- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi Hazal melek
-
Bence siz aynı çukurun içindesiniz. Karşılıklı seviyesizliğiniz beni benden aldı.Selamin Aleykum kızlar acil akıl verebilirmisiniz.esimle sıkıntılarımız olmuştu sukur suan herşey hallettik.. sormak istedigim sey geçen sene ve ozaman dilimde uzun zaman esimle kuş kalmıştık ve konuşmamızın.sonra ben memlekimdeydim o zaman zarfında.sonra gelen memleketteyken .esimle ara ara konuşup.mesajlasmaya başladık.ve eşim beni özlediğini yani benden çok özel bir fotoğraf istemistiki.tabi benimde sızan öldümu.esime yolladık ve öze özel konuştuk esimle tabi biz baristik.evine geldim.dogumumoldu suan sukur esimle sıkıntım yok ama.20 gün önce esimin ailesiyle tartışmamız oldu.sebebini de söyleyeyim.size.Ben 4 aylik bebekle tekim evde.ve malum grip oldum.ve kimsem yok burda.hafta sonlarında atamaların bedava tabi ailenle konuştuk.anlam.annem dikkat et kendine ogluma grup bulasmasin eşim yok.yanimizda diye konuşmalar etti.bende oglumun eksiklerini kayinpederime yazdim getirecekleri.aramışlar ben mesgulmusum.insan sonra eşimi aramış babası ve anası.demis senlemi konuşuyor hazal.esimdebiz konuştuk.hazali ailesiyle konusuyor.dedi. neyse sonra3 saat konusmusuzdur.ailemle ondan sonratabi beni ediyorlarmış mesgulmusum.ama bana arama kayıtları gelmiyor. Neyse sonra biz kayinvalidemin arabasıyla pazar günü kayinvalideme gidecektik.bende aradim.kadın haber vermedi diye.bana fırsat vermeden kızlar laf saymaya başladı.kimle konuşuyorsun bukadar.oglum senin kontorune yetişmez. Sen karınızın diye laflar edince tepem attı benimde sizi ilgilendiriyor dedim.ailemle konuşuyorum dedim.neyse kayinvalide tlfonu kapatti.kayinpeder geldi kapıma kapıyı acar açmaz. Sana o tlfonu yediririm demeye başladı.bide apartmanda.ve yuksek sesle.bende buyur yedir dedim.gelirsem doverimdedi.ve gitti. Ondan sonra esime yetistirmisler.bende olanı söyledim.sonra.tabi eşimi doldurmuşlar bana karşı.tartışma oldu.kayinvalidemde beni aradı.Sen gene ne kudurdun.he sen ogluma şizofren diyorsun.Sen edepli değilsin.elim doğru değil. Dilin dogru değil.Sen o eve layık değilsin.gelir senin ağzını yirtarim bu evden defolup gideceksin.Sen namuslu kadın değilsin.eğer namuslu olsaydin.o özel fotografin tlfonda gezmezdi dedi.bana siz ailecek alismissiniz.baskasindan çocuk peydahlamaya baba evinde bakmaya.tabi bende gereken cevapları esirgemedim.asla cevabini verdim.benim ailemi aradılar beni şikayet ettiler.gelin kizinizi götürün diye. Esimle bizi bosandiracaklardi.resmen neyseki biz esimle onlara kulak vermedik.ve şimdi size soruyorum benim esimle mahremiyet mesajlarimiza bakması dogrumu.ve beni bun la tehtit etmesi dogrumu sizce kayinvalidemin yaptiklari
Şiddetin bahanesi olmaz da hadi oldu diyelim neden karnınızı hedef alıyor? Yani birden gözü dönüp vuracak insan karnı hedef almaz bence.Bizzat cçocuğunuzun canina kast etmiş . Ben şahsen korkumdan barışamazdım . Belli ki cocuk da olacak diye bir sans vereceksiniz. Sınırlarınızı net çizin kurallarınızı koyun.Kizana bisey demem asla haddimide değil ama bu şiddeti sorduğumda öfkeden oldu herkes bir laf söyledi tasiyamadim dedi.
