Guzel bir kiz olmayi cok istiyorum :(

Oysa ben ne çirkin ama bakımlı kadınlar gördüm özgüvenleri tavan olup kendine hayran bırakan..
Eminim siz çok güzelsiniz..sosyal medyada gördüğünüz güzeller!!! estetik+shoplu bilin istedim 🌷

Anlamadığım şey siz neden sürekli yeni üyelik alıp aynı konuları açıyorsunuz
Kimse size burada yardımcı olamıyor
Sizin için guzellik takıntı olmuş
Psikolog ve psikiyatrist bunun yeri

Taninmamak için koymuyorum

Allahın verdiği güzellikten ben memnunum. Şükür ki Allah herkesi özene bezene yaratmış. Ama insanlar kötü. Karşıma çıkıp vana çirkinsin deyip beni reddeden ağlatan hatta tipine küfreden insanların yaptığı yüzünden psikolojim bozuldu. Allah biliyor ya. Günahı onların boynuna. Yoksa önceden aklımda hiç estetik vs yoktu.

Keşke bahtım güzel olsaydı da verseydim ama o da güzel değil be ablacım :KK43: :KK70:

Ben aşırı derece değiştirecek kadar estetik yaptirmayacagim

Evet iste insanlar kotu kendi tiplerine bakmiyorlar zaten bir insana cirkin diyenin kendi guzel olsa ne yazar sen onlardan daha guzelsin o yuzden kendi yuzunden once ozguvenini degistirmelisin

Burada herkes kendi görüşüne göre fikirlerini söylüyor. Siz geçmişte size söylenenler yüzünden takıntı yapmışsınız. Yani ne dense boş. O yüzden gidin estetik yaptırın.

Bir arkadaşımın ablası var.
Önce burun estetiği yaptırdı, ardından kaşlarını.
Sonra kollarının tüyüne biri bir laf etmiş, dikkat çekmiş diye koşa koşa
kol tüylerini almaya gitti öyle fazla bir şey de yoktu yani.

Bir gün birlikteyiz. Akadaşımın yani kardeşinin yüzüne bakarken gözlerinde bir tiksinç ifade.
Ağzından sürekli eleştiri çıkıyor. ''Kırışıklıklarına baksana çaresi var sonuçta.''
''Saçlarının hali ne?'' ''Kaşlarının arasındaki çizgiler çok çirkin. ''
Bana da dedi ki kaşların çok ince neden kıl tekniği düşünmüyorsun.
Zor işlem ama değer, 1 sene rahat edersin.
Sonuçta çaresi var neden öyle dursun.

Dedim güzelim bunun sonu yok.
Seni fiziksel özelliklere aşırı takık görüyorum.
Biraz kendini de çevreni de sal bence.
Ben kaşlarımdan başlasam mesela el atacak yer çok.
Dişlerimde de var yamuk, burnum da büyük. Hepsini bitirsem kilolarımı takarım.
Boyumun kısalığına kadar gider.

Yani bilmiyorum böyle oramızı, buramızı kurcalayarak yaşamak çok zor bence.
Hayat yeterince sıkıntılarla dolu. Kendimizi eksiklerimizle sevmeliyiz, yine bizi böyle seven insanlara
kucak açmalıyız bence.

Estetik şart değil ki burnunuz için.
Anladığım kadarıyla septum deviasyonu ameliyatı olacaksınız. Genelde bunu olanlar hazır burundan ameliyat oluyorken estetiği de aradan çıkarayım diyorlar.

fikir değişti arkadaşım. burun sağlık için yaptırılacakmış. ama kaç konudur amaç sadece şeklin kötü olmasıydı.

ohhoooo önce sebep estetikti şimdi sağlık oldu.
gerçekten yarım saatte bir anlattıkları değişen bir üye için fazla yazmışım.
benim sanalda tahammülüm bitti, dışarıdaki arkadaşlarınıza sabırlar diliyorum.

İyi de yukarıda da yazdım hem sağlık hem estetik diye

İyi de yukarıda da yazdım hem sağlık hem estetik diye

iyi de asıl dert sağlık olsa, deseniz ki önce sağlığım, nefes alamıyorum filan anlıcam. sağlığı önemseseniz başkaları beğenmiyor diye takıp 10 konuda bunu anlatmak yerine, sağlığımda şu sorun var bana doktor önerin derdiniz. önemsediğiniz şey güzel görünmek.
iki saattir millet bunu anlatırken hiç de sağlığı düşünerek konuşmadınız. sürekli şu çirkin dedi bu terketti.
sağlık deseniz burda insanlar psikologdan önce iyi bir kbb önerirdi.

Bizzat özelden yazmıştım önceki üyeliğinde ona.
Çok güzel youtube kanalları var. Uzman kişiler kendini sevmekle, deger vermekle, iliskilerle ilgili faydalı şeyler anlatıyorlar.
Keşke dediğim gibi onları izlese. Gerçekten insanın ufku genişliyor, bazı şeyleri daha iyi idrak ediyor.

