Guzel bir kiz olmayi cok istiyorum :(

çin de mi nerde bi mevzu oldu ya. adamın karısı çok güzel, çocukları oluyor aşırı çirkin ve hiçbirine benzemiyor. kadın estetik yaptırdığını itiraf ediyor orijinal halini gösteriyor adama. kandırmaktan kadına epey yüklü bir tazminat çıkmıştı.

Bence de cirkin olan her yerin icin estetik operasyonlar geçirmelisin.
Ben de cok guzel bir kadin degilim, ama hayatim boyunca hic mukemmel bir guzellige sahip olmamanin eksikligini yasamadim, demek ki baska niteliklerim varmis.
Yoksa yapacak bir sey yok, güzelleşin, guzellik tek basina bile yetiyor çoğu şeye.

Allah in verdigi yuzu begenmeyip estetikle guzel oldugunu sananlar siz iflah olmazsiniz ozguveniniz olmayinca akliniza direk estetikmi geliyor 🙄
hayatınızda ne değiştirdi şimdi bu yorumunuz? belki bu cümleniz yüzünden kız kendi içine daha çok kapanacak kızın hakkına gireceksiniz. sana ters geliyorsa da cümlen bu şekilde olmaz. laf söylemek için laf söylendi görev tamam

hayatınızda ne değiştirdi şimdi bu yorumunuz? belki bu cümleniz yüzünden kız kendi içine daha çok kapanacak kızın hakkına gireceksiniz. sana ters geliyorsa da cümlen bu şekilde olmaz. laf söylemek için laf söylendi görev tamam

ne alaka kiza cirkin diyenler kizin hakkina girmiyorda ben mi giriyorum birak simdi hepiniz estetik olun deyin o zaman care estetik mi ? Laf soylemek icin yazmiyorum elime bisey gecmez merak etme

İnanın hiç alakası yok. O özgüven insanın ruhunda olacak. Ablamla aramda iki yaş var hep aynı okula gittik. Ablam etrafında çok sevilen biri,ben de hep pasif karakterdim. Güzel olan bendim ama tercih edilen hep o. Ha ben de olsam onu tercih ederim, güzellik insana birşey katmıyor çok fazla. Aynada gördüğün güzel bir kaş göz ve soğuk bir ruhun varsa ne yapsan boşuna. Önemli olan kendini sevmen

Kesinlikle katılıyorum, önemli olan özgüven. Sıradan tipli biri özgüvenli olduğu zaman herkese güzel çekici geliyor.

Bu arada aklıma Çağan Irmak'ın Unutursam Fısılda filmi geldi. Oradaki abla karakteri mavi gözlü çok güzel ama çekingen bir kızdı. Kardeşi kahverengi gözlü sıradan bir kızdı ama çok özgüvenliydi. Mehmet Günsür güzel ablaya değil sıradan tipli kıza aşık olmuştu kızın özgüvenine çekilmişti.

Bir üyenin açtığı konulara çok benzıyor yahu iktisatçı kızmıydı ne
Ben benzettim
Sürekli yeni üyelik alıp aynı konuyu açıyorlar. Sürekli aynı cevapları yazıyoruz. Nasıl bir cevap beklediklerini de anlamadık. Ne duymayı bekliyorlarsa artık.

Genetik yapacak bir şey yok
iyi para kazanıp komple estetik yaptıracaksın
İyi doktorlara
Sana yazacak başka bir şeyim yok
Bir bunu yazmamıştım
Psikoloji bilimi çaresiz kaldı

Genetik yapacak bir şey yok
iyi para kazanıp komple estetik yaptıracaksın
İyi doktorlara
Sana yazacak başka bir şeyim yok
Bir bunu yazmamıştım
Psikoloji bilimi çaresiz kaldı
Estetikle de durumun değişmediğini görünce daha büyük çöküş yaşayacağını düşünüyorum nedense.

Estetikle de durumun değişmediğini görünce daha büyük çöküş yaşayacağını düşünüyorum nedense.
Aynen öyle olacak. İçini düzeltmeden dışını düzeltmek işe yaramayacak. Negatif enerjisi binlerce km den hissediliyor. Konu sahibi Okuduğunu mu yanlış anlıyor sürekli sitem halinde. Bu şekilde hayatına biri bile girse onu sevemez ancak ona acır,sonra bırakıp terkeder. Bunları öngörmek bu kadar zor olmamalı

geçmiş olsun öncelikle..

ben de şunu ekleyeceğim, sevgilisinin tüm vücudu yandığı halde beraberliğini bitirmeyen hatta evlenen insanlar var. çünkü gerçek sevgi bedeni değil ruhu sevmektir.

bir sürü insan için fiziksel görünüm önde gelebilir. ama zaten fiziğini mükemmel hale getirip o insanın seni sevmesini sağlamak, aslında kendine bir serap yaratmak değil mi ?
estetik olanlar kaza geçirip yine yüz veya beden güzelliklerini kaybetmiyorlar mı ?
bence sevgiyi doğru kişilerde aramayı öğrenmek gerek önce dediğiniz gibi.
dış görünüş için dalga geçen, kıran döken insanların dostluğu da sevgililiği de bir sivilce kadar değerli.