Konu sahibi, bir uyenin ozetledigi olaylari yasadiysaniz buyuk bir ihtimalle esiniz dogum sonrasini bekliyor. Pisman degil. Sizin en zayif olacaginiz zamanda daha agir hareketleri yasamazsiniz insallah. Sanki onu bekliyor gibi. Insan hamile karisina kizsa bile cocuguna zarar vermemek icin kendini tutar. Esinizin size zarar vermede siniri yok. Meslegi de bu tur konulari iyi yapmasini gerektiren bir meslek. Babaevine donun. Can guvenliginiz icin.Konularınıza baktım. Buraya da özet geçseydiniz keşke. Ben yapayım.
Konu sahibinin eşi asker olarak yurtdışında görevde olduğu için, konu sahibi eşinin ailesiyle yaşamak zorunda kalmış, eşi olmadan. Bu süreçte kendi ailesini görmesine izin bile vermemiş eşi. 1 yıl sonra annesi geldiğinde kavga etmişler. Eşi kadının hamile karnına bilinçli olarak vurup, memelerini sıkıp süt kanallarını zedelemiş. Sonra da mesaj atarak “o çocuğu aldır, benim çocuğumu taşıma” diyen bir manyak. En son konuda da barışmak için kendi ailesiyle yaşamayı zorunlu tutuyormuş.
Şimdi benim anlamadığım böyle bir ortamda sizin aileniz, bu adamla mutlu olacağınız fikrine nereden kapıldı?
Çocuğu babasız büyütmek, muhafazakar aile düzeninde boşanmış olmak çok zor anlıyorum. Ancak hamileyken çocuk düşsün diye karnınıza vuran adamdan baba olmaz. Size ileride de şiddet uygular. Bence ailenizle kalıp, bu adamdan boşanın. Yaptığı çok büyük bir vahşet çünkü. Ben yolda hamile insan görünce korumak istiyorum. Adam kendi çocuğunu taşıyan kadının karnına vuruyor.
Kaçın kurtulun bu hayattan.
Tayin yerimiz bekliyoruzBu kaynanayla işiniz çok zor. Sizi kıskanıyor. Ailenizle konuşmanız vs. hepsi batıyor kadına. Size asla huzur vermeyecek bunu bilin ve ona göre davranın.Eşiniz yanınızda değilken bile sizi kontrol altında tutmaya, her davranışını eleştirip, ailenin diğer üyelerinide dolduruşa getirip üzerinize salıyor.Bariz gelinin oğlundan kıskanan ve çekemeyen kaynana halleri.
Sizi eşinize de sürekli şikayet edip, boşanmayada teşvik eder durur tabi. Kadın sizi sevmiyor.Yalnız görüp sürekli üzerinize geliyor. Eğer eşinizle bağınız ve sevginiz kuvvetli olmazsa bunu başarabilir.
Hayatınızın bu kadar içinde olmaları ve yalnız kalmanız, sizi herzaman hedefte tutuyor.
Keşke eşinizle birlikte başka bir yerde yaşayabilseniz. Evinize ve size bu kadar karışamasalar.
Zaten koydum suan eski yaptıklarını yapmiyorŞiddetin bahanesi olmaz da hadi oldu diyelim neden karnınızı hedef alıyor? Yani birden gözü dönüp vuracak insan karnı hedef almaz bence.Bizzat cçocuğunuzun canina kast etmiş . Ben şahsen korkumdan barışamazdım . Belli ki cocuk da olacak diye bir sans vereceksiniz. Sınırlarınızı net çizin kurallarınızı koyun.
