güzel bir beyin cimnastiği

önce genç kadını gördüm. hatta yaşlı kadını görmek için baya bi uğraştım. bu aralar çok pozitifim sanırım

valla ben çok pozitif biri değilim ama genç kadını önce gördüm hatta yaşlı olanı eşim gösterdi yoksa bulamamıştım

ben bir türlü yaşlı kadını göremedim.hiç pozitif değilimdir aksine karamsarımdır ama sadece genç kadını görüyorum....

buldum ikisinide ay ne çirkin kadın yaşlı olan

Koca burunlu, uzun çeneli yaşlı kadını görüyorum
Ama genç bayanı göremiyorum..
Negatif bir insanım demek ki
:44:

offff yaşlı teyze görüyorum başka bişey görmüyorum çıldırıcammmmmmmmm takıldımmm:)

ben yaşlı kadını gördüm ama diğerini göremedim. acayip karamsarım o halde

İlk bakışta genç kızı gördüm.Ama yaşlı kadını görmem bayya uzun sürdü hatta buradaki yorumlardan gördüm :) Çok pozitif bakan biri değilim hatta karamsarım ama enteresan bugün iyi günümdeyim galiba :)

Ben direk yaşlı kadını gördüm ve genç kadını görebilmek içinde bayağı yoğunlaştım resme yine de göremedim.

genç kadın nerde yaaaa biri göstersin bana ben sadece yaşlı kadını görüyorum

İlk bakışta genç kızı gördüm. Yarım saat baktım yaşlı kadını göremedim.

Şimdi gördüm, genç kızın yüzü yana dönük, yaşlı kadının burnu genç kızın çenesi oluyor, yaşlı kadının gözü genç kızın kulağı..birde böyle dene zemuszemus

Bu yorumdan sonra tekrar baktım, gördüm.

yoookk yoook ben fena karamsarım sanırım hep yaşlı cadıyı görüyorum göremedim bi türlü genci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…