Tesekkur ederim
Arkadasi belli bi oranda anliyorum onun kendisini anlamasi icin belki de gercekten istedigi operasyonlari gecirip isin aslinin o olmadigini deneyerek gormesi lazim

Ama saglik o kadar mucizevi ve guzel bi sey ki. Bence saglikli insan ayni zamanda da guzeldir ve bu baya mucizevi bi olay. Ama insan iste sinanmadan onemini kavrayamiyor

insan kendisini ne olursa olsun sevmeli.
ben insanlarin bende cirkin gordugu her seyle cok mutluyum.
cünkü bunlarin hepsi beni ben yapan seyler, kusur diye nitelendirdikleri cogu sey bende var.
bu zamana kadar beni gercekten cok seven insanlar oldu karsi cinsten de. cünkü sevgi dolu, neseli hep gulucuk sacan bir insan goze cirkin gelir mi hic? oyle guzel bi enerji yayinca hic o kusurlar gozukmuyor ki. boyle bir arkadasim var, vov cok guzel diyemeyiz. ama oyle tatli oyle pozitif ki insanlar onu oyle cok seviyor ki..bicir bicir.. kendisi gozume coook guzel geliyor. bakislari bile sevgi dolu paril paril, gercekten boyle insanlari gorunce hayata karsi umidim artiyor. guzelmis cirkinmis inan zerre muhimi yok. bedenden once ilk kafa yapini degistirip o huzuru bulmalisin..

Aynen öyle olacak. İçini düzeltmeden dışını düzeltmek işe yaramayacak. Negatif enerjisi binlerce km den hissediliyor. Konu sahibi Okuduğunu mu yanlış anlıyor sürekli sitem halinde. Bu şekilde hayatına biri bile girse onu sevemez ancak ona acır,sonra bırakıp terkeder. Bunları öngörmek bu kadar zor olmamalı
Bizzat özelden yazmıştım önceki üyeliğinde ona.
Çok güzel youtube kanalları var. Uzman kişiler kendini sevmekle, deger vermekle, iliskilerle ilgili faydalı şeyler anlatıyorlar.
Keşke dediğim gibi onları izlese. Gerçekten insanın ufku genişliyor, bazı şeyleri daha iyi idrak ediyor.

Konu sahibinin eğitimiyle ilgili konularını da belki hatırlıyorsunuzdur. Sürekli suçu başkalarına atan birisi, muhtemelen bazı şeylerin değişmesinin de içten değil dıştan bir etkiyle olacağını düşünüyordur.

panik atak yaşayıp 8 senemi harcadım yazıyor, sonra yok benim psikolojik sıkıntım yok.
ondan sonra aslında arkadaşlarım güzelsin der diyor. başka bir yerde ama bazıları çirkinsin dedi diyor.
kafası çok karışık. buradaki iyi niyetli yardımları da kabul etmiyor. çünkü hata sadece ona çirkin diyenlerde.
belki de çirkinsen çirkinsin, bunu da gören söyler gibi terslemek lazım.
çünkü kim ne dese bir itirazı var.

Tesekkur ederim
Arkadasi belli bi oranda anliyorum onun kendisini anlamasi icin belki de gercekten istedigi operasyonlari gecirip isin aslinin o olmadigini deneyerek gormesi lazim

Ama saglik o kadar mucizevi ve guzel bi sey ki. Bence saglikli insan ayni zamanda da guzeldir ve bu baya mucizevi bi olay. Ama insan iste sinanmadan onemini kavrayamiyor

ama burada 10larca kişi aynı şeyi söyledi. hiç kimseyi kaale almıyor. belli ki onun beğendikleri onu beğenmemiş. yapacak birşey yok. adriana lima'nın aldatılması o zaman intihar sebebi olmalı kadın için.

Resminizi koysanız sakıncası var mı?

Taninmamak için koymuyorum
Allah in verdigi yuzu begenmeyip estetikle guzel oldugunu sananlar siz iflah olmazsiniz ozguveniniz olmayinca akliniza direk estetikmi geliyor 🙄

Allahın verdiği güzellikten ben memnunum. Şükür ki Allah herkesi özene bezene yaratmış. Ama insanlar kötü. Karşıma çıkıp vana çirkinsin deyip beni reddeden ağlatan hatta tipine küfreden insanların yaptığı yüzünden psikolojim bozuldu. Allah biliyor ya. Günahı onların boynuna. Yoksa önceden aklımda hiç estetik vs yoktu.

Kız ben sana güzelliğimi vereyim sende bana baht güzelliği ver anlaştık mı

Keşke bahtım güzel olsaydı da verseydim ama o da güzel değil be ablacım :( :D

çin de mi nerde bi mevzu oldu ya. adamın karısı çok güzel, çocukları oluyor aşırı çirkin ve hiçbirine benzemiyor. kadın estetik yaptırdığını itiraf ediyor orijinal halini gösteriyor adama. kandırmaktan kadına epey yüklü bir tazminat çıkmıştı.

Ben aşırı derece değiştirecek kadar estetik yaptirmayacagim

Back
X