Guzel bir başlangıç

Bu kaynanayla işiniz çok zor. Sizi kıskanıyor. Ailenizle konuşmanız vs. hepsi batıyor kadına. Size asla huzur vermeyecek bunu bilin ve ona göre davranın.Eşiniz yanınızda değilken bile sizi kontrol altında tutmaya, her davranışını eleştirip, ailenin diğer üyelerinide dolduruşa getirip üzerinize salıyor.Bariz gelinin oğlundan kıskanan ve çekemeyen kaynana halleri.
Sizi eşinize de sürekli şikayet edip, boşanmayada teşvik eder durur tabi. Kadın sizi sevmiyor.Yalnız görüp sürekli üzerinize geliyor. Eğer eşinizle bağınız ve sevginiz kuvvetli olmazsa bunu başarabilir.
Hayatınızın bu kadar içinde olmaları ve yalnız kalmanız, sizi herzaman hedefte tutuyor.
Keşke eşinizle birlikte başka bir yerde yaşayabilseniz. Evinize ve size bu kadar karışamasalar.

Bence siz aynı çukurun içindesiniz. Karşılıklı seviyesizliğiniz beni benden aldı.

Kizana bisey demem asla haddimide değil ama bu şiddeti sorduğumda öfkeden oldu herkes bir laf söyledi tasiyamadim dedi.
Şiddetin bahanesi olmaz da hadi oldu diyelim neden karnınızı hedef alıyor? Yani birden gözü dönüp vuracak insan karnı hedef almaz bence.Bizzat cçocuğunuzun canina kast etmiş . Ben şahsen korkumdan barışamazdım . Belli ki cocuk da olacak diye bir sans vereceksiniz. Sınırlarınızı net çizin kurallarınızı koyun.

Konu sahibi, bir uyenin ozetledigi olaylari yasadiysaniz buyuk bir ihtimalle esiniz dogum sonrasini bekliyor. Pisman degil. Sizin en zayif olacaginiz zamanda daha agir hareketleri yasamazsiniz insallah. Sanki onu bekliyor gibi. Insan hamile karisina kizsa bile cocuguna zarar vermemek icin kendini tutar. Esinizin size zarar vermede siniri yok. Meslegi de bu tur konulari iyi yapmasini gerektiren bir meslek. Babaevine donun. Can guvenliginiz icin.

Tayin yerimiz bekliyoruz

Zaten koydum suan eski yaptıklarını yapmiyor

Esim oraya gidince bahçede çalışıyor.yorulunca gidip dinleniyoresimin tlfonunu alıp bizim mesajlarimiza bile okuyor

Esim oraya gidince bahçede çalışıyor.yorulunca gidip dinleniyoresimin tlfonunu alıp bizim mesajlarimiza bile okuyor
Eşinize bunu söylediniz mi? Engel olamıyorsa telefonuna şifre koysun. Ya da mesajları okuyunca silsin hemen. Kadın, karı koca arasındaki mesajları bile okuyormuş. Hayret vallahi. Ne değişik insanlar varmış.

Eşinize bunu söylediniz mi? Engel olamıyorsa telefonuna şifre koysun. Ya da mesajları okuyunca silsin hemen. Kadın, karı koca arasındaki mesajları bile okuyormuş. Hayret vallahi. Ne değişik insanlar varmış.
Bide beni tehtit ediyor namussuz diye

Okudum tüm konuyu igrenç mide bulandırıcı bir adamla evlisiniz en çok doğacak o melege üzülüyorum. İnsan evladı için aç bile kalır böyle bir adamla evli kalmaz.. Bu adamın yaptıgı şey yenilir yutulur değil. Aldatsa şu yaptıgından çok daha iyi. Böyle bir kişiliksizle büyüyecegine çocugunuz babasız büyüsün. Bir anda sihirli bir değnek mi vuruyor adamlara hemen düzeliyor. Öyle bir dünya yok. Huylu huyundan vazgeçmez.

Aileden uzak olunca citten değişti.suan banada oglumuzuda yaptıkları için pişman ve yaptıklarını tamir ediyor. Yorumuz için tesekur ederim

Aileden uzak olunca citten değişti.suan banada oglumuzuda yaptıkları için pişman ve yaptıklarını tamir ediyor. Yorumuz için tesekur ederim
Dilerim düzelmiştir. İnşallah çok mutlu olursun. Kusura bakmayın agır bir yorum yazmışım. Ortada çocuk varken gözüm dönüyor.

Dilerim düzelmiştir. İnşallah çok mutlu olursun. Kusura bakmayın agır bir yorum yazmışım. Ortada çocuk varken gözüm dönüyor.
Rabbim kusur vermesin.haklısınız.önemli değil. Esim annesinin yüzünden böyle şeyler yapıyordu.

Baksanıza kadın bizim özel konuşmalarımıza bile bakıyor. Böyle kıskançlık gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…