• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bir kadın olduğumuzu nasıl anlarız ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi neden başkasıyla kıyaslamanıza neden olacak sorular yöneltiyor, hem özgüveninizi zedeliyor hem de sevgilinizi zor durumda bırakıyorsunuz? Sorduğunuz sorular kaçınılmaz kaos soruları.
İnsan kendi iç dünyasında değersiz hissediyorsa dışardan bir güç onu güzel hissettiremez. Daha güzelsin dese samimiyetsiz gelir bu seferde. Her insan biricik, yetenekleri bakış açısı genotipi fenotipi bambaşka...

Valla evlat olsan sevilmez bir diyalog olmus. Hala daha yaninda olduğuna ya mazosit tada begeniyor seni.

Biriyle görüştüm geçenlerde, çevremdekiler illa tanış dediler.
Herif arıza çıktı. İlk haftadan şifrelerimi istedi, telefonuma tam erişim hakkı istedi. Gerekçesi de çok kıskanç olmasıymış. :olamaz:
Şimdi buna göre Adriana Lima falan olmalıyım ki adamı üç günde kıskançlıktan delirttim. :deli:
Daha ne inciler ne inciler döktü, saymakla bitmez. Çok ileri bir vakaydı.
Ben çok güzel olduğumdan mı "kıskanıyordu". Hayır tabi ki. Kendimi beğenirim, diğer insanlardan da beğenenler de olur beğenmeyenler de. Zevk meselesi yani. Esmer ve uzun boylu seven adamlar için güzel değilim.
Buna ko0caman bir yuh denir yani,öküz tam arızaymış cesarete bak birde şifreler istenmiş oldu canım hay hay şfreler köpenn olsun senin demek lazım bu hanzoya.:KK67::KK67:

yazıyorsa çok da umursamaz değilmiş sanki? :KK53:
Yumurta kapının ucuna geldiği için canım. Baktı ki ben başımı alıp gidiyorum. :KK53:
Ben çok aşık oldum, 6 aydır delirdim resmen. Aklıma bile gelmiyordu onsuz hayat.
Ama kırılma noktaları oluyor, buz gibi dağılıyorsun böyle. Dayanamaz, arardım önceleri kavgalarda vs. Ama bu sefer kendi içimde sindirdim. Üzülüyorum ama yine de gidebiliyorum. Gün gün bu fikre alışıyorum sanki. Çok değişik bir durum.

Bir de diyor ki sen de benimkine bak. Dedim ne münasebet. :KK53:
Lan ben uzuuunca bir süredir bağımsız yaşıyorum. Anam babam hesap sormaz bana.
Kılık kıyafete, makyaja, erkeklerle olan iletişime vs. hepsine bir sözü vardı. Şu sevgilisi yerde tekmeleyen üye vardı ya, aslında tam onluk bir erkekti bak.
Ahhh ahhhh görmesin başlardı hemen sorulara :olamaz: :skandal:

Buna ko0caman bir yuh denir yani,öküz tam arızaymış cesarete bak birde şifreler istenmiş oldu canım hay hay şfreler köpenn olsun senin demek lazım bu hanzoya.:KK67::KK67:
Dedim zaten Hanım abla. Kesin bir dille hayır dedim. Ertesi gün benimle görüşmeme kararı aldı kendisi. :D
Ben ölüyordum ya onun için sanki. :deli:

Ben zaten kelimelere dökmeden kafada bitirmiştim.
Ben çoğu zaman kafamla konuşuyorum, karşı taraftan önce.
Bir de üç günlük şey için ayrılık draması yaratıyor. Blöfü ne güzel patladı ama bir yerinde. :KK53:
Bana ültimatom veriyor aklınca, kabul edeceğim ayrılmamak için güya.

Yumurta kapının ucuna geldiği için canım. Baktı ki ben başımı alıp gidiyorum. :KK53:
Ben çok aşık oldum, 6 aydır delirdim resmen. Aklıma bile gelmiyordu onsuz hayat.
Ama kırılma noktaları oluyor, buz gibi dağılıyorsun böyle. Dayanamaz, arardım önceleri kavgalarda vs. Ama bu sefer kendi içimde sindirdim. Üzülüyorum ama yine de gidebiliyorum. Gün gün bu fikre alışıyorum sanki. Çok değişik bir durum.
anladım... konuşmak, dertleşmek istersen ben hep özel mesajlar kısmındayım :)

sevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Borçlarınızı naptınız?

Bir insanda ‘ aura ‘ cok onemli :)
Kesinlikle. Mesela Doya Doya Moda var moda programı. Orda Tina diye İranlı bi kız vardı. Aaa dedim ne güzel bi kadın. Fizik, yüz, boy pos. Sonra programı izleye izleye bana güzel gelmemeye başlamıştı. Çünkü o aura yoktu onda da. Kesinlikle aura her şey

güzelliği sana bakılıp bakılmayarak çözemezsin mesela benim çalıştığım yer sanayi bölgesi herkes bakıyor istisnasız herkes bakıyor ama bakmaları benim çok güzel olduğumu göstermez çünkü bu abazalar 60 yaşındaki teyzeye de aynı açlıkla bakıyor çöp toplayan teyzelere de aynı şekilde bakıyorlar amacım çöp toplayanları yermek değil kesinlikle ama güzellik erkeklerin bakışı ile ölçülmez sana bakan kadın olursa güzelsindir mesela ben gördüğüm güzel kadınlara bakıyorum içimden geçiriyorum ay ne güzel giyinmiş bu kıyafeti nereden aldı acaba ayakkabısı da muhteşem diye geçiririm içimden ki bakımlı olan her kadın güzeldir.

Güzellik başka ayakkabisinin kiyafetinin guzel olmasi başka. 😂
Bence en saglam yol cocuklar. 😬 Cocuklar yalan soylemez genelde bu konularda, eger cocuklar gelip sacinizi, yuzunuzu inceliyorsa "prenses gibisin" ve benzeri gibi iltifatlar ediyorsa, ortamda hep size bakiyorlarsa güzelsinizdir net. 😂
(Tabi ustunuzde cocuklarin dikkatini cekecek izir zivir aksesuarlar ve patlayan renkler olmamali)
😬Bu şekilde cocuklar size bakiyorsa, inceliyorsa güzelsinizdir. 😬

Güzellik başka ayakkabisinin kiyafetinin guzel olmasi başka. 😂
Bence en saglam yol cocuklar. 😬 Cocuklar yalan soylemez genelde bu konularda, eger cocuklar gelip sacinizi, yuzunuzu inceliyorsa "prenses gibisin" ve benzeri gibi iltifatlar ediyorsa, ortamda hep size bakiyorlarsa güzelsinizdir net. 😂
(Tabi ustunuzde cocuklarin dikkatini cekecek izir zivir aksesuarlar ve patlayan renkler olmamali)
😬Bu şekilde cocuklar size bakiyorsa, inceliyorsa güzelsinizdir. 😬
:D bir ara düğünde ışıltılı bir gece elbisesi giydim sünnet düğünüydü çocuk eşime sen neden orionla evlendin onunla ben evlenecektim diye ağlamıştı :D benimle evlenmek istemesi de boyum 1,60 ya boylarımız birbirine yakın diye :D hala gülerim :D sonra ağlamayı kessin diye düğündeki yaşıtı kızları gösterdik bak ne kadar güzel kızlar var ben yaşlandım artık diye ikna etmeye çalıştım eşimle dans ettirmemişti bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X