Konu sahibinin eğitimiyle ilgili konularını da belki hatırlıyorsunuzdur. Sürekli suçu başkalarına atan birisi, muhtemelen bazı şeylerin değişmesinin de içten değil dıştan bir etkiyle olacağını düşünüyordur.
Çok haklısınız. Hatırlıyorum. Herkesin gördüğü sorunu kendisi görmek istemiyor. Suçu başkalarına atmak çok kolay. Bizde suclayalim erkekleri, güzel kızları. Bu bize ne kazandıracak? Hicbirsey. Kendisi bilir artik

panik atak yaşayıp 8 senemi harcadım yazıyor, sonra yok benim psikolojik sıkıntım yok.
ondan sonra aslında arkadaşlarım güzelsin der diyor. başka bir yerde ama bazıları çirkinsin dedi diyor.
kafası çok karışık. buradaki iyi niyetli yardımları da kabul etmiyor. çünkü hata sadece ona çirkin diyenlerde.
belki de çirkinsen çirkinsin, bunu da gören söyler gibi terslemek lazım.
çünkü kim ne dese bir itirazı var.
Kafası karışık çünkü taşları yanlış yerlere koyuyor, sürekli otursun diye basıyor basıyor. Demiyor ki bu şekilde cozulmediyse ne yapmalıyım? Yazdı buraya. Anlattık sen önce psikolojik destek al diye. Yok benim sorunum sadece Estetikle çözülür diye tutturuyor. Sonra beni linç ediyorsunuz diyor.

Sayın konu sahibi : Madem çözümü biliyorsunuz neden farklı hesaplarla burda aynı konuyu açıyorsunuz?

Kafası karışık çünkü taşları yanlış yerlere koyuyor, sürekli otursun diye basıyor basıyor. Demiyor ki bu şekilde cozulmediyse ne yapmalıyım? Yazdı buraya. Anlattık sen önce psikolojik destek al diye. Yok benim sorunum sadece Estetikle çözülür diye tutturuyor. Sonra beni linç ediyorsunuz diyor.

Sayın konu sahibi : Madem çözümü biliyorsunuz neden farklı hesaplarla burda aynı konuyu açıyorsunuz?

hayır şimdide mevzu sağlığa döndü. sağlık öncelik olsa bana iyi bir kbb önerin derdi. ne zaman millet hatalarını gösterdi şimdi ama hem sağlık hem estetik demiştim diyor.
ben anlamadım.

hayır şimdide mevzu sağlığa döndü. sağlık öncelik olsa bana iyi bir kbb önerin derdi. ne zaman millet hatalarını gösterdi şimdi ama hem sağlık hem estetik demiştim diyor.
ben anlamadım.
Güzellikten bahsedene estetik, sağlıktan bahsenede sağlıktan yaptırıyorum diye cevap veriyor. Hayır yani başka konularda üyeler yazmış. Benim burnum büyük estetik yaptırcam iyi doktor var mı? Herkes altına doktor hastane önerisi yazmış geçmiş. Kimse dememiş ki senin psikolojik destek alman lazım dememiş.

Konu sahibi Burda herkes bunu söylüyorsa bi bildikleri var demek ki diye düşünmüyor bile. Şurada harcadığımiz zamana yazık gerçekten. Yardım edilmesine bile izin vermiyor. Yardım etmeye çalışanlara da kolay gelsin

Güzellikten bahsedene estetik, sağlıktan bahsenede sağlıktan yaptırıyorum diye cevap veriyor. Hayır yani başka konularda üyeler yazmış. Benim burnum büyük estetik yaptırcam iyi doktor var mı? Herkes altına doktor hastane önerisi yazmış geçmiş. Kimse dememiş ki senin psikolojik destek alman lazım dememiş.

Konu sahibi Burda herkes bunu söylüyorsa bi bildikleri var demek ki diye düşünmüyor bile. Şurada harcadığımiz zamana yazık gerçekten. Yardım edilmesine bile izin vermiyor. Yardım etmeye çalışanlara da kolay gelsin

aynen ben de buna deli oluyorum cidden. yani zaten sağlık sorunum var diyene, buna çare arayana kimse git psikolojik destek al demezki. konularını açarken bile çirkinim ilk cümlesi. üstüste bilmem kaç konu açınca zaten destek al demekten başka insanın aklına birşey gelmiyor.
corona başlığına yazayım daha iyi, moral veririm orda enerjisi düşenlere, birbirimize destek oluruz.

Bu işin özguvenle alakasi var mi bilmiyorum.
İnsanlarin genel olarak guzel buldugu, aynada da kendimi güzel bulan bir kadinim. Bu kadar güzel güzel dedim sinir bozucu olmuş olabilir. 😁 Ama cidden agzim, burnum, çenem düzgündür bir gözlerim badem değil olsundu 🤣 daha önce birkaç konuda fotograf atmiştim. Beni eskiden tanimayanlarin çogu ozellikle burnumun estetik olup olmadigini sorarlar o kadar duzgundur burnum, dudaklarim da dolgun denilebilir ama dolgu şişkinliğinde degil tabi.

BUNA RAĞMEN estetik harikalarini gormek bazen benim bile canimi sıkıyor. 🙄 Agzimin kenarinda gülerken oluşan cizgiyi doldurtmak istiyorum mesela ki herkeste oluşuyor o cizgi oyle çokta derin degil ama taktim yani oluyorsa yaptircam, yapacak birsey yok.
İleri yaşlarimda da ihtiyacim olursa estetikten kaçinmayabilirim. Ben takma tirnak, takma kirpik, saç boyasi dahi kullanmayan biriyim ama estetik o kadar yayginlaşti ki insanlari kotu hissettiriyor. Belki herne kadar kendime guvendigimi dusunsem de guvenmiyorumdur bilemedim.

Bir insan kadin - erkek - genc kiz beğenmediği bir iki yeri takinti olmadığı surece yaptirabilir. Ancak estetik yaptırmak bazılarında doyumsuzluga sebep oluyor. Her yerinde kusur bulmaya basliyor. O zaman hastalıklı bir ruh hali ve fabrika ayarlarında guzellikler cikiyor ortaya. Birinci gruptaysan yaptır ama doktorunu da cok iyi arastir.

Back
X