Esim oraya gidince bahçede çalışıyor.yorulunca gidip dinleniyoresimin tlfonunu alıp bizim mesajlarimiza bile okuyorBu kaynanayla işiniz çok zor. Sizi kıskanıyor. Ailenizle konuşmanız vs. hepsi batıyor kadına. Size asla huzur vermeyecek bunu bilin ve ona göre davranın.Eşiniz yanınızda değilken bile sizi kontrol altında tutmaya, her davranışını eleştirip, ailenin diğer üyelerinide dolduruşa getirip üzerinize salıyor.Bariz gelinin oğlundan kıskanan ve çekemeyen kaynana halleri.
Sizi eşinize de sürekli şikayet edip, boşanmayada teşvik eder durur tabi. Kadın sizi sevmiyor.Yalnız görüp sürekli üzerinize geliyor. Eğer eşinizle bağınız ve sevginiz kuvvetli olmazsa bunu başarabilir.
Hayatınızın bu kadar içinde olmaları ve yalnız kalmanız, sizi herzaman hedefte tutuyor.
Keşke eşinizle birlikte başka bir yerde yaşayabilseniz. Evinize ve size bu kadar karışamasalar.
Eşinize bunu söylediniz mi? Engel olamıyorsa telefonuna şifre koysun. Ya da mesajları okuyunca silsin hemen. Kadın, karı koca arasındaki mesajları bile okuyormuş. Hayret vallahi. Ne değişik insanlar varmış.Esim oraya gidince bahçede çalışıyor.yorulunca gidip dinleniyoresimin tlfonunu alıp bizim mesajlarimiza bile okuyor
Bide beni tehtit ediyor namussuz diyeEşinize bunu söylediniz mi? Engel olamıyorsa telefonuna şifre koysun. Ya da mesajları okuyunca silsin hemen. Kadın, karı koca arasındaki mesajları bile okuyormuş. Hayret vallahi. Ne değişik insanlar varmış.
Esim söyledi.annem tlfonuna surklinkonusmak istiyor diyeBide beni tehtit ediyor namussuz diye
Eşiniz bu duruma son verebilmeli.Kadın tehlikeli. Size iftira bile atabilir. Tedbirli davranın bence. Kıskanç bir kadın, anne bile olsa, yapabileceklerinden korkmak lazımdır benceBide beni tehtit ediyor namussuz diye
Kadın kafayı benle bozmuş.resmen varsa yoksa hazalEşiniz bu duruma son verebilmeli.Kadın tehlikeli. Size iftira bile atabilir. Tedbirli davranın bence. Kıskanç bir kadın, anne bile olsa, yapabileceklerinden korkmak lazımdır bence
Aileden uzak olunca citten değişti.suan banada oglumuzuda yaptıkları için pişman ve yaptıklarını tamir ediyor. Yorumuz için tesekur ederimOkudum tüm konuyu igrenç mide bulandırıcı bir adamla evlisiniz en çok doğacak o melege üzülüyorum. İnsan evladı için aç bile kalır böyle bir adamla evli kalmaz.. Bu adamın yaptıgı şey yenilir yutulur değil. Aldatsa şu yaptıgından çok daha iyi. Böyle bir kişiliksizle büyüyecegine çocugunuz babasız büyüsün. Bir anda sihirli bir değnek mi vuruyor adamlara hemen düzeliyor. Öyle bir dünya yok. Huylu huyundan vazgeçmez.
Dilerim düzelmiştir. İnşallah çok mutlu olursun. Kusura bakmayın agır bir yorum yazmışım. Ortada çocuk varken gözüm dönüyor.Aileden uzak olunca citten değişti.suan banada oglumuzuda yaptıkları için pişman ve yaptıklarını tamir ediyor. Yorumuz için tesekur ederim
Rabbim kusur vermesin.haklısınız.önemli değil. Esim annesinin yüzünden böyle şeyler yapıyordu.Dilerim düzelmiştir. İnşallah çok mutlu olursun. Kusura bakmayın agır bir yorum yazmışım. Ortada çocuk varken gözüm dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?