kardesim universite sadece calismak icinde okunulmaz ona bakarsan. insan istedikten sonra kendi kendinide egitir.zaten anne olmanin bir derside yoktur. anneligi cocugunu dogurduktan sonra tecrubeyle kazanirsin . gun be gun islersin.babalar iyi bir gelecek saglayamazmi neden bir erkegin omuzundaki sorumluluklarini kadin ustlensin. ondan sonra burda kac kez okuduk yok kocam calismiyor bakmiyor faturayi yatirmiyor neden ee be kadin sende calisiyorsun alistiriyorsun adami ekmek elden su golden mantigiyla calisir mi adam.evin kadini kim erkegi kim. roller niye degisiyor ?
işinize gelen örnekleri görüyorsunuz forumdaki
sizin bahsettiğiniz yorumların haricinde hazır ekmek yiyorsunuz diye ailesine kan kusturan erkeklerde var, bu evin gecimini ben sağlıyorum bana muhtacsın deyip eşine eziyet eden erkeklerde var
kusura bakmayın ama üniversite sadece ÇALIŞMAK için MESLEK SAHİBİ OLMAK İÇİN okunur. sırf ben üniversite mezunuyum demek için okuyanları ben eğitimli insan olarak görmyorum.ve gercekten universitenin hhakını verebilecek olan baskasının hakkını yemek olarak görüyorum.
üniversite okuyayımda evlenince otururum mantıgıyla okuyan bayan hiç okumasın daha iyi başkasının hakkını yemiş olur üniveristede yer işgal ederek.
kendini eğitebilen insan zaten her şartta eğitir. üniversite okumasına gerek yok. ve evet babalar her sartta iyi gelecek sağlayamaz. her babamın milyarlar kazandıgı işi yok cunku. herkes kazancına göre yasasın o zaman diyebilirsiniz ama daha iyi şartlarda yasayabileceğinizi bilirken daha kötü şartlarda niye yasayasınızki?
neyse sizle anlasamayacagımız ortada. bu açılan konu sizin düşünce yapınızdaki insanlar yuzunden acılıyor işte. yapacak bişey yok.
konu sahibine hem eltisi için hem okuaycagı yorumlar karsısındaki şaşkınlıgı için sabır diliyorum.
kıskanılmak zor işte. bu sizin eltinizde ortaya cıkmıs ama heryerde var malesef kıskanmak ve kıskanılmak. moral bozmaya calısmaki kuyu kazmak, laf sokmak
iş yerinde aile içinde komsuda heryerde var. yapacak bişey yok, zamanla sizde bir sekilde öğreneceksiniz diye düşnüyorum başa çıkmayı
iste o ailesine kan kusturan erkeklere denk gelmemek icin maneviyati kuvvetli erkekler yetistirmek lazim . benim gibi dusunenler yapmaya calisirken bunu bagnaz yobaz olarak adlandiriliyoruz.insanin universitesi hayattir. her insan bir kitaptir okursan ogrenirsin.calismak ve meslek sahibi olmak icin universite okuyanlarda iste o calisan "keyfi" olarak calisan anneler grubuna giriyor sizin dusuncenizle. "o kadar okudum niye evde oturayim"tabi niye oturasiniz ki birak cocugunu ver bakiciya maasini acsin tvyi baksin isine.neler duyduk neler.eziyet edenimi dersin cocugu ac birakanimi dersin. ama herseyden onemlisi cocuklar anneye ac yetisiyor.
umarim cocugunuz oldugunda birakmak durumunda kalmassiniz cunku o minicik yavrular sanki cocuk esirgeme kurumlarina birakiliyor gibi oluyorlar bir muddet sonra boynu bukuk gozu yasli.Kreşler çocukların idareten, avutulsun diye bırakıldığı yerler. Eğitimli gibi görünen ama aslında çocuk dilinden asla anlamayan kişiler çocuklarınızı avutuyor. Sizde kendinizi çocuğum sosyalleşiyor, özgüveni gelişiyor diye onlara teslim ediyorsunuz.
Konunuzda belirttiğiniz duygularınızı aynen samimiyetle söyleyin, çok etkili olacaktır. Yani "bir çalışanın yanında bunkları söylemek görgüsüzce bir davranıştır" şeklinde.
ben su kısma takıldım
ben unı mezunuyum calısıyorum
o ıse dogru durust okumamıs pek calısmamıs...
Ne bılıyorsunuz belkı fırsatı yoktu okumaya,maddı yanı...
Her ev hanımı cahılmıdır....
Nıce unıversıte mezunları tanırım,bır soruyu dahı yapamayan
ama buna karsılık ev hanımı olup ufku acık,sureklı okuyan arastıran,genel kulturu ıyı
ögrenmeye acık ınsanlar....
