güzel bir beyin cimnastiği

Allah razı olsun, genç kızı bulmamız imkansızdı yoksa

ilk önce yaşlı kadını gördüm.genç kadını göremedim ve yalnız baksaydım onu hayatta göremezdim yanımdaki arkadaşımın okadar göstermesine ragmen bile anca gördüm.

Bu resim geçen sene facebookta paylaşılmıştı. O zaman genç kadını arkadaşlarımın tonlarca çabasıyla görebilmiştim. Şimdi resime baktım baktım yine bulamadım genç kadını. Bu sefer de sizlerin sayesinde gördüm. İnsan yedisinde neyse yetmişinde de oymuş demekki :)

genç baayanı gördüm. oysa hep nefatif olduğum söylenir

Son düzenleme:
arkadaşlar 5. sayfada hem genç kadını hemde yaşlı kadını göstermiştim göremeyenler oraya bakabilirler

yaaaaaaaaaa biri bana şu genç kadını göstersin

Ay ben bakar bakmaz genç kadını gördüm amaaa hiç o kadar pozitif değilim yahu doğrusu

yaaaaaaaaaa biri bana şu genç kadını göstersin

yaşlı kadının burnu genç kadının yanağı ve çenesini oluşturuyor.genç kadının yüzü arkasına dönük yani açık açık bakmıyor.yaşlı kadının burnunun üzerindeki genç kadının kirpiği.genç kadın pozunu bedenini bize döndürmüş başını arkasına döndürmüş.anlatamadım galiba ya neyse,ben ikisini de çok rahat gördüm noldu şimdi?

senn söyleyince gördümm ayyy yoksa zor bulurdum

direk yaşlıyı gördüm de genç bişeye benzemiyo ki valla, enazından yaşlı yaşlıya benziyo. hıh! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…