Basitce ozur dileyebilirdiniz. Belliki yanlis anlamissiniz. Dahada kabalasmaniza gerek yok. Had bilinecek bir durumda yok. Yanlis anlamissiniz acikladim hala saldiriyorsunuz ben acikcas bir ozur beklerdim. Cunku tarafiniza soylenmis hic bir soz yok.Simlipembe , diyerek size yazmis mesaji yazdiklarinda da sizi kastedmemis neye inandigini bilmeyen uye olarak Superwomen i kastetmis.Kuzum beni degil Mathematician adli uyeyide yanlis anlamissiniz. Kendisi Simlipembe yazip ardindan virgul koyup Superwomen hakkinda yazi yazmis. Lutfen biraz Turkce anlam konularinda bilgi sahibi olun. Kesinlikle yazilardaki anlamlari algilayamamissiniz. Bastaki adiniz hitap ondan sonraki virgul aciklama ve aciklamalarda adi gecen ikinci sahsiyet .
Tovbe estagfurullah boyleleri insani dinden sogutur iste...dersen beni de işin içine katmış, suçlamış olursun. Aynı şekilde mathematician da benim adımı kullanıp da "Neye inandığını bilmeyenler" derse, gayet de saldırganlaşırım!!!! Herkes ne yazdığının farkında olsun, haddini bilsin önce!!!! Kimse saygısızlaşmasın!!!
Yukaridaki isaretlerdigim cumle niye yazilmis neden yazilmis...Siz dinle ilgili bir yorum yapmadiysaniz alinmamaliydiniz. Mathematician arkadasimiz Adinizi basa hitap koyup diger tum yorumlari Superwomen a yapmis. Ben boyleleri dinden sogutur derken hitaptaki kisiyi degil konuda bahsi gecne sahsiyet icin yazmistim . Neden hitap edilen kisiler icin yorum yapilsin ki ne muinasebet? Sizin gercekten okudugunuzu anlama sorununuz var hayretler icinde kaldim. Insanlara kerkes gozuyle okusun diyorsunuz. Ama bakmak gormek degildir. GOZLE okumak yetmiyor demekki. Ustunde bir kac dakika dusunur noktalamalara imalara kurallara dikkat ederseniz yanlis anlamamis olursunuz. Zira herkesin Turkce anlatimi ayni seviyede degil. Kimi uyeler cok basit Turkce ile anlatirken kimileri daha cok anlam ifade eden ve karmasik ve derin anlamli yorumlar yapabilir. Umarim anladiniz. Zira yorumdum artik aciklama yapamayacagim. Anlamadiysaniz arkadasin yazisini bir edebiyat ogrenmenine gosteriverin.