine izin bile vermemiş eşi. 1 yıl sonra annesi geldiğinde kavga etmişler. Eşi kadının hamile karnına bilinçli olarak vurup, memelerini sıkıp süt kanallarını zedelemiş. Sonra da mesaj atarak “o çocuğu aldır, benim çocuğumu taşıma” diyen bir manyak. En son konuda da barışmak için kendi ailesiyle yaşamayı zorunlu tutuyormuş.
Şimdi benim anlamadığım böyle bir ortamda sizin aileniz, bu adamla mutlu olacağınız fikrine nereden kapıldı?
Çocuğu babasız büyütmek, muhafazakar aile düzeninde boşanmış olmak çok zor anlıyorum. Ancak hamileyken çocuk düşsün diye karnınıza vuran adamdan baba olmaz. Size ileride de şiddet uygular. Bence ailenizle kalıp, bu adamdan boşanın. Yaptığı çok büyük bir vahşet çünkü. Ben yolda hamile insan görünce korumak istiyorum. Adam kendi çocuğunu taşıyan kadının karnına vuruyor.
Kaçın kurtulun bu hayattan.
23 yaşındayım 16 aylık evliyim nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce ailesi ve esine karşı hemen eski hazal olmak istemiyorum. Herşeye susup köşeme çekilmekte istemiyorum.kimseye muhtaç olmakta istemiyorum.esimede herşeye rağmen polyanacilik yapmakta istemiyorum.ilk çocuk tecrübe yok düzen yok ama geleceği öyle olmasını istemiyorum ve sizden fikir alışverişi yapmak istiyorum cumku burdaki kadınlar kulübü yaşamış yasanmisliklar tecrübe olan insanlar var .
Öncelikle beni düşündüğünüz için tesekur ederim .sizce pişmanım diyen birine sans verilmezmi yada ben çok polyanaciyim
Gerçekten pişman olduğu görebiliyorum. Onu gözlerde görebiliyorum.ailesiyle yaşamıyorum suan evimdeyim .Sizin gerçekten yardım aradığınızı görebiliyorum. Yaşınız da çok ufak bu yaşadıklarınız için. İstediğiniz herkese şans verebilirsiniz. Ancak neden şans verdiğinizi düşünün ve dürüstçe cevaplayın. Gerçekten değiştiğini ve düzeldiğini düşündüğünüz için mi şans veriyorsunuz yoksa içten içe değişmediğini bilmenize rağmen boşanmaktan korktuğunuz için mi tekrar denemek istiyorsunuz? Hangisi bunların?
Bunu okudum ya konu sahibine hic bise demiyorumKonularınıza baktım. Buraya da özet geçseydiniz keşke. Ben yapayım.
Konu sahibinin eşi asker olarak yurtdışında görevde olduğu için, konu sahibi eşinin ailesiyle yaşamak zorunda kalmış, eşi olmadan. Bu süreçte kendi ailesini görmesine izin bile vermemiş eşi. 1 yıl sonra annesi geldiğinde kavga etmişler. Eşi kadının hamile karnına bilinçli olarak vurup, memelerini sıkıp süt kanallarını zedelemiş. Sonra da mesaj atarak “o çocuğu aldır, benim çocuğumu taşıma” diyen bir manyak. En son konuda da barışmak için kendi ailesiyle yaşamayı zorunlu tutuyormuş.
Şimdi benim anlamadığım böyle bir ortamda sizin aileniz, bu adamla mutlu olacağınız fikrine nereden kapıldı?
Çocuğu babasız büyütmek, muhafazakar aile düzeninde boşanmış olmak çok zor anlıyorum. Ancak hamileyken çocuk düşsün diye karnınıza vuran adamdan baba olmaz. Size ileride de şiddet uygular. Bence ailenizle kalıp, bu adamdan boşanın. Yaptığı çok büyük bir vahşet çünkü. Ben yolda hamile insan görünce korumak istiyorum. Adam kendi çocuğunu taşıyan kadının karnına vuruyor.
Kaçın kurtulun bu hayattan.
Kizana bisey demem asla haddimide değil ama bu şiddeti sorduğumda öfkeden oldu herkes bir laf söyledi tasiyamadim dedi.Bunu okudum ya konu sahibine hic bise demiyorum
Anne karnindaki cocuguna acimayan adama yeniden sans veriyor o kadar sey soylemek isterdim susuyorum hamilesiniz
Bu konuda uzuldugum tek durum o cocugun oyle bi babaya sahip olmasi
Insallah gercekten pisman olmustur ve dilerim cok mutlu huzurlu olursunuz bunu gercekten isterim cunku donmussinuz eve ama benim tanidigim biri olsan tum cabalarimla donmeni engellemeye calisirdimKizana bisey demem asla haddimide değil ama bu şiddeti sorduğumda öfkeden oldu herkes bir laf söyledi tasiyamadim dedi.
Cok tesekur bu kulubten başka bu şehirde başka hiç kimsem yok Allah razı olsun yaşım genç nasıl bir yol izleyeyimInsallah gercekten pisman olmustur ve dilerim cok mutlu huzurlu olursunuz bunu gercekten isterim cunku donmussinuz eve ama benim tanidigim biri olsan tum cabalarimla donmeni engellemeye calisirdim
Maddi imkan olarak suan 7 aylık hamileyim sadece el işi yapıyorum.evde zaten esimin gönderdiği paranın yarısını köşeye birikim yapıyorum.
Kizana bisey demem asla haddimide değil ama bu şiddeti sorduğumda öfkeden oldu herkes bir laf söyledi tasiyamadim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?