Hayat yazılı olarak verılen dıplomadan ıbaret degıldır,bunu ıcelerınde gordum ben sahsen...
Ama eltınızın su tutumu yanlıs
calısan kadınların cocukları ası olur sevgısız olur bılmem ne....
O da ıste onun kapasıtesını gosterıyor...
Ayrıca her kadın calısmalı
ölumlu dunya,basa ne gelecegı bılınmez...
Ayrıcada eşıne destek olmalı,
boşanma vs olma durumlarında kımseye muhtac olmamalı ve ömur boyu bır psıkopatı cekmemelı...
Eger elınde meslegı olursa ,kımseye muhtac olmaz evelallah...
sanırım polemik yaratmayan en güzel cevap böyle olur burda bile bir sürü tartışma çıkmış
bende ikisininde artıları eksileri olduğuna inanıyorum
ama şikayet ettiğim durum insanların yaşam tarzına eleştiri getirilmesi
simlipembe,superwomen arkadaşlarımız cidden şaka gibi.yahu kadınların çalışmasının yanlış olduğunu savunup bir de bunu dine dayandırdınz ya ne diyeyim ben size.şunu hatırlatmak isterim sadece:sebebi kainat olan peygamber efendimiz s.a.v. in ilk eşi hz. hatice bir tüccardı ve peygamber efendimiz onun iş arkadaşıydı.bundan 1400 yy. önce bile kadının çalışması normal birşeyken siz şimdi bunun aksini savunyorsunuz.sizin gibi neye inandığını bilmeyenler yüzünden islama karşı fobiler gelişiyor farkındamısınız.öyle bi konuşmuşsnuz ki sanki bu konuda bilimsel araştırmalar ve deneyler yapmşsınız da mutlak doğruyu bulmuşsunuz.eğtim şart.ben bunu bilir bunu söylerim.
mathematician kullanıcısından alıntı
simlipembe,superwomen arkadaşlarımız cidden şaka gibi.yahu kadınların çalışmasının yanlış olduğunu savunup bir de bunu dine dayandırdınz ya ne diyeyim ben size.şunu hatırlatmak isterim sadece:sebebi kainat olan peygamber efendimiz s.a.v. in ilk eşi hz. hatice bir tüccardı ve peygamber efendimiz onun iş arkadaşıydı.bundan 1400 yy. önce bile kadının çalışması normal birşeyken siz şimdi bunun aksini savunyorsunuz.sizin gibi neye inandığını bilmeyenler yüzünden islama karşı fobiler gelişiyor farkındamısınız.öyle bi konuşmuşsnuz ki sanki bu konuda bilimsel araştırmalar ve deneyler yapmşsınız da mutlak doğruyu bulmuşsunuz.eğtim şart.ben bunu bilir bunu söylerim.
missplayful
Cok haklisin iki gundur beynimi yikadi kendileri... Tovbe estagfurullah boyleleri insani dinden sogutur iste...O kadar icicm karardi ve dinimden kopukluk olusturdu ki yorumlari yarin acip bir Kuran-i Kerim OKUYACAGIM dua edecegim. Insani dogru yoldan saptirip gunaha sokacak kendileri. Sayisiz gunaha girdim iki gunde sayelerinde...
Dinle ilgili en ufak bir laf etmedim!!!! Yazılanları GÖZÜNÜZLE okuyun!!!!!!! Benim düşüncelerim mutlak doğru olmadığı gibi, sizin düşünceleriniz de mutlak doğru değil, herkesin doğrusu kendisinedir!!!! En ufak bir yorumda doğru yoldan sapmaya, dinden kopmaya bu kadar meyilliyseniz, suçu başkalarında değil KENDİNİZDE arayın!!!!
mathematician kullanıcısından alıntı
missplayful
Cok haklisin iki gundur beynimi yikadi kendileri... Tovbe estagfurullah boyleleri insani dinden sogutur iste...O kadar icicm karardi ve dinimden kopukluk olusturdu ki yorumlari yarin acip bir Kuran-i Kerim OKUYACAGIM dua edecegim. Insani dogru yoldan saptirip gunaha sokacak kendileri. Sayisiz gunaha girdim iki gunde sayelerinde...
Dinle ilgili en ufak bir laf etmedim!!!! Yazılanları GÖZÜNÜZLE okuyun!!!!!!! Benim düşüncelerim mutlak doğru olmadığı gibi, sizin düşünceleriniz de mutlak doğru değil, herkesin doğrusu kendisinedir!!!! En ufak bir yorumda doğru yoldan sapmaya, dinden kopmaya bu kadar meyilliyseniz, suçu başkalarında değil KENDİNİZDE arayın!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?