- Konu Sahibi CatLover06
Yüzün değil bahtın güzel olsun.
İlerleyen yaşlarda zaten güzelliğin kalmayacak
İlerleyen yaşlarda zaten güzelliğin kalmayacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatınızda ne değiştirdi şimdi bu yorumunuz? belki bu cümleniz yüzünden kız kendi içine daha çok kapanacak kızın hakkına gireceksiniz. sana ters geliyorsa da cümlen bu şekilde olmaz. laf söylemek için laf söylendi görev tamamAllah in verdigi yuzu begenmeyip estetikle guzel oldugunu sananlar siz iflah olmazsiniz ozguveniniz olmayinca akliniza direk estetikmi geliyor![]()
hayatınızda ne değiştirdi şimdi bu yorumunuz? belki bu cümleniz yüzünden kız kendi içine daha çok kapanacak kızın hakkına gireceksiniz. sana ters geliyorsa da cümlen bu şekilde olmaz. laf söylemek için laf söylendi görev tamam
İnanın hiç alakası yok. O özgüven insanın ruhunda olacak. Ablamla aramda iki yaş var hep aynı okula gittik. Ablam etrafında çok sevilen biri,ben de hep pasif karakterdim. Güzel olan bendim ama tercih edilen hep o. Ha ben de olsam onu tercih ederim, güzellik insana birşey katmıyor çok fazla. Aynada gördüğün güzel bir kaş göz ve soğuk bir ruhun varsa ne yapsan boşuna. Önemli olan kendini sevmen
O zaten Vardercigim.Bir üyenin açtığı konulara çok benzıyor yahu iktisatçı kızmıydı ne
Ben benzettim
Sürekli yeni üyelik alıp aynı konuyu açıyorlar. Sürekli aynı cevapları yazıyoruz. Nasıl bir cevap beklediklerini de anlamadık. Ne duymayı bekliyorlarsa artık.Bir üyenin açtığı konulara çok benzıyor yahu iktisatçı kızmıydı ne
Ben benzettim
Yazacagım bir şey yok o zaman genetik diyecegım çünkü daha önce herkes aynı şeyleri yazdıO zaten Vardercigim.
Estetikle de durumun değişmediğini görünce daha büyük çöküş yaşayacağını düşünüyorum nedense.Genetik yapacak bir şey yok
iyi para kazanıp komple estetik yaptıracaksın
İyi doktorlara
Sana yazacak başka bir şeyim yok
Bir bunu yazmamıştım
Psikoloji bilimi çaresiz kaldı
Ben yazarken yüzde yüz ciddi değilim de insan denemedıgınu merak ederEstetikle de durumun değişmediğini görünce daha büyük çöküş yaşayacağını düşünüyorum nedense.
Aynen öyle olacak. İçini düzeltmeden dışını düzeltmek işe yaramayacak. Negatif enerjisi binlerce km den hissediliyor. Konu sahibi Okuduğunu mu yanlış anlıyor sürekli sitem halinde. Bu şekilde hayatına biri bile girse onu sevemez ancak ona acır,sonra bırakıp terkeder. Bunları öngörmek bu kadar zor olmamalıEstetikle de durumun değişmediğini görünce daha büyük çöküş yaşayacağını düşünüyorum nedense.
geçmiş olsun öncelikle..
ben de şunu ekleyeceğim, sevgilisinin tüm vücudu yandığı halde beraberliğini bitirmeyen hatta evlenen insanlar var. çünkü gerçek sevgi bedeni değil ruhu sevmektir.
bir sürü insan için fiziksel görünüm önde gelebilir. ama zaten fiziğini mükemmel hale getirip o insanın seni sevmesini sağlamak, aslında kendine bir serap yaratmak değil mi ?
estetik olanlar kaza geçirip yine yüz veya beden güzelliklerini kaybetmiyorlar mı ?
bence sevgiyi doğru kişilerde aramayı öğrenmek gerek önce dediğiniz gibi.
dış görünüş için dalga geçen, kıran döken insanların dostluğu da sevgililiği de bir sivilce kadar değerli.
Bizzat özelden yazmıştım önceki üyeliğinde ona.Aynen öyle olacak. İçini düzeltmeden dışını düzeltmek işe yaramayacak. Negatif enerjisi binlerce km den hissediliyor. Konu sahibi Okuduğunu mu yanlış anlıyor sürekli sitem halinde. Bu şekilde hayatına biri bile girse onu sevemez ancak ona acır,sonra bırakıp terkeder. Bunları öngörmek bu kadar zor olmamalı
Aynen öyle olacak. İçini düzeltmeden dışını düzeltmek işe yaramayacak. Negatif enerjisi binlerce km den hissediliyor. Konu sahibi Okuduğunu mu yanlış anlıyor sürekli sitem halinde. Bu şekilde hayatına biri bile girse onu sevemez ancak ona acır,sonra bırakıp terkeder. Bunları öngörmek bu kadar zor olmamalı
Tesekkur ederim
Arkadasi belli bi oranda anliyorum onun kendisini anlamasi icin belki de gercekten istedigi operasyonlari gecirip isin aslinin o olmadigini deneyerek gormesi lazim
Ama saglik o kadar mucizevi ve guzel bi sey ki. Bence saglikli insan ayni zamanda da guzeldir ve bu baya mucizevi bi olay. Ama insan iste sinanmadan onemini kavrayamiyor
Resminizi koysanız sakıncası var mı?
Allah in verdigi yuzu begenmeyip estetikle guzel oldugunu sananlar siz iflah olmazsiniz ozguveniniz olmayinca akliniza direk estetikmi geliyor![]()
Kız ben sana güzelliğimi vereyim sende bana baht güzelliği ver anlaştık mı
çin de mi nerde bi mevzu oldu ya. adamın karısı çok güzel, çocukları oluyor aşırı çirkin ve hiçbirine benzemiyor. kadın estetik yaptırdığını itiraf ediyor orijinal halini gösteriyor adama. kandırmaktan kadına epey yüklü bir tazminat çıkmıştı.