• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bir kadın olduğumuzu nasıl anlarız ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın biri her akşam eve eli kolu market poşeterleriyle dolu gelirmiş, hanımı hoş geldin bey der elindekileri alır mutfağa geçermiş, adam bir gün eve eli boş gelmiş, kadın adamın yüzüne bakmış, aboo herif senin gözlerin şaşımıydı demiş.

Sen de parayı bir kes bakalım güzel misin çirkin misin söyler sana.

Ay ölücem harikasınız :KK70::KK70:

Bu konudaki en mantıklı yorum kesinlikle bu :KK70:

sevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Ayna yok mu sizin memlekette

sevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Durup dururken kendinize arayıp tarayıp dert bulmuşsunuz.amiyane tabirle kaşınmışsınız.yaptığınız hareket zaten anlamsız.kıskanmıyorsa kıskanmıyor.siz dedikten sonra özellikle kıskanıyormuş gibi konuşsa memnun mu olacaksınız? Ya da güzel bir kadın değilseniz intihar falan mı edeceksiniz amaç ne yani ? Kendi kendinize tadınızı kaçırmışsınız.kimse kimsenin yanında zorla duramaz.sevgilinizi kendi seviyenizden üstün görüyorsanız rahat edemezsiniz bu ilişkide.ya özgüveninizi yükseltin ya da kendinizi yanında daha rahat hissedeceğiniz birini bulun.

Dünya güzeli olsa " eski sevgiline bakıyorlar miydi " diyen birini kimse güzel göremez. Görse görse ezik görür.
Bu arada günlük eve gittin mi merak ettim, onca borç arasında.

kızlar gülme emojisi atmaktan parmaklarım yoruldu belirli üyelerin konularında geyik yapmanız beni cok güldürüyor :) bu üyeyi hemen araştıracam 30 dk lık seansları varmış demek :) erkeklere para yedirmesi falan olay saolun aydınlattınız :)

güzelliği sana bakılıp bakılmayarak çözemezsin mesela benim çalıştığım yer sanayi bölgesi herkes bakıyor istisnasız herkes bakıyor ama bakmaları benim çok güzel olduğumu göstermez çünkü bu abazalar 60 yaşındaki teyzeye de aynı açlıkla bakıyor çöp toplayan teyzelere de aynı şekilde bakıyorlar amacım çöp toplayanları yermek değil kesinlikle ama güzellik erkeklerin bakışı ile ölçülmez sana bakan kadın olursa güzelsindir mesela ben gördüğüm güzel kadınlara bakıyorum içimden geçiriyorum ay ne güzel giyinmiş bu kıyafeti nereden aldı acaba ayakkabısı da muhteşem diye geçiririm içimden ki bakımlı olan her kadın güzeldir.

Erkek arkadaşıma çok sinirlendim ama ne demek ona bakan oluyordu evet demek yahu
Niye cevabını duyunca uzuleceginiz soruları soruyorsunuz. Neden başka bir kızla sizi karşılaştırmasıni istiyorsunuz? Siz kendinizi böyle görürseniz karşınızdaki ki öyle görür . Kendinizi küçük düşürmeyin

sevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphe
Bi insan kendine niye bunu yapar .Kendi ağzınızla erkek arkadaşınıza ben kendimi paylaşsam erkekler beni beğense bile umrunda olmuyor demişsiniz.Üstüne eski sevgilin çokmu güzeldi manasında ona bakıyorlarmıydı diyorsunuz.Farkında değilsiniz ama bunları söyleyerek kendi kendinizi ezikliyorsunuz

Ay yine muhteşem bir soru 😄

Beşinci günün şafağında doğuya bakın öyle anlarsınız... :KK8::KK8::KK8:

Biriyle görüştüm geçenlerde, çevremdekiler illa tanış dediler.
Herif arıza çıktı. İlk haftadan şifrelerimi istedi, telefonuma tam erişim hakkı istedi. Gerekçesi de çok kıskanç olmasıymış. :olamaz:
Şimdi buna göre Adriana Lima falan olmalıyım ki adamı üç günde kıskançlıktan delirttim. :deli:
Daha ne inciler ne inciler döktü, saymakla bitmez. Çok ileri bir vakaydı.
Ben çok güzel olduğumdan mı "kıskanıyordu". Hayır tabi ki. Kendimi beğenirim, diğer insanlardan da beğenenler de olur beğenmeyenler de. Zevk meselesi yani. Esmer ve uzun boylu seven adamlar için güzel değilim.

Herif arıza çıktı. İlk haftadan şifrelerimi istedi, telefonuma tam erişim hakkı istedi. Gerekçesi de çok kıskanç olmasıymış. :olamaz:
Şimdi buna göre Adriana Lima falan olmalıyım ki adamı üç günde kıskançlıktan delirttim. :deli:
Ben çok güzel olduğumdan mı "kıskanıyordu". Hayır tabi ki. Kendimi beğenirim, diğer insanlardan da beğenenler de olur beğenmeyenler de. Zevk meselesi yani. Esmer ve uzun boylu seven adamlar için güzel değilim.
sen diğerinden ne ara ayrıldın?
adam ağır hastaymış.

Savcılığın bile mahkeme kararıyla erişebileceği tilfonuna öyle kolayca erişebileceğini düşündüren şey neymiş? Pipisi galiba.

Senin borcun vardı otur onu düşün diyeceğim ama köy yanar deli taranırmış :işsiz:

Savcılığın bile mahkeme kararıyla erişebileceği tilfonuna öyle kolayca erişebileceğini düşündüren şey neymiş? Pipisi galiba.
Bir de diyor ki sen de benimkine bak. Dedim ne münasebet. :KK53:
Lan ben uzuuunca bir süredir bağımsız yaşıyorum. Anam babam hesap sormaz bana.
Kılık kıyafete, makyaja, erkeklerle olan iletişime vs. hepsine bir sözü vardı. Şu sevgilisi yerde tekmeleyen üye vardı ya, aslında tam onluk bir erkekti bak.

Bir de diyor ki sen de benimkine bak. Dedim ne münasebet. :KK53:
Lan ben uzuuunca bir süredir bağımsız yaşıyorum. Anam babam hesap sormaz bana.
Kılık kıyafete, makyaja, erkeklerle olan iletişime vs. hepsine bir sözü vardı. Şu sevgilisi yerde tekmeleyen üye vardı ya, aslında tam onluk bir erkekti bak.
Bi tane daha var ondan artık djkffk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X