- Konu Sahibi zorunlualann
Deme ya, hiç bitmiyorlar ki.Bi tane daha var ondan artık djkffk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme ya, hiç bitmiyorlar ki.Bi tane daha var ondan artık djkffk
yazıyorsa çok da umursamaz değilmiş sanki?Oğlak zehirlenmesi kısacası.Umursamazlığı çıldırttı en sonunda. Oluyor işte birkaç hafta.
Hala yazıyor kendisi ama.![]()
Buna ko0caman bir yuh denir yani,öküz tam arızaymış cesarete bak birde şifreler istenmiş oldu canım hay hay şfreler köpenn olsun senin demek lazım bu hanzoya.Biriyle görüştüm geçenlerde, çevremdekiler illa tanış dediler.
Herif arıza çıktı. İlk haftadan şifrelerimi istedi, telefonuma tam erişim hakkı istedi. Gerekçesi de çok kıskanç olmasıymış.
Şimdi buna göre Adriana Lima falan olmalıyım ki adamı üç günde kıskançlıktan delirttim.
Daha ne inciler ne inciler döktü, saymakla bitmez. Çok ileri bir vakaydı.
Ben çok güzel olduğumdan mı "kıskanıyordu". Hayır tabi ki. Kendimi beğenirim, diğer insanlardan da beğenenler de olur beğenmeyenler de. Zevk meselesi yani. Esmer ve uzun boylu seven adamlar için güzel değilim.
Yumurta kapının ucuna geldiği için canım. Baktı ki ben başımı alıp gidiyorum.yazıyorsa çok da umursamaz değilmiş sanki?![]()
Ahhh ahhhh görmesin başlardı hemen sorularaBir de diyor ki sen de benimkine bak. Dedim ne münasebet.
Lan ben uzuuunca bir süredir bağımsız yaşıyorum. Anam babam hesap sormaz bana.
Kılık kıyafete, makyaja, erkeklerle olan iletişime vs. hepsine bir sözü vardı. Şu sevgilisi yerde tekmeleyen üye vardı ya, aslında tam onluk bir erkekti bak.
Dedim zaten Hanım abla. Kesin bir dille hayır dedim. Ertesi gün benimle görüşmeme kararı aldı kendisi.Buna ko0caman bir yuh denir yani,öküz tam arızaymış cesarete bak birde şifreler istenmiş oldu canım hay hay şfreler köpenn olsun senin demek lazım bu hanzoya.![]()
Öküz haklı yani baktı diş geçiremeyecek kendine yeni kurbanlar arayacakDedim zaten Hanım abla. Kesin bir dille hayır dedim. Ertesi gün benimle görüşmeme kararı aldı kendisi.
Ben ölüyordum ya onun için sanki.![]()
İşin kötüsü bulur da.Öküz haklı yani baktı diş geçiremeyecek kendine yeni kurbanlar arayacakgidim başka canlar yakayım demiş köpolusu
hınzır
Ay g*tüm.Dedim zaten Hanım abla. Kesin bir dille hayır dedim. Ertesi gün benimle görüşmeme kararı aldı kendisi.
Ben ölüyordum ya onun için sanki.![]()
Etrafa maşoşist kadınlar yok değil neler okuyoruz burada,şiddet gören her şeyine katlanan ama seviyorum bırakamam diyen kadınalrımız var maalesef.İşin kötüsü bulur da.
İnsanlar eş değil, köle arıyorlar Hanım abla.
Ben zaten kelimelere dökmeden kafada bitirmiştim.Ay g*tüm.
anladım... konuşmak, dertleşmek istersen ben hep özel mesajlar kısmındayım :)Yumurta kapının ucuna geldiği için canım. Baktı ki ben başımı alıp gidiyorum.
Ben çok aşık oldum, 6 aydır delirdim resmen. Aklıma bile gelmiyordu onsuz hayat.
Ama kırılma noktaları oluyor, buz gibi dağılıyorsun böyle. Dayanamaz, arardım önceleri kavgalarda vs. Ama bu sefer kendi içimde sindirdim. Üzülüyorum ama yine de gidebiliyorum. Gün gün bu fikre alışıyorum sanki. Çok değişik bir durum.
Borçlarınızı naptınız?sevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Kesinlikle. Mesela Doya Doya Moda var moda programı. Orda Tina diye İranlı bi kız vardı. Aaa dedim ne güzel bi kadın. Fizik, yüz, boy pos. Sonra programı izleye izleye bana güzel gelmemeye başlamıştı. Çünkü o aura yoktu onda da. Kesinlikle aura her şeyBir insanda ‘ aura ‘ cok onemli :)
güzelliği sana bakılıp bakılmayarak çözemezsin mesela benim çalıştığım yer sanayi bölgesi herkes bakıyor istisnasız herkes bakıyor ama bakmaları benim çok güzel olduğumu göstermez çünkü bu abazalar 60 yaşındaki teyzeye de aynı açlıkla bakıyor çöp toplayan teyzelere de aynı şekilde bakıyorlar amacım çöp toplayanları yermek değil kesinlikle ama güzellik erkeklerin bakışı ile ölçülmez sana bakan kadın olursa güzelsindir mesela ben gördüğüm güzel kadınlara bakıyorum içimden geçiriyorum ay ne güzel giyinmiş bu kıyafeti nereden aldı acaba ayakkabısı da muhteşem diye geçiririm içimden ki bakımlı olan her kadın güzeldir.
Güzellik başka ayakkabisinin kiyafetinin guzel olmasi başka.
Bence en saglam yol cocuklar.Cocuklar yalan soylemez genelde bu konularda, eger cocuklar gelip sacinizi, yuzunuzu inceliyorsa "prenses gibisin" ve benzeri gibi iltifatlar ediyorsa, ortamda hep size bakiyorlarsa güzelsinizdir net.
(Tabi ustunuzde cocuklarin dikkatini cekecek izir zivir aksesuarlar ve patlayan renkler olmamali)
Bu şekilde cocuklar size bakiyorsa, inceliyorsa güzelsinizdir.